Da li treba zabraniti kladionice, kockarnice, kazina, slot klubove...?

Da li ste za zabranu kladionica, kockarnica, kazina, slot klubova?

• Da, takve objekte treba zatvoriti.

glasova: 21 67,7%
  • Podržavam da nesmetano nastave sa radom kao i do sada.

glasova: 10 32,3%
  • Nemam stav

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    31
toga imas od kad je sveta :D

secam se price jednog zakletog kladinicara na televiziji..sad sam zaboravio detalje ali iz nekog razloga je njima trojici bilo zabranjeno da se klade...znas sta su uradili?
seli u kafanu, porucili po sok i kladili se na ciji ce prvi sok muva da sleti :D

ukidanjem kladionica i kockarnica ne mozes ugusiti taj poriv, samo ces ga prebaciti u sive tokove sto je jos gore..
Odgovorio vam je tab.

Ljudi se igraju svojim novcem ne vašim.
Ima mnogo gorih zavisnosti od klađenja i kockanja.

Broj kladionica je srazmeran potražnji na tržištu. I na Internetu je lako dostupno...

ne bi deca isla kad ne bi imali pare.
prosto i jednostavno.. roditelji su ti koji trebaju da imaju kontrolu troskova.
Како родитељ да контролише дете да не иде у кладионицу. Да му за сок или доручак а он новац преусмери на кладионицу. Држава би требала да забрани кладионице као што многе државе то раде..

bilo je to jako jako davno
tad bila ona kladionica "Lavovi"

navuko se komšija lenjivac na ideju da zgrne lovu na svetskom prvenstvu gde je bila očigledna pobeda Barselone u finalu...

naravno kvota je bila niska te da bi sa takvom kvotom lova bila ozbiljna mora se uložiti malo jače...

inače redovno je on pogadjao utakmice tokom prvenstva, zašto da radi "za malu platu"?

"znaš li ti koliko se zaradjuje u Nemačkoj na istom poslu, al sad je mator pa mu se ne ide" (dok je bio mlad za Nemačku - nije znao nikog tamo a možda se i promeni ovde nešto, tek izgovora pun ko g. vitamina)

kako mu prodje koji tiket a on napravi pijanku, dva put nedeljno... vikend gratis...

i dodje finale sa Barsom ali "mala kvota"
sad treba da se zgrnu pare i da se širiš po kraju kako si "imo muda pa te Bog pogledao"

pozajmi on pare od zelenaša
kalkulacija jasna - pobedi Barsa vrati im pare i kamatu a njemu ostane ohoho

Stavi on sav keš na Barsu...

i povede Barselona, drži sigurnih 1:0
piče komšija sa muzikom i veseljem...

kako to biva kod profesionalnih CIRKUZANATA koji po ugovoru o radu moraju da urade kako firma traži a ne kako oni inače umeju svaki od njih...

primi Barsa gol izjednačenja na kraju drugog...

- muk, tajac...

na penale je Barsa pobedila ali je za kladionicu to bila X situacija, tj "nerešeno"...

dodjoše zelenaši, malo se natezali sa njim pijanim...

prodade stan, majka mu bila penzionerka... umrla ubrzo...

Како родитељ да контролише дете да не иде у кладионицу. Да му за сок или доручак а он новац преусмери на кладионицу. Држава би требала да забрани кладионице као што многе државе то раде..
u Rusiji su smeštene NA PERIFERIJI većih gradova

Samo stroga disciplina a?
Gde to vodi?

Znaš zašto postoji sport? Da zaluđuje masu. Ali mnogi i žive od istog.

Znaš zašto je fudbal jedna od najvažnijih sporednih stvari? Jer ne moraš biti pametan da bi ga pratio. Prosek inteligencije.

Ko hoće da se igra sa šansom i srećom igraće se. Nisu potrebne kladionice za to.

Samo stroga disciplina a?
Gde to vodi?

Znaš zašto postoji sport? Da zaluđuje masu. Ali mnogi i žive od istog.

Znaš zašto je fudbal jedna od najvažnijih sporednih stvari? Jer ne moraš biti pametan da bi ga pratio. Prosek inteligencije.

Ko hoće da se igra sa šansom i srećom igraće se. Nisu potrebne kladionice za to.
fudbal je dobra lova za svetske milijardere

ranije igrala sirotinja da se zabavljaju bogati
danas da bi pljačkali sirotinju

NIsi odgovorila, šta ti proizvodiš?
Pa da si kompetentna da raspravljamo...

Primer samo, skoro svaka kladionica ima kafe aparat. Tu je potrebna proizvodnja aparata, kafe, mleka, vode, šećera, čaše itd

Sta tebe boli rac sta radim ja i ko si ti da ti ja odgovaram na pitanje???? (ovo je retoricko pitanje)

Argument sa aparatom za kafu je kao da si rekao

da je herion strava jer se razvija industrija prodaje spriceva

ali zamole čiku da im uplati
a oni zbog dobre karme pislušaju
Nada. Sport. Fiks ideja. Kombinacija. Zar nije sve takvo i u životu? Igra...
Par(ic)e su najmanje bitne. Budu i prođu...

Neki roditelji i dozvoljavaju svojim klincima da se igraju sa kvotama i sportskim rezultatima...

I sad, šta ćemo sada?

Maloletnim licima Zakonom nije dozvoljeno.

Naše kladionice, sem onoga "śto se mora", uglavnom IZBACE predvidive utakmice iz mnogih evropskih liga

a ostave one sa rizikom 6 pa do maksimalnih 10 koje William Hill ne preporučuje... početnicima...

eh da, trogodiśnje ludilo se zavrśilo sa gubitkom od oko 150€ u totalu

bilo je skoro 500 ali su me izvukli "brojevi" što mi malo zgadilo celu priču... da na budalaštini povratim lep iznos...

a dobio sam i očinski savet od jednog penzionera:
"ovde sam dugо, znam kako ko igra ali ti imaš odličnu disciplinu - dobio uzgubio uvek igraš na malo i kaskadno... samo da ti kažem za ovih 10 gidina zaradio sam 20.000€ a izgubio 30.000€"

a onda...

po zakonu sve naše kladionice imaju zakonsku obavezu da naglase sekciju zavisnosti od kockanja na svom sajtu

ama kod svih kada otvorite tu stranicu piše:
"ako mislite da ste zavisni potražite pomoć u Drajzerovoj"

ma evo odmah...
kockar, pijanac, narkoman - svi će da svesno priznaju...

pre će biti oni prežvakani izgovori...

medjutim ta sekcija na sajtu Williama Hill-a mi je zaista pomogla u smislu da mi potvrde ono na šta sam sumnjao ali i mnogo toga što ni dugogodišnji kockari ne znaju...

a uvodna rečenica glasi:
"IMAM DOVOLJNO PARA I BEZ TVOG ULOGA, KOCKAŠ SE ZBOG SEBE"

a onda biraš igru i kreće priča o svakoj... iskreno do koske a zabole ih imaju milijarde

posle pročitanog videh koliko je to ozbiljna industrija

Poslednja izmena:
Zabraniti kladionice? Moze ali ako postanemo pravoslavna dzamahirija ili titina Srbija opet. Znaci nikad. Ceo svet ima kladionice, Nemci, Englezi, Francuzi, Holandjani,Svedjani, Norvezani itd i niko ne zabranjuje ali mi da zabranimo zato sto neki odrasli krelci ne umeji da se kontrolisu i gube plate? Mosh misliti.
Evo ga neoliberal.

Back