da li svekrva ZA SVE KRIVA...

Pa ok. Lepo mu je rekla. Uzmi pa kuvaj brate. Umes da obrises dupe? Mozes i da naucis da kuvas.
Jeste...sad što niko od njih neće da se lati kutlače, to već nije njen problem(svekrvin). Ne'k se oni doma, prepucavaju od jutra do sutra.
Sećam se da mi je jednom pok.otac rekao, kad sam jednom prilikom ostala bez posla, da nije greda da se latim i metle i radim negde kao čistačica: "Neće ti pasti kruna s glave"!... iako sam uvek mogla, finansijski da računam na njegovu "full" podršku.

Poslednja izmena:
Osim ako svekrvi nije jedina zanimacija, da se bavi inter-personalnim odnosima dece. To se svakako vidi "iz aviona". Ako već nema muža, neka se bavi unucima."Utrampite" im unuke na čuvanje i rešen problem! Ako im to nije cilj i zadovoljstvo, onda što dalje.
U tome i jest problem što se večina njih bavi ovim redom:
1.sinom da mu udovoljava;
2.snajom da joj nalazi mane;
3.unucima.
Ide priča:ja trudna kuvam peglam perem cistim a moja sveki svaki dan nam uleti u stan. Zaviruje u lonce sta sam ja skuvala i postavi svoju šerpicu sa skuvanim ručkom na šporet-on ovo više voli-moje.
Ja za glavu neću da budem bezobrazna....ali šta više da radim da to prestane. 🤔 Žao mi hrane da se baca svejedno da li moja ili njena.
Do jednom kad sam joj rekla....slušaj (sad moram biti malo vugarna) kad može da *ebe....može moje i da jede. I tad je prestala donositi šerpice. 😁

3.unucima.
Ide priča:ja trudna kuvam peglam perem cistim a moja sveki svaki dan nam uleti u stan. Zaviruje u lonce sta sam ja skuvala i postavi svoju šerpicu sa skuvanim ručkom na šporet-on ovo više voli-moje.
Ja za glavu neću da budem bezobrazna....ali šta više da radim da to prestane. 🤔 Žao mi hrane da se baca svejedno da li moja ili njena.
Do jednom kad sam joj rekla....slušaj (sad moram biti malo vugarna) kad može da *ebe....može moje i da jede. I tad je prestala donositi šerpice. 😁
😆

3.unucima.
Verujem...jednom poslovno bila sam sa koleginicom u drugom gradu, gde joj živi i radi sin.Kad smo završile s obavezama, ona ga pozove telefonom da pita da li možemo da svratimo da ga vidi. On joj reče, da trenutno ne možemo doći, jer mu žena još spava! Otišle smo u bar na piće, dok nam nije javio kada možemo.Meni se to dopalo! Ko nas šiša, kad upadamo k'o padobranci. 😁

A sta je tebi po volji, kao zeni da se tvoj dragi ponasa prema njegovoj majci
a da ne ne predje u edipov kompleks?
Skuva joj kaficu, posluži je sokićem keksićima. Malo razgovora i pa-pa.

Da joj ne dozvoli da:
-kopa po frižideru, zamrzivaču;
-kopa po prljavom vešu;
-prevrše po ormarima;
-kopa po ćoškovima prašinu;
-daje neumjesne komentare tipa a kad će beba, drugo unuče itd
-ili ako je vec tu jedno zasto da ide u vrtić kad mogu ja da čuvam? ....
Ako je žena iole normalna nikada neće dozvoliti da se nema sta jesti, trudiće se da je čisto a muž da joj pomogne jer je i on sastavni dio te porodice i koji živi pod istim krovom. Jer ipak najbitnije je da su svi ukućani srećni a ne da žive u sterilnoj sredini, nesrećni i kako mama kaže.

Brate kopa po vesu...
Moja keva kad bi uletela u stan i pocela da vrslja po vesu bilo bi, aj kad si vec krenula i operi ga.
Mislim, kakve vi to muskarce nalazite?
Aj razumem da se ponudi da pricuva dete, pa hvala bogu. Jos bolje, taman nek ga vodi kuci na par sati, zena moze lepo da obuce seksi ves, ovo ono.. Al da kopa po vesu i serpama hahahaha

Bila je na ovom pdf tema Svekrve neiscrpna tema, pa je neko od modova prvo odlepio, jer nije imao svekrvu i smatrao je besmisleno, a onda je zapala u zaborav kada je i ovaj pdf prestao biti posećen zbog nekih koji dođu i oteraju pitome.
Ja nisam ovde svraćala sigurno pola godine i sad dođem pa shvatih zašto...

Back