- Poruka
- 91.830
Da li treba držati kačkavalj (tvrdi sir) u frižideru?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sira meni isto, a kačkavalj volim da izvadim malo da se zagreje a sobnoj temperaturi i da omekša.Ja ga držim, ali više volim da ga jedem na sobnoj temperaturi
Eee, to isto. Normalno držim svež (beli) sir u frižideru a neki dan mi ostao napolju nekoliko sati i mnogo bolji ukus.Sira meni isto, a kačkavalj volim da izvadim malo da se zagreje a sobnoj temperaturi i da omekša.
Шпајз злата вреди, нарочито због зимнице.На собној не, у неком хладном шпајзу да. Пошто ми то углавном немамо, онда фрижидер али пре употребе извадити пола сата раније.
ja sam provalio da ako uvijem u salvetu onda neće tak obrzo da se ubuđaJa ga držim, ako je veliki podelim i u friz a jedem ga tako što ga umotam u salvetu i stavim u kesicu koju ne zatvorim potpuno. Tako može neko vreme da stoji ali ne dugo.
Izvadim ga malo na sobnoj temperaturi da odstoji i omekša (kalkavalj) i onda ga vratim u frižider. Gde može kaškavalj van frižidera brzo bi se ubuđao osim ako prostorija nije baš hladna, neki špajz ili podrum eventualno.На собној не, у неком хладном шпајзу да. Пошто ми то углавном немамо, онда фрижидер али пре употребе извадити пола сата раније.
ustvari, nemam problem sa kačkavaljem (sad zadnji put ustvari Jarlsberg), ali imam sa nešto mekšim vrstamaAko je u vakumu onda ubuđa a ako se drži otvoren onda se sasuši u par dana.
Не би се убуђао него скорио а капљице масти би изашле на површину.Izvadim ga malo na sobnoj temperaturi da odstoji i omekša (kalkavalj) i onda ga vratim u frižider. Gde može kaškavalj van frižidera brzo bi se ubuđao osim ako prostorija nije baš hladna, neki špajz ili podrum eventualno.
E, to da. Baš mi se desilo prekjuče. Ali ja volim i taj skoreli. Volim takve stvari - suvo meso, suv kačkavaljНе би се убуђао него скорио а капљице масти би изашле на површину.
ovo me interesuje!Razmišljam se da kupujem svež sir i da ga držim u špajzu da sazri, istošto i onl rade sa žutim sirevima. Već sam jednom probao i fantazija je!