da li su zene slobodnije u mraku ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tema je trebalo da se odnosi na zene koje nose nekakvu vrstu kamuflaze u obliku maske (kao i svi uglavnom)koja ih cuva od ne znam ni ja cega....i to je sjajno.... spadnu i maske.... i kuvac spadne naravno...:neutral:
mrak igra ulogu ..veliku ulogu.... upotrebite mastu.... ali i ne morate...
mozda je malo previse apstraktna i sve...zahteva ideju...
..uopste mi nije namera bila da vredjam zene ,jer Pipson kao stari borac za zemska prava bla bla bla.... ima potrebu da ulece sa glupostima .... o 2 cm....i ne znam ni ja sta vec...
e a Gazdarica...pa to je prica za sebe....zvucis kao neka vrsta vijetnamskog veterana ranjena kur.cem u glavu ..... moj ***** je inace 17 cm.....mali je znam ali sta ces....moram da zivim sa tim do kraja svoj zivota smrc..

Uglavnom mi ne treba mrak, pogotovo ne potpuni, može neko diskretno svetlo u uglu sobe..
Najviše volim po dnevnoj svetlosti i to negde u prirodi a onda je mrak nemoguće ostvariti.
Što se tiče potpunog mraka ponekad je potreban da bih se mogla potpuno razgolititi pred njim, ne u fizičkom smislu, naravno.
I jeste drug klošar u pravu, tada mogu pasti maske, jer u tom mraku ne postoji ništa drugo osim vas dvoje..
Ali, dobro, možda sam i promašila temu.
:neutral:

zasto da naglasavm oba pola ..sramota je picati o zenama i staviti ih u prvi plan ?
oba pola ....pa naravno da su prisutna oba pola....
Kakve zle zene...o cemu pricas?

Svaki pol da govori o svom dozivljavanju *mraka* kao pozadine cina koji
sam po sebi iziskuje vulkane svetlosti,ako cemo posteno i fer,jer nije zenski
specijalitet ni mrak ni maska ni gluma ni foliranje, niti bilo sta sto se ovde zeli
imputirati zenama.ja nisam moderator,ali sam zestok borac za prava zena -
ne na ustrb nikog .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back