Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.966
Ode dete u školu ujutru a vraća se uveče...
Jao tata izvini bio sam na fudbalu , imaš 2000din za novu loptu?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kao neko sa 18 je pa zreo?Zašto država? To je sve privatno. Ono što treba uraditi je stroga kontrola zabrane kockanja maloletnicima.
možda bio sa devojčicom?Ode dete u školu ujutru a vraća se uveče...
Odgovorio vam je tab.toga imas od kad je sveta
secam se price jednog zakletog kladinicara na televiziji..sad sam zaboravio detalje ali iz nekog razloga je njima trojici bilo zabranjeno da se klade...znas sta su uradili?
seli u kafanu, porucili po sok i kladili se na ciji ce prvi sok muva da sleti
ukidanjem kladionica i kockarnica ne mozes ugusiti taj poriv, samo ces ga prebaciti u sive tokove sto je jos gore..
Како родитељ да контролише дете да не иде у кладионицу. Да му за сок или доручак а он новац преусмери на кладионицу. Држава би требала да забрани кладионице као што многе државе то раде..ne bi deca isla kad ne bi imali pare.
prosto i jednostavno.. roditelji su ti koji trebaju da imaju kontrolu troskova.
A šta ti proizvodiš?Pola radne snage nam je zaposleno u kladionicama i menjacnicama i slicnim glupostima i onda se pitamo zasto ne raste standard......
zato sto niko nista ne proizvodi
samo se presipa iz supljeg u prazno
to je veeeliko ZLO
u Rusiji su smeštene NA PERIFERIJI većih gradovaКако родитељ да контролише дете да не иде у кладионицу. Да му за сок или доручак а он новац преусмери на кладионицу. Држава би требала да забрани кладионице као што многе државе то раде..
koja crna "proizvodnja"??Mnogo ljudi živi od tog presipanja. Inače sve je presipanje, pa i proizvodnja.
Samo stroga disciplina a?Како родитељ да контролише дете да не иде у кладионицу. Да му за сок или доручак а он новац преусмери на кладионицу. Држава би требала да забрани кладионице као што многе државе то раде..
fudbal je dobra lova za svetske milijardereSamo stroga disciplina a?
Gde to vodi?
Znaš zašto postoji sport? Da zaluđuje masu. Ali mnogi i žive od istog.
Znaš zašto je fudbal jedna od najvažnijih sporednih stvari? Jer ne moraš biti pametan da bi ga pratio. Prosek inteligencije.
Ko hoće da se igra sa šansom i srećom igraće se. Nisu potrebne kladionice za to.
NIsi odgovorila, šta ti proizvodiš?koja crna "proizvodnja"??
А код нас недалеко од школа.u Rusiji su smeštene NA PERIFERIJI većih gradova
NIsi odgovorila, šta ti proizvodiš?
Pa da si kompetentna da raspravljamo...
Primer samo, skoro svaka kladionica ima kafe aparat. Tu je potrebna proizvodnja aparata, kafe, mleka, vode, šećera, čaše itd
I zabranjeno je maloletnim licima da se klade.А код нас недалеко од школа.
čak i jedna uz drugu...А код нас недалеко од школа.
ali zamole čiku da im uplatiI zabranjeno je maloletnim licima da se klade.
Verovatno ništa. Samo se praviš pametna.Sta tebe boli rac sta radim ja i ko si ti da ti ja odgovaram na pitanje???? (ovo je retoricko pitanje)
Argument sa aparatom za kafu je kao da si rekao
da je herion strava jer se razvija industrija prodaje spriceva
Nada. Sport. Fiks ideja. Kombinacija. Zar nije sve takvo i u životu? Igra...ali zamole čiku da im uplati
a oni zbog dobre karme pislušaju
Evo ga neoliberal.Zabraniti kladionice? Moze ali ako postanemo pravoslavna dzamahirija ili titina Srbija opet. Znaci nikad. Ceo svet ima kladionice, Nemci, Englezi, Francuzi, Holandjani,Svedjani, Norvezani itd i niko ne zabranjuje ali mi da zabranimo zato sto neki odrasli krelci ne umeji da se kontrolisu i gube plate? Mosh misliti.