Nesi
Domaćin
- Poruka
- 3.767
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dres=šorts 8)Nesi:
Imash me!0077:Dajem duplo 8) :wink:Ana-Marija:E,ja sam se prodala! 8)0077:HoćuAna-Marija:Kupi me!!!0077:Muja i Ibro su dokaz da svako ima svoju cenu :wink: A sada ozbiljno,svako ima cenu,e sada je pitanje da li je svako na prodaju.Užasavaju me ljudi koji se prodaju.Treba imati sebe.![]()
![]()
![]()
![]()
Gde je preuzimanje???? 8) :wink:Ana-Marija:Imash me!0077:Dajem duplo 8) :wink:Ana-Marija:E,ja sam se prodala! 8)0077:HoćuAna-Marija:Kupi me!!!0077:Muja i Ibro su dokaz da svako ima svoju cenu :wink: A sada ozbiljno,svako ima cenu,e sada je pitanje da li je svako na prodaju.Užasavaju me ljudi koji se prodaju.Treba imati sebe.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Javi se na broj 064/***-**-** :wink:0077:Gde je preuzimanje???? 8) :wink:Ana-Marija:Imash me!0077:Dajem duplo 8) :wink:Ana-Marija:E,ja sam se prodala! 8)0077:HoćuAna-Marija:Kupi me!!!0077:Muja i Ibro su dokaz da svako ima svoju cenu :wink: A sada ozbiljno,svako ima cenu,e sada je pitanje da li je svako na prodaju.Užasavaju me ljudi koji se prodaju.Treba imati sebe.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
064/1**-**-*7 8)0077:Ponovi,ne vidim monitor mi prljav...kako beše?? 8)
Ajd još kako ide 064 1pp...7?Ne vidim bem ti naočare... 8)Ana-Marija:064/1**-**-*7 8)0077:Ponovi,ne vidim monitor mi prljav...kako beše?? 8)
Ne mogu bash sve da kazem (otkucam)...Mozda se neko drugi javi i kaze da si to ti...0077:Ajd još kako ide 064 1pp...7?Ne vidim bem ti naočare... 8)Ana-Marija:064/1**-**-*7 8)0077:Ponovi,ne vidim monitor mi prljav...kako beše?? 8)
Kako da te preuzmem??Ajd smisli nešto 8) Za sada imam dva broja 1,7 i dva slovaPP.MaloAna-Marija:Ne mogu bash sve da kazem (otkucam)...Mozda se neko drugi javi i kaze da si to ti...0077:Ajd još kako ide 064 1pp...7?Ne vidim bem ti naočare... 8)Ana-Marija:064/1**-**-*7 8)0077:Ponovi,ne vidim monitor mi prljav...kako beše?? 8)ops:
Smislicemo neshto :wink:0077:Kako da te preuzmem??Ajd smisli nešto 8) Za sada imam dva broja 1,7 i dva slovaPP.MaloAna-Marija:Ne mogu bash sve da kazem (otkucam)...Mozda se neko drugi javi i kaze da si to ti...0077:Ajd još kako ide 064 1pp...7?Ne vidim bem ti naočare... 8)Ana-Marija:064/1**-**-*7 8)0077:Ponovi,ne vidim monitor mi prljav...kako beše?? 8)ops:
8)
chokolada:Muka mi je od ovih laznih moralista!![]()
Kada bi vam neko ponudio neke silne milione ili miliarde vi se kao ne bi "prodali", ma dajte molim vas!![]()
Svi imaju svoju cenu, samo sto su svesni da im niko nikad nece ponuditi neke velike pare tako da uopste ne razmisljaju o tome (i misle kako bi bili moralni i posteni) :wink:
chokolada:Muka mi je od ovih laznih moralista!![]()
Kada bi vam neko ponudio neke silne milione ili miliarde vi se kao ne bi "prodali", ma dajte molim vas!![]()
Svi imaju svoju cenu, samo sto su svesni da im niko nikad nece ponuditi neke velike pare tako da uopste ne razmisljaju o tome (i misle kako bi bili moralni i posteni) :wink:
chokolada:Ma nije tu samo rec o prodavanju za pare. Zamislite da nemate leba jesti... Mislim da bi se svako radije prodao, nego umro od gladi. Izvinte, molim vas.![]()
Znam jednu zenu koja je mnogo dobra i postena. Bila je udata za nekog kretena koji ju je maltretirao i tukao i ima dvoje dece s njim. Otisla je od njega sa decom i pokusala sama da zivi i da ih izdrazava. Radila je u nekoj kafani/restoranu kao kuvarica i konobarica. Nije mogla da sastavi kraj s krajem. Uvek su bili gladni. Onaj skot od muza nije hteo dinar da joj posalje (da bi mu se vratila). Ova postena, vredna i nesretna zena pocela je polako da se prodaje da bi joj deca imala leba jesti. Pricalo se da pruza razne usluge u toj kafani. Na kraju je prodala i dusu vratila se svom debilu od muza.![]()
![]()
![]()
Ne verujem da bi iko ovde pustio svoju decu da gladuju zbog "svoje duse" (deca su bre dusa roditeljima).
Pozdrav Jovani77 i Lady me :wink:
shx:Postoji li prag nakon kojeg cemo pokleknuti i za pare dati nesto sto mislimo da nebi nikada dali.... (poput nepristojne ponude sa Robertom Redfordom)...![]()
![]()
Au,pa ti mora da zivish u savrshenim uslovima,kad nisi svesna na shta su sve ljudi prinudjeni u zivotu...Poznajem ljude koji imaju zavrshen fakultet,ali nemaju gde (Devilishgirl:seres nevidjenodobra i postena zena bi nasla neki normalan posao..pitam se ko je veci debil: ta zena, njen muz ili ti koja si stavila sise u profil..sve je jasno.
![]()