Znate zasto je ova tema neupotrebljiva i vise metafizicka?
PA zato sto je psihologija ljudi da niko nema m... da dodje i kaze - Evo ja sam skot mene je promenila....ALI ZATO CE 99% LJUDI RECI - EVO JA SAM ZIV DOKAZ DA ME NIJE PROMENILA - I TAKO DA UDELI KOMPLIMENT SAM SEBI.....
Mislim smesno - O promeni pri dobijanju titule se ne mzoe govoriti jer tu igraju milion faktora - JEdinka je razlicita sama od sebe sada i npr za narednih 5-10-15 god kako u fizickom tako i u psihickom stanju pri protoku vremena....
Tako i da se ne radi o tituli ljudi se menjaju - Ne gledajte sad crno-belo pa da mislite da se neko pretvori iz djavola u andjela, ali definitivno MORA postojati promena, inace licnost stagnira ima problema tj ne dozivljava zivot i promene u psihickom zivotu.....
A DA NE NAPOMINEJM DA ZIVIMO U TAKVOJ DRZAVI DA MALTENE KADA IMAS TITULU KAZU TI DA SI BUDALA A NE NESTO UZVISENO.... - Doktori su debeli nikotinski zavisnici koji su babe gatare (doduse ovo i ja kazem i jesu), psihijatri/psiholozi/psihoterapeuti su mesavina glupog + ludo= caknut - "Ma moras da budes malo caknut pa da budes psi" - ili " Svi psi su malo ludi" , Inzenjeri, masinci gradjevinci i posebno IT-ovci su geek-ovi, streberi, socijalno i emocionalno neinteligentni, profesori fizicke kulture - Da imam fakultete, Debili Imaju Fizicko, ekonomisti i pravnici - presipaci iz suplejg u prazno, svestenici/filozofi - caknuti malo, fali im nesto, pedagozi - Ma ko su te neznalice, sta oni rade po skoli, ma ti ces meni da pricas kako JA MOJE dete da vaspitavam, i mene moj otac Milorad bio sa kais preko usta i izvalio mi 3 zuba pa mi nista ne fali "...Politikolozi - su najveci glupanderi i neznalice, jao da sam ja na celu drzave da vis sta bi uradio sta oni znaju bre...
I tako dalje i tako dalje......Tako da imati titulu u Srbiji moze samo biti pezorativnog znacenja.......A bas na takvu titulu si imao..... A "prava titula je zapravo da si SIROVINA NEKA MAFIJASKA, DA IMAS DZIP DOBAR, NEKRETNINE, DA NE RADIS NISTA NEGO VECITO PO NEKIM KAFICIMA ISPIJAS KAFE, A VECITO TI PUN DZEP PARA" .....Titula - "ulicni mangup".....
TAko da ako imas u Srbiji titulu ne znaci apsolutno nista, niej bas socijalno i pedagoski prihvaceno na najbolji nacin, takod aovi koji i imaju titulu nemaju prostora za razvijanje KOPLEKSA VISE VREDNOSTI.....