Да ли су убиства Ђинђића и Ане Линд политичка и повезана?

Lopovi u zatvor?Повезана и политичка или не?

• Апсолутно да!

• Не немора да значи.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Norma Kampl:
Ја не знам, наравно, због којих је све интереса убијена А. Линд. Али, ето, како сам уосталом одавно рекла, не верујем у теорију "усамљених лудака". Дакле, ни да је то била само зла срећа.

hm, ja verujem :)
nije bitno da li je u pitanju politicar, glumac ili neka druga javna licnost....mislim da ima profila koji bi ubili iz neke zavisti ili ludosti bilo koga....

Norma Kampl:
Ја не знам, наравно, због којих је све интереса убијена А. Линд. Али, ето, како сам уосталом одавно рекла, не верујем у теорију "усамљених лудака". Дакле, ни да је то била само зла срећа.

Тачно тако,
поштовани ја сам дао свој скромни допринос развоју патриотске свести код демократско-либералне омладине која је најчешћи посетилац овог форума
и сада морам даље ,поздрав!

Obersturmfuehrer:
hm, ja verujem :)
nije bitno da li je u pitanju politicar, glumac ili neka druga javna licnost....mislim da ima profila koji bi ubili iz neke zavisti ili ludosti bilo koga....
Слажем се да има таквих ликова. Али, они се управо најчешће - користе од стране оних који стоје иза.

А, то кад помену друге јавне личности...
Ја, рецимо, мислим да је и убиство Ленона заправо - политичко.

А, чак, сумњам, и да неке, наизглед другачије смрти (овердозинг, неких музичара рецимо), јесу, такође заправо замаскирано убиство.

Ништа, опет кажем само - сетити се филма "ЏФК".

Многи су, на овај или онај начин - претња поретку.

Norma Kampl:
Слажем се да има таквих ликова. Али, они се управо најчешће - користе од стране оних који стоје иза.

dakle, to je glavno pitanje u slucaju Lind....
da li neko stoji iza ubice?

Norma Kampl:
А, то кад помену друге јавне личности...
Ја, рецимо, мислим да је и убиство Ленона заправо - политичко.

hehe :)
da znas da sam pomislio na lenona kad sam ovo pisao, i bas to hteo da navedem kao primer ludila...
mada, nemam pojma ne poznajem to dovoljno da tvtdim da je on ubijen od strane nekog manijaka, ili da je ubijen zbog nekog interesa....

Norma Kampl:
А, чак, сумњам, и да неке, наизглед другачије смрти (овердозинг, неких музичара рецимо), јесу, такође заправо замаскирано убиство.

eh, o ovome mozemo samo da nagadjamo....hendrix se udavio u sopstvenoj povracci, a do sada se niko nije javio sa teorijama zavere...

A šta ako nije poltička veza?
Ako je na primer Ružica bolesno ljubomorna i pogrešno je tumačila te njihove sastanke?
Ima kintu, plati ubice i drm, drm. Gotovo.
Nasledila je poveliko bogatstvo, a postala je i popularna, aktiviranjem na izborima.
Setite se da je Đinđić strogo bio protiv javnog pojavljivanja i angažmana, supruga političara.
Motiv je tu, a vi razmislite.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: Да ли су убиства Ђинђића и Ане Линд политичка и повезана?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Glupost! Anu Lind je ubio psihopata, dok su Đinđića ubili kriminalci. Ne verujem da se Ana petljala sa psihopatama, dok je Đinđić mrljavio sa kriminalom. Muljao je previše sa njima, što bi se reklo... KO SE VATROM IGRA, OD VATRE I STRADA.

Iron Lord:
Što se "povezivanja" tiče - Šerlok Holmsa da zavrnete!

Medjutim, politička ubistva se rade sa eksplozivnim napravama odnosno vatrenim oružjem.
Nisam skoro čuo u vestima da je neko prišao ma kojoj političkoj ličnosti u svetu sa nožem ili konopcem pa ga mrcvario pred narodom?
I tu je dakle tačka.

Moguće da se radi o poremećenoj osobi koja je čula neko "pljuvanje" unutar srpske zajednice pa ko zna kako povezala da će uraditi nešto dobro te biti koristan i konačno prihvaćen od svoje okoline. Znate kakvi smo kad se rodi dete sa defektom....

Поремећен по теби што се осветио :lol:. Дечко је волео Србију и свог деду који је тешко подено натовску агресију 1999. Није дечко могао набавити пиштољ, па употребио нож. Завршила је исто као Српске жртве чија су црева разнета од Ане Линд вољеног натоа.

Убиства изгледају јако пуно повезана а јасно је да су почињена из политичких разлога...то јест по политичком налогу...односно интересу.
Па ко ли има такав један интерес?
Да ли је сада јасна изјава покојника по повратку из америке и после 1000000000000000 упозорења да ће га убити.

"Тиме што ће мене убити неће заставити реформе и Србију да иде напред...."
То није изјава којом се обраћао домаћој јавности него ...спољашњем фактору!
Скојевци покојник је погрешио довољно им је било да њега заутаве и зауствавили су еформе и Србију,КиМ може бити независно јер боже мој ми смо не демократска држава,новац се вратио на стари курс Карловац,Карлобаг,Вировитица..рватска.
А ви скојевци неможете ту ништа да променити као што вам ни родитељи нису могли
...судбина.

Анти-дахија:
Нисам ја паћеник него ти. Теби је свеједно да ли лижеш клозете за паре, само да би ушао у Еу.

He, he liže klozete za pare.
Mogao bi nama kolegama sa foruma, da poliže za džabe.
Mislim, klozete.

Back