S1MCRO Elita Poruka 22.833 juče u 08:49 - Da li ližete picu? #26 Ne, svako svoju picu i liže i ručka.
lapsi Iskusan Poruka 5.854 juče u 10:54 - Da li ližete picu? #28 blablablahh: Liznem kečap ,kao vampir Kliknite za proširenje... Ne lagi, znamo mi da ti više preferiraš ćevape
blablablahh: Liznem kečap ,kao vampir Kliknite za proširenje... Ne lagi, znamo mi da ti više preferiraš ćevape
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 62.460 juče u 13:59 - Da li ližete picu? #29 Treba naglasiti da nije svaka pica ista. Neke su toliko fine i mirišljave i lepe na oko da je stvarno teško ne liznuti je, pre nego što ju sa zadovoljstvom poje d eš.
Treba naglasiti da nije svaka pica ista. Neke su toliko fine i mirišljave i lepe na oko da je stvarno teško ne liznuti je, pre nego što ju sa zadovoljstvom poje d eš.
Атомик™ Srebrna tastatura Poruka 252.955 juče u 17:16 - Da li ližete picu? #31 adelaidea: Pizzu ne, pic.ku da Kliknite za proširenje...
S1MCRO Elita Poruka 22.833 juče u 17:21 - Da li ližete picu? #32 lapsi: Ne lagi, znamo mi da ti više preferiraš ćevape Kliknite za proširenje... Kobasičar.