da li to definitivno smeta muskarcima...

Ustvari prija im, ali to ih neće naterati da uzvrate, naprotiv. Osete se sigurno i kao da ne moraju uopšte više da brinu o njoj, jer ona brine o njima, pa mogu dalje u pohode na "veliku ljubav" :neutral: ma koliko godina spičkali do tad, što starosti, što braka...
Nemaju osećaj za druge (u većini), na kraju nema niko od nas, to se razvija vremenom, a ovo božanstveno društvo je nekako učinilo da uglavnom žene istrunu u tim idejama, dok se muškarci nekako i dalje brinu samo o svom dupetu, preskočila bih ostatak tela jer i o tome u globalu brinu žene.....

Dakle, potpuno je nepoželjno za ženu da se tako ponaša i da, on to voli, samo ne ceni i nikada neće.

Postojimo mi nepopravljive zene kad je u pitanju neko do koga nam je veoma stalo...Kazu tako eto strucnjaci na temu tih musko-zenskih odnosa da zena gresi sto vremenom svojim ponasanjem postaje kao majka muskarcu s kojim zivi sto vas pocinje da nervira...Elem...mnoge od nas ce npr videvsi da ceo dan nije jeo..pokusati da ga na to nateraju...moleci ga da sedne za sto i ruca...ili ako je vreme hladno a on krenuo bez jakne trcati za njim iutopliti ga...ili neka druga vrsta pomoci ne znam vec sta...Jeste li alergicni na to titranje cak i ako je umereno i vise vas pali neka koju briga za sve...ne uzbudjuje se ni oko cega extra...

Hmmm,zanimljivo procitati,a nemogu da nepotvrdim da opet nije tako! Opet bih napisao da tu zene nisu i jesu krive za takvo ponasanje prema muzu svom,kao da im je dete! Al zar to nije ljubav,postovanje,respekt prema njemu? Zar to nije onaj majcinski instikt koji se kako kod koje zene nemoze kontrolisati?! Zar to nije ono DA VI ZENE BIRATE MUSKARCE A NE MUSKARAC VAS,pa onda kad ste ga birale mislim da nebi trebalo i previse da ga mazite da nebi digao rep i posao da se umiljava kao macka KAD MU ZATREBA,uostalom,muskarci vole jake zene al nece da priznaju (ja priznajem)! A na kraju krajeva to je i karakterna osobina komplet nacije,pa i sve Slovenskog Roda uopste! Primetio sam da je slicna situacija i kod Slovakinja,Ruskinja,Poljakinja,Bugarki i bivse YU

Poslednja izmena:
je li majcinski instikt primaran u prirodi zene. je li ona prvo majka, pa onda zena. ne bih rekla.to je nauceno ponasanje. naravno da taj instikt postoji, jer smo prirodom odredjene da radjamo, i sa tim djetetom se vezemo i prije nego se rodi, za razliku od muskaraca. a zasto je, kako kazes Eustar, to ponasanje izrazenije kod nekih naroda. upravo zato jer je nametnuto, vaspitanjem i uzorom ponasanja. isto kao i kod muskaraca. zasto ne traze svi muskarci u zenama majke, nego partnerke

U VISINAMA -Hmmm,moguce je,nesmem da te negiram jer citajuci te sam shvatio da kad se posmatra jedan bracni par iz nekog drugog aspekta,se dobije dojam da to nije MAJCINSKI INSTIKT,nego cista briga za njega,cist zdrav razum koji dvoje odrzava i spaja da budu zajedno,cista ljubav! A sad i kad je sve ovo sto napisah tako,onda zene bi kao i muskarci trebali zanti gde su granice crvene u ponasanju kad je brak u pitanju. Al nazalost,gde nesreca kroci tu ljubav bega kroz prozor......

Poslednja izmena:
nisam sigurna sta si u stvari htio reci. nisam govorila nuzno o bracnim odnosima, nego uopste o vezama, kao prvo. kad nekoga volimo, naravno da brinemo i naravno da ga zelimo usreciti. ali ako se dobro sjecam, tema je zapoceta u vezi sa zenama koje o muskarcu brinu kao o djetetu i kako neke zene uzivaju u toj ulozi. e o tome govorim. da zenama ta briga nije urodjena. zena je nekada, jedino kroz radjanje i brigu o djeci, osjecala vaznost. tako da to sto ona na gore navedeni nacin 'brine" o muskarcu, prije svega ima za razlog nalazenje sopstvene svrhe. i kao sto rekoh, to je najcesce nauceni model ponasanja, ne urodjeni. ja se nadam da su se danasnji odnosi uzdigli malo iznad toga. u zabludi smo ako mislimo da je briznost nuzno dio zenine prirode.
pitanje je bilo da li to muskarcima smeta ili ne i do koje granice

Postojimo mi nepopravljive zene kad je u pitanju neko do koga nam je veoma stalo...Kazu tako eto strucnjaci na temu tih musko-zenskih odnosa da zena gresi sto vremenom svojim ponasanjem postaje kao majka muskarcu s kojim zivi sto vas pocinje da nervira...Elem...mnoge od nas ce npr videvsi da ceo dan nije jeo..pokusati da ga na to nateraju...moleci ga da sedne za sto i ruca...ili ako je vreme hladno a on krenuo bez jakne trcati za njim iutopliti ga...ili neka druga vrsta pomoci ne znam vec sta...Jeste li alergicni na to titranje cak i ako je umereno i vise vas pali neka koju briga za sve...ne uzbudjuje se ni oko cega extra...

Da nervira me kad se prema meni ponasa kao prema nekom klincu sa tim glupostima.Mislim i keva kad mi tako nesto lupa ja se okrenem i odem, a tek to da mi uradi devojka ili zena mislim da bi skroz izludeo.To treba raditi deci do 10 godina posle toga stvari se drasticno menjaju.Tada treba promeniti i odnos u ophodjenju i ponasanju.

Ovo rade zene koje nemaju nista pametnije da rade i od svog muza, braka i porodice naprave sebi centar sveta. To naravno da drugu stranu gusi. Ako neko u 40 godina izadje bez jakne na nula stepeni i kaze da mu nije hladno, ja mu tu ne mogu pomoci.

A sto se prestanka ovog fenomena po dobijanju dece tice, on ne prestaje, nego te zene svoju "paznju" preusmeravaju na dete, a muza ostavljaju na miru. Pa kada rode drugo dete, ostavljaju starije na miru i tako u krug...

Eto,ako cu poci od svoje,onda NAJISKRENIJE CUNAPISATI da moja Jasmina nimalo nije neko potrckalo zamnom,nimalo nije ono,os´jesti,a sta da ti skuvam,odkad nosis te pantalone de skini ih da ih operem (a ja ih juce obukao),namestanje kravate itd itd ne nije takva i to OBOZAVAM KOD NJE,al obavezno ako izlazim vani,kaze mi da stanem,pridje POLJUBI ME,pljesne po zadnjici i marsh hehehe. Opet dali muskima to smeta ili ne,neusudjujem se da napisem ista vise,jer vidim da to i jeste i nije sto sam pomislio,i nisam siguran da je zena naucena bas,u stavri,dosla od svojih podkovana kako da se ponasa sa covekom buducnosti...... neznam,jer po prvi put se nekako udubljujem u ovako pitanje..

:lol: to im je san snova
..kakvi su to stručnjaci propagatori patrijahalnog vaspitanja .... :think:

..da vidimo - tjerati odraslog muškarca i moliti da ruča?
- trčati za njim da se utopli?
- njima treba pomoć? :eek:

A da, ja zaboravila da što su manje sposobni to su pametniji (ili izgleda poželjniji ...:think:) :lol:

...ne daj boze...poludela bih i kada bi on mene tako tretirao taman posla tek ja njega,
nije da necu zbilja, jednostavno ne mogu, to ne bih bila ja vec neka druga devojka
koja bi u sebi uvek znala da je odnos koji ima ne zadovoljava...
...moram da postujem muskarca kako bih mogla da ga volim i budem uz njega...
iz tog postovanja kod mene ide privlacnost, ona astrologija je u osnovi glupost ali
ocigledno mi je biranje partnera tipicno vodolijska crta...

Poslednja izmena:

Ja volim i da poklanjam ali i da dobijam pažnju...i nikad mi nije dosta..:lol:

Za te samožive, koje ništa ne dotiče, me boli briga. Ima li razlike biti sam ili s nekom operisanom od empatije - nema.

Nije mi potreban tutor ali...
Ovo je meni bas super (: ... ja ovo podrzavam (: ...

Back