Da li svaki covek ima svoju cenu?

• Začetnik teme Začetnik teme shx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ana-Marija:
0077:
Ana-Marija:
0077:
Ana-Marija:
0077:
Muja i Ibro su dokaz da svako ima svoju cenu :wink: A sada ozbiljno,svako ima cenu,e sada je pitanje da li je svako na prodaju.Užasavaju me ljudi koji se prodaju.Treba imati sebe.
Kupi me!!! :lol: :lol: :lol:
Hoću
E,ja sam se prodala! 8) :lol:
Dajem duplo 8) :wink:
Imash me! :D
Gde je preuzimanje???? 8) :wink:

0077:
Ana-Marija:
0077:
Ana-Marija:
0077:
Ana-Marija:
0077:
Muja i Ibro su dokaz da svako ima svoju cenu :wink: A sada ozbiljno,svako ima cenu,e sada je pitanje da li je svako na prodaju.Užasavaju me ljudi koji se prodaju.Treba imati sebe.
Kupi me!!! :lol: :lol: :lol:
Hoću
E,ja sam se prodala! 8) :lol:
Dajem duplo 8) :wink:
Imash me! :D
Gde je preuzimanje???? 8) :wink:
Javi se na broj 064/***-**-** :wink:

0077:
Ana-Marija:
0077:
Ana-Marija:
0077:
Ponovi,ne vidim monitor mi prljav...kako beše?? 8)
064/1**-**-*7 8)
Ajd još kako ide 064 1pp...7?Ne vidim bem ti naočare... 8)
Ne mogu bash sve da kazem (otkucam)...Mozda se neko drugi javi i kaze da si to ti... :oops:
Kako da te preuzmem??Ajd smisli nešto 8) Za sada imam dva broja 1,7 i dva slovaPP.Malo :cry: 8)
Smislicemo neshto :wink:

Muka mi je od ovih laznih moralista!
38.gif

Kada bi vam neko ponudio neke silne milione ili miliarde vi se kao ne bi "prodali", ma dajte molim vas! :roll:
Svi imaju svoju cenu, samo sto su svesni da im niko nikad nece ponuditi neke velike pare tako da uopste ne razmisljaju o tome (i misle kako bi bili moralni i posteni) :wink:

chokolada:
38.gif

Kada bi vam neko ponudio neke silne milione ili miliarde vi se kao ne bi "prodali", ma dajte molim vas! :roll:
Svi imaju svoju cenu, samo sto su svesni da im niko nikad nece ponuditi neke velike pare tako da uopste ne razmisljaju o tome (i misle kako bi bili moralni i posteni) :wink:

inace volim tvoje postove i komentare ali ovoga puta se ne mogu sloziti sa tobom.

ok, jednom se desi i da ti neko ponudi milione i milijarde i ti se prodas....prodala si dusu, telo, slobodu....ma sve svoje...
i, sta onda?
sta ces raditi sa svim tim milonima i miljardama? nemas vise nista svoje,prazna si...

sad mi reci zar stvarno mislis da sve te milijarde, milioni, bilioni mogu da ti nadomeste sve sto si dala....JA NE VERUJEM DA MOGU!!!!!!

chokolada:
38.gif

E meni je muka od te sintagme "lazni moralisti" koja se vidim po ovom forumu ono maksimalno eksploatiše. Da li je time sopstveni nemoral lakse podneti ili sta??? Ne kontam!

Osim toga taj koji bi se prodao za velike pare, taj se svakodnevno prodaje i za sitnu lovu tako da nema potrebe za postavkom "sta bi bilo kad bi bilo". Ili jesi ili nisi...

Ma nije tu samo rec o prodavanju za pare. Zamislite da nemate leba jesti... Mislim da bi se svako radije prodao, nego umro od gladi. Izvinte, molim vas. :roll:
Znam jednu zenu koja je mnogo dobra i postena. Bila je udata za nekog kretena koji ju je maltretirao i tukao i ima dvoje dece s njim. Otisla je od njega sa decom i pokusala sama da zivi i da ih izdrazava. Radila je u nekoj kafani/restoranu kao kuvarica i konobarica. Nije mogla da sastavi kraj s krajem. Uvek su bili gladni. Onaj skot od muza nije hteo dinar da joj posalje (da bi mu se vratila). Ova postena, vredna i nesretna zena pocela je polako da se prodaje da bi joj deca imala leba jesti. Pricalo se da pruza razne usluge u toj kafani. Na kraju je prodala i dusu vratila se svom debilu od muza. :cry: :cry: :cry:
Ne verujem da bi iko ovde pustio svoju decu da gladuju zbog "svoje duse" (deca su bre dusa roditeljima).
Pozdrav Jovani77 i Lady me :wink:

chokolada:
Ma nije tu samo rec o prodavanju za pare. Zamislite da nemate leba jesti... Mislim da bi se svako radije prodao, nego umro od gladi. Izvinte, molim vas. :roll:
Znam jednu zenu koja je mnogo dobra i postena. Bila je udata za nekog kretena koji ju je maltretirao i tukao i ima dvoje dece s njim. Otisla je od njega sa decom i pokusala sama da zivi i da ih izdrazava. Radila je u nekoj kafani/restoranu kao kuvarica i konobarica. Nije mogla da sastavi kraj s krajem. Uvek su bili gladni. Onaj skot od muza nije hteo dinar da joj posalje (da bi mu se vratila). Ova postena, vredna i nesretna zena pocela je polako da se prodaje da bi joj deca imala leba jesti. Pricalo se da pruza razne usluge u toj kafani. Na kraju je prodala i dusu vratila se svom debilu od muza. :cry: :cry: :cry:
Ne verujem da bi iko ovde pustio svoju decu da gladuju zbog "svoje duse" (deca su bre dusa roditeljima).
Pozdrav Jovani77 i Lady me :wink:

Ja se potpuno slazem s tobom. Mislim da ne postoji stvar na ovom svetu koju ne bih uradila (ma kakvo misljenje imala o toj delatnosti) kad bi mi trebalo za leb ili za lek. Ne zelim nikome, pa ni sebi, da iskusi kako to izglda. Pa ne samo da bi sebe prodala, nego i majku rodjenu kad bi mi nesto od to dvoje ('leb ili lek) zafalili za decu.

[quote="chokolada"
Znam jednu zenu koja je mnogo dobra i postena. Bila je udata za nekog kretena koji ju je maltretirao i tukao i ima dvoje dece s njim. Otisla je od njega sa decom i pokusala sama da zivi i da ih izdrazava. Radila je u nekoj kafani/restoranu kao kuvarica i konobarica. Nije mogla da sastavi kraj s krajem. Uvek su bili gladni. Onaj skot od muza nije hteo dinar da joj posalje (da bi mu se vratila). Ova postena, vredna i nesretna zena pocela je polako da se prodaje da bi joj deca imala leba jesti. Pricalo se da pruza razne usluge u toj kafani.[/quote]
seres nevidjeno :evil: dobra i postena zena bi nasla neki normalan posao..pitam se ko je veci debil: ta zena, njen muz ili ti koja si stavila sise u profil..sve je jasno. :D

Devilishgirl:
seres nevidjeno :evil: dobra i postena zena bi nasla neki normalan posao..pitam se ko je veci debil: ta zena, njen muz ili ti koja si stavila sise u profil..sve je jasno. :D
Au,pa ti mora da zivish u savrshenim uslovima,kad nisi svesna na shta su sve ljudi prinudjeni u zivotu...Poznajem ljude koji imaju zavrshen fakultet,ali nemaju gde ( :!: ) da se zaposle ili iz nekih razloga ne mogu da nadju posao pa se bave razlichitim stvarima (prodaju na pijaci,rade u kafani,bave se maloprepomenutim poslom)..I ne ! Ne pokushavam da opravdam to,ali...ti zivish u oblacima,a ne u Srbiji... :?

Rekla bih da ste temu malo prosirili...
Jedno je pitanje: da li svako ima svoju cenu? Odnosno, da li postoji ta kolicina novca za koju bi smo ucinili nesto sto inace nikada ne bi, bez obzira na zivotne okolnosti u kojima se nalazimo. Primera radi: da li postoji ta kolicina novca za koju bi ste pojeli ***** (izvinte na izrazu :lol: )

A drugo je pitanje: Sta bi smo sve bili spremni da uradimo i dokle bi isli kada bi se nasli u takvoj i takvoj situaciji? Primera radi: da li bi pojeli ***** kada bi znali da ce te time spasiti zivot svom voljenom bicu (detetu, muzu, roditelju...).

Za lady:
Pa odgovori na sopstvena pitanja... zivo me zanima da cujem... :lol: :lol: nije mi to do sada padalo na pamet... :lol:

Za devilishku:
Muskarac (aj' nek bude i da dobro izgleda :D ) ti za jednu, podvlacim JEDNU noc provedenu s njim nudi deset miliona dolara, podvlacim DESET... :lol:
Kakav ce biti tvoj odgovor? Ne lazi... :twisted:

Back