Da li trenirate nesto?

Vidim karate je popularan sport i vise vas ga treniraju.I ja sam trenirao karate 6godina i stigao sam do 2.plavog.Imao sam dva razzloga da se ispisem: postalo je dosadno, svaki dan isto radimo, a i druga deca mog uzrasta su odavno otista.Tako sad trenirao pola godine i ispisao se.
Sada treniram plivanje.ODLICAN sport.Po meni, u plivanju se stice najveca kondicija.

Profimare:
Svaka cast...

@nixxx
Hoces da te razuverim... ponuda vazi i za ostale sa takvim razmisljanjem :)
Карате је керов ***** за на пример кик-бокс. Најбоља борилачка вештина код нас је без икакве сумње кик-бокс. И нико не може да ме убеди у супротно.

kik boxer moze da bude svaka dzuza sa ulice... glupost ziva... sta tu ima... svaki saban zna da drzi boxerski gard i da lupa direkte i krosee i aperkate i da udara nogom onako "fudbalerski"... i za kik box ti ne treba vise od mesec dva da bi kao naucio da se bijes ili sta vec...

Ја сам лично присуствовао тучи у којој су се тукли један лик који тренира кик-бокс једно 7-8 година, против лика који тренира карате 10 година. Обојицу их познајем, исто су годиште кик-боксер је мало виши, али је и лакши доста од каратисте био. Иако сам навијао за каратисту, кик-боксер га је из два ударца буквално већ срушио. Овај је устао кренуо нешто, али кик-боксер га је ногом у главу патосирао и каратиста није устајао више. Е сад ти види ;)

Nixxxe, ne seri.
Nemas pojma kako se danas trenira karate i ostale borilacke vestine uopste, a kako bi trebale da se rade. Ljudi pljuju po karateu, jer danas deca dobijaju crni pojas skoro pa na lepe ochi. Dve godine truda i nosis crno. A nisi ni za *****. Svaka krupnija shabanchina na ulici ume da te ubije jednim shamarom.

Back