- Poruka
- 2.854
Ако европски пут пропадне, ником ништа. Комунизам није имао алтернативу, па видиш гдје смо данас. Наћи ће се замјена за ЕУ, и политички екстремизам безалтернативне идеологије иде даље.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro ljudi, propane li i desetine milijardi evra koje će nam i PRAUNUČAD vraćati propalo je!!!
Odgovorni političari baš zbog ovakve mogućnosti sebe ograđuju REFERENDUMOM, ovi naši ajduci ne, oni sebe izgleda ograde nekom od ti' milijardica!!!
To samo ti iz evropskog šupka tako vidiš, .....a kako mirišeš znamo!!!!Ispostavilo se da je dobro što smo imali alternativu za Ruske integracije, jer sad vidimo da je Putin zavijen u crno.

Srbija se uopste ne nalazi na putu ka Evropskoj uniji osim formalno.
Kada budes predlozio odrziv model po kome mozemo da otpustimo preko 500 000 ljudi od 900 000+ koliko je u drzavnoj administraciji, a da pri tome ne urusis i onako kilavu privredu onda ce prestati i zaduzivanje.
Napravićemo mi bolji i lepši put u beznađe i propast. Nema frke.![]()
Da, ukoliko se po muzici globalističkog fašizma zaigra!
Oni koji su razvili doktrinu srpskog samouništenja baš u toj funkciji, -mi ne možemo tako jeftino proizvesti, koliko jeftino možemo uvesti-,
pa onda sve PROIZVODNE POTENCIJALE UNIŠTILI,
do togg su doveli, .....IMENOM I PREZIMENOM svima znani!!!!
To o sticaju okolnosti svjetski i pranja veleizdaje, okači mačku o rep!!!
Napravićemo mi bolji i lepši put u beznađe i propast. Nema frke.![]()
Niti je Srbija neki mega-uvoznik strane robe niti je u Srbiji dovoljno visok standard da se kupuje uvozna roba siroke potrosnje. Ako pogledas strukturu uvoza, Srbija uvozi uglavnom delove za vozila zbog Fiata, energente, sirovine, visoku tehnologiju (racunare i drugu elektronsku robu).
Poenta je u uništenim proizvodnim potencijalima, .....u svrhu uništenja srpske države i naroda za ciljeve Globalizma!!!!
Pazi, Globus je naša otadžbina.
Za nju moramo biti spremni žrtvovati manje važne stvari, kao što su Mađarska, Kazahstan i Abdelfatah Sisi.
Oni su svi obične sise u poređenju sa Globusom, našom globalnom majkom.
Poenta je u uništenim proizvodnim potencijalima, .....u svrhu uništenja srpske države i naroda za ciljeve Globalizma!!!!

Dobro ljudi, propane li i desetine milijardi evra koje će nam i PRAUNUČAD vraćati propalo je!!!
Odgovorni političari baš zbog ovakve mogućnosti sebe ograđuju REFERENDUMOM, ovi naši ajduci ne, oni sebe izgleda ograde nekom od ti' milijardica!!!
Pazi, Globus je naša otadžbina.
Za nju moramo biti spremni žrtvovati manje važne stvari, kao što su Mađarska, Kazahstan i Abdelfatah Sisi.
Oni su svi obične sise u poređenju sa Globusom, našom globalnom majkom.
Da nesoju, u pravu si, ....ali Globus s vlašću Istine i dobra ljudskog, .....a ne laži i zla rasčo'ečene poživotinjene vrste!!!
Srbija nikada nije ni imala tehnologiju da proizvodi delove za moderne automobile, nikada nije imala tehnologiju da proizvodi cipove i drugu visoku tehnologiju, nikada nije bila dovoljno bogata energentima kao sto su nafta i gas, nemamo rudu gvozdja, a to cini negde 80% naseg uvoza. O kojim to proizvodnim kapacitetima govoris kada nikada nismo imali tehnologiju da proizvodimo ono sto trenutno uvozimo?![]()
ne mogu da verujem koliko su pojedini moderatori GLUPAVI kada ne mogu da 'pročitaju' jaguarku . Dakle to je glupavost ispod nivoa jaguara , a taj nivo je opšte poznat .
CIGANI LETE SA NEBA jasno ASOCIRA NA JUČERAŠNJU TRAGEDIJU i stvarno mi nije jasno zašto se jaguar ne banuje za stalno a i svaki sledeći njen clon .
Taj stil pisanja je toliko prepoznatljiv da treba PROGLASITI ZA RETARDIRANE sve one koji ne uspeju posle dve njene poruke da pogode ko je pisao poruku .
.....Srbija je u samom svjetskom vrhu po kapacitetima umnim i proizvodnim 80ih bila!!!!
- - - - - - - - - -
Шалиш се?
Ne, ali te razumijem, osmišljeno ste trovani!
Ovako!
ILR. je 80ih u proizvodnji mašina kompjuterizovane trodimenzionalne obrade bila konkurentna na svjetskom tržištu Njemačkoj i Americi!
Ei Niš je osmišljeno od federalni hobotnica i domaći im slugeranja, smišljeno sprečavan da bude ono što jeste i da se u sam svjetski vrh probije!!!!
Još 70ih je pod cjenu raspada YU, obustavljena gradnja silicijumskog grada na Zvezdari koja je s domaće pameti započeta,
stručnjaci po svjetu rasijani, ....da Nokija ne bi srpsko djelo bila!
Šta silicijum u IT predstavlja, valjda ne trebam pričati, .......
ZNAČI DIREKTNO su nas iz budućmosti da budemo neko i nešto diskvalifikovali!!!
Svim tim sam s distance u drugoj federalnoj državi upoznat, i mogu ti reći prilična je panika od Švabe njima prenošena!
Svakako srpski komunisti su šaptom popustili, ......ideologija je bila iznad nacionalnog interesa, ustvari naciju ni imali nisu, a ne njen interes,
kao i danas, to me tvoje čuđenje uopšte ne iznenađuje!!!
Аха.
А кажи ми, у свјетски врх умних и индустријских капацитета су нас лансирали...југо-монархисти или југо-комунисти? Који од та два система?