Da li su Srbi kukavice?

e pa ovako

englezi su 1940 i 1941 preko agenata potkupili opozicionu stranu i deo oficira onih u vrhu koji ce organizovati puc 27 marta kako bi uveli jugoslaviju u rat sa nemcima jer je to englezima odgovaralo kako bi nemac sto vise rasirio frontova i time morao da salje vosku na sto vise ratista, sto bi njima olaksalo posao jer su znali da im je sukob sa enmcima neizbezan...

tada su generali pucisti shebali mladog kralja napraivli ga punoletnim rpeko noci potom odveli licno pod noge cercilu da sa njim brise patos kako hoce.. time su titu ostavili zemlju obezglavljenu i na izvolte uz mantru kako je kralj sam zbrisao i pokupio zlato ostavljajuci narod na cedilu....

43cu su otvoreno stali na stranu titoista nasih dumsana sto im je odavno bio cilj
kraj 43 i 44te partizani bjegom iz bosne fokusiraju se samo na BITKU ZA SRBIJU dk su sa nemcima imali sporazum o nenapadanju ...

cetnici su bili u rpoblemu od 41ve kao podeljeni sto je opet bio epilog engleskih agenata i placanja u novcu...
po solobodjenju beograda koje su najvise doprineli rusi, ruski marsal je titu predlozio da nejgov de ovojske ide u dlaje oslobadjanje jugoslavije u bosnu hrvatsku ali ej tito odbio pravdajuci kako svoju zemlju treba da oslobadja nasa vojska... jel a to niej govorio za beograd i kada su saveznici bombardovali beograd ?

time je dao ustasama u jasenovcu jos pola godine da kolju i sklanjaju dokaze...

svesno je forsirao sremski front i ako bi se nemci povukli kad tad... ubijeno je14 000 partizana srbi skoro svi , medju kojima puno srednjoskolaca, maloletnika u beogradu i sriom srbije i poslao srpsku maldost u smrt...

[ptpm sledi titova diktatura, ok osebe je narvano imao anti srpske elemente tj nesrbe poput kardelja lole ribara a sa srbima jenastavio niz koji su zapoceli englezi POTLUPLJUJUCI IH
tako su SRBI i ako najbrojniji narod SA TITOM SHEBALI RANKOVICA 1966 u laziranoj aferi ... prethodno se tito resio i djilasa koji je uz rankovica bio idejni osnivac partizanskog pokreta... rankovic je bio zaludjeni jugosloven i vidjen naslednik tita... da je on ostao jugoslavija se ne b irasturila vec bi pohapsio sve te koji su to posle njegove smene cinili donevsi promenu ustava 1974

1991 imas sukobe u krjaini kod vukovara, i tu kod vukovara ucestvuje najvise novosadski korpus , jedan deo iz beograda ali najvise novosadksi i rezervisti iz vojvodine... bilo je i izsrbije ali su oni mahom dezertirali dok su majke protestovale protiv rata...
ne racunam arkanovce i poneke placenike koje je organizovala sluzba kako bi u vihoru rat rasplamsali rat i mrznju i bili kontra tag tudjmanovim paravojskama koje su imale isti zadatak... dakle srbi iz centralne srbije i juga sbrije se nisu proslavili u nekakvoj hrabrosti i odzivu te 1991

1992 0d treceg meseca i sukoba u bosni, pa do kraja 1995 u vojsci rep srpskeje bilo SAMO2 DO 3 000 BORAZA IZ SRBIJE , sto ej po procentima manje i od male crne gore koaj je vise dobrovoljaca dala u hercegovini tokom rata u bosni....

ostali su sokole PRDUCKALI POD JORGANOM U SRBIJI, DIZALI TRI PRSTA PO KAFANAMA I UTAKMICAMA, NA SVADBAMA, KAO I SADA...

1998 u proelce izbijaju otvorene brobe sa uck teroristima i to ODRADJUJE NAJVISE POLICIJA, SPECIJALNE JEDINICE POLICIJE, PJP...
vojska se 1998 sukobljava jedini u pogrnaicnom rpedelu ... rat na kosovu je do bombardovanja u martu 1999 prakticno zavrsen i teroristi su bili potamanjeni...

1999te je sokole angazovano kako kazu 100 000 ljudi tokom bombardovanja a cinjenica je da je pravih borbi bil osamo an kosarama i pastriku...
dakle 200 do 300 golobradih vojnika sokole moje je brnailo kosare uy poneke rezerviste dobrovoljce...DAKLE PRODALI SMO TU MALDOST TAMO SVESNO IH ZRTVUJUCI... tj zrtvovali su ih nismo mi krivi...

ostatak od 100 000 rezervista je bilo sirom srbije (deo i na kosovu u pripizdini od kosara i pogranicnog dela djakovickog i rpizrenskog) a najvise sirom srbije...

dakle nijesu videli borbenih linija sokole ... a psole 2010 su zato svi potrcali njih rpeko 100 000 da tuze majku srbiju u STRAZBUR zarad odsteta !

svi su oni danas borci toboz veterani!

a kad pogledas cinjencie koej sam ti gore naveo shvatis da ssmo psotali zmelaj kukavica... obicne ..... koje su junaci po svadbama, kafanama utakmicama sa kajlom oko vrata tri prsta i utokom - sbrija do tokija...

p.... smo postali u kompletu gledano...

bilo ti milo ili krivo...

potkupljive jajare i kukavice...

svaka cast ovim mladima koji su sitrajni. a svi ovi preko 30 godina pisli slobodno - kukavice. junaci samo na tastaturi i jeziku...

Признај да ти је Тито драг... :kafa:

e pa ovako

englezi su 1940 i 1941 preko agenata potkupili opozicionu stranu i deo oficira onih u vrhu koji ce organizovati puc 27 marta kako bi uveli jugoslaviju u rat sa nemcima jer je to englezima odgovaralo kako bi nemac sto vise rasirio frontova i time morao da salje vosku na sto vise ratista, sto bi njima olaksalo posao jer su znali da im je sukob sa enmcima neizbezan...

tada su generali pucisti shebali mladog kralja napraivli ga punoletnim rpeko noci potom odveli licno pod noge cercilu da sa njim brise patos kako hoce.. time su titu ostavili zemlju obezglavljenu i na izvolte uz mantru kako je kralj sam zbrisao i pokupio zlato ostavljajuci narod na cedilu....

43cu su otvoreno stali na stranu titoista nasih dumsana sto im je odavno bio cilj
kraj 43 i 44te partizani bjegom iz bosne fokusiraju se samo na BITKU ZA SRBIJU dk su sa nemcima imali sporazum o nenapadanju ...

cetnici su bili u rpoblemu od 41ve kao podeljeni sto je opet bio epilog engleskih agenata i placanja u novcu...
po solobodjenju beograda koje su najvise doprineli rusi, ruski marsal je titu predlozio da nejgov de ovojske ide u dlaje oslobadjanje jugoslavije u bosnu hrvatsku ali ej tito odbio pravdajuci kako svoju zemlju treba da oslobadja nasa vojska... jel a to niej govorio za beograd i kada su saveznici bombardovali beograd ?

time je dao ustasama u jasenovcu jos pola godine da kolju i sklanjaju dokaze...

svesno je forsirao sremski front i ako bi se nemci povukli kad tad... ubijeno je14 000 partizana srbi skoro svi , medju kojima puno srednjoskolaca, maloletnika u beogradu i sriom srbije i poslao srpsku maldost u smrt...

[ptpm sledi titova diktatura, ok osebe je narvano imao anti srpske elemente tj nesrbe poput kardelja lole ribara a sa srbima jenastavio niz koji su zapoceli englezi POTLUPLJUJUCI IH
tako su SRBI i ako najbrojniji narod SA TITOM SHEBALI RANKOVICA 1966 u laziranoj aferi ... prethodno se tito resio i djilasa koji je uz rankovica bio idejni osnivac partizanskog pokreta... rankovic je bio zaludjeni jugosloven i vidjen naslednik tita... da je on ostao jugoslavija se ne b irasturila vec bi pohapsio sve te koji su to posle njegove smene cinili donevsi promenu ustava 1974

1991 imas sukobe u krjaini kod vukovara, i tu kod vukovara ucestvuje najvise novosadski korpus , jedan deo iz beograda ali najvise novosadksi i rezervisti iz vojvodine... bilo je i izsrbije ali su oni mahom dezertirali dok su majke protestovale protiv rata...
ne racunam arkanovce i poneke placenike koje je organizovala sluzba kako bi u vihoru rat rasplamsali rat i mrznju i bili kontra tag tudjmanovim paravojskama koje su imale isti zadatak... dakle srbi iz centralne srbije i juga sbrije se nisu proslavili u nekakvoj hrabrosti i odzivu te 1991

1992 0d treceg meseca i sukoba u bosni, pa do kraja 1995 u vojsci rep srpskeje bilo SAMO2 DO 3 000 BORAZA IZ SRBIJE , sto ej po procentima manje i od male crne gore koaj je vise dobrovoljaca dala u hercegovini tokom rata u bosni....

ostali su sokole PRDUCKALI POD JORGANOM U SRBIJI, DIZALI TRI PRSTA PO KAFANAMA I UTAKMICAMA, NA SVADBAMA, KAO I SADA...

1998 u proelce izbijaju otvorene brobe sa uck teroristima i to ODRADJUJE NAJVISE POLICIJA, SPECIJALNE JEDINICE POLICIJE, PJP...
vojska se 1998 sukobljava jedini u pogrnaicnom rpedelu ... rat na kosovu je do bombardovanja u martu 1999 prakticno zavrsen i teroristi su bili potamanjeni...

1999te je sokole angazovano kako kazu 100 000 ljudi tokom bombardovanja a cinjenica je da je pravih borbi bil osamo an kosarama i pastriku...
dakle 200 do 300 golobradih vojnika sokole moje je brnailo kosare uy poneke rezerviste dobrovoljce...DAKLE PRODALI SMO TU MALDOST TAMO SVESNO IH ZRTVUJUCI... tj zrtvovali su ih nismo mi krivi...

ostatak od 100 000 rezervista je bilo sirom srbije (deo i na kosovu u pripizdini od kosara i pogranicnog dela djakovickog i rpizrenskog) a najvise sirom srbije...

dakle nijesu videli borbenih linija sokole ... a psole 2010 su zato svi potrcali njih rpeko 100 000 da tuze majku srbiju u STRAZBUR zarad odsteta !

svi su oni danas borci toboz veterani!

a kad pogledas cinjencie koej sam ti gore naveo shvatis da ssmo psotali zmelaj kukavica... obicne ..... koje su junaci po svadbama, kafanama utakmicama sa kajlom oko vrata tri prsta i utokom - sbrija do tokija...

p.... smo postali u kompletu gledano...

bilo ti milo ili krivo...

potkupljive jajare i kukavice...

svaka cast ovim mladima koji su sitrajni. a svi ovi preko 30 godina pisli slobodno - kukavice. junaci samo na tastaturi i jeziku...
Ne lupetati, jedino jedinice popunjene sa juga Srbije nisu nikada u istoriji odbijale naređenja, dezertirale, dizale pobune kad se na granicama Srbije nalaze neprijatelji (tzv. “Topolska buna”) i slično.

Pogledaj po NVO sajtovima koji su veoma prilježno beležili svaki pokušaj pobuna, masovnog dezertiranja i ostalog devedesetih: ni jedan slučaj istočno od Smedereva (uključujući Smederevo) i niti južnije od Paraćina i Aleksinca. Po Kragujevcu i Valjevu koliko hoćeš.

skime ti to vodis raspravu ? s mujom...
Lupetas po obicaju!
Jedan Krajisnik kog poznajem bi ti upravo razbio nos da mu to kazes uzivo,posle svih patnji i stradanja koje je prezivio.
da, i ja znam dosta cestitih koji su izigrani tamo, gurnuti 1991 a potom kad je doslo vreme sutnuti
drugo to o njima pricao je i sam milosevic neposredno psoel pada, izvoli vidi

podseticu te da je REPUBLICI SRPSKOJ ua vgustu 1994 u avgustu milosevic uveo sankcije! posle dogovora sa holbrukom o privodjenju rata kraju. znali su ameri i zapad da muslimani ce jedva da preteknu nadolazecu zimu 94/95 i da jos jednu sigurno ne bi izdrzali.
zato je u avgustu dogovoreno sa milosevicem uz obecanje da se SRBIJI SKINE SPOLJNI ZIDSANKCIJA (dakle ne komplet) , da se privodi rat kraju i dejton je vec tadaisplaniran... na ozrenu su se pojaivle i neke mape gde su borci nekak odosl ido njih i videlo se da ozren ce pripasti muslimanima..ali se zataskavalo...
no 1995 u januaru su prvoborce i juancine sa cuvenog ozrena koji su bili engma za turke i mudzaheidne bin ladenove jer niakko nisu pali, prebacili na ilijas i druga ratista a na zoren doveli trecepozivce!
to je vec bio znak da ...

karadzic se posla sanckija od srbije 1994 u avgustu nasao u teskom polozaju i bio je prinudjen da sa ZAGREBOM i tudjmanom sklapa dil za NAFTU!
da bi mogli da pokrecemo nase kamione masineriju.... sve do tada finansirala je srbija koja ti je uvela sankcije pa nisi vise mogla dobiti ni litar nafte...niti oruzja...

e vidis taj dogovor sa tudjmanom je imao svoje uslove, a najbitniji je bio da se VOJSKA REPUBLIKE SRPSKE NE MESA U SUKOBE hv sa vojskom rep srpske krajine...

sta ti to govori ? ajde ne kopcas se na ledja... da kle milosevic je uveo sankcije srpskoj po dogovoru sazapadom znajuci da ce time karadzica priterati na dogovor s tudjmanom a ovajce mga uceniti da se ne mesa u sukobe oko kninske krjaine...

i tako je i bilo...
nismo im pomogli

milosevic je to sve ucinio zarad osptanka na vlasti jer je na sledecim izborima prduckao kako smo eto skinuli deo sankcija i popravio se za malo standard...
a sto smo PRODALI BRACU KO TO EBE ZAR NE...

drugo ne zaboravi i cinjenicu da je udbasko pseto i jedini srbin sa prezimenom seselj (ostalo su sve hrvati) 1993 otisao tamo i uneo razdor medju vojskom rkjaine, pa ona igranka sa postavljanjem martica kome je praziluk vireo iz dupeta...

Sreca,na forumu se moze svasta lupetati bez posljedica.
ne kazem ja da nema cestitih ali to je uglavnom bilo van knina , gracac, benkovac tamo amo...

na krjau ih je martic doveo do toga da su bjezali glavom bez obzira .... mislili su sbrija ce se uemsati na veliku ofanzivu ustasa...

sam ih rezim beogradski smeva... srs tj smrdikali dge god su bili srbima je smrklo i isto su ucestvovali u enstanku rkjaine s milosevicem jer je to isti sistem...

upamti da je najvece srpstvo u rep srpskoj. tu price nema.
ali danas vas brukaju prodane duse oko lopingera koji ej deo ovih lopingera . id ok msiltie da vam on brnai srpsku cini m ise da cini sve da se zapadnim skotovima oebzbede razlozi da opletu po vama...

ja vas gledam kao bracu, klanjam vam se s dubokim naklonom ... ali nemoj se kleti u te sve ''krjaisnike''...

mada ruk uan srce ovaj sistem koji idanas vlada srbijom ih je prodao i ostavio na cedilu...

pa ti sad opet gledaj pa podrzavaj ovaj sistem... dok i vas tamo en uniste

ali ence Bogu hvala imamo mladost srbije!

Problem je što i sad, kad nije vreme pogibije i gladovanja ljudi i dalje nemaju hrabrosti i solidarnosti.
Naš najveći problem je nesolidarnosti, tj. gledanje samo sebe. Na tu kartu sebičnosti su igrali i dobili. To nam se olupalo o glavu ali neki i dalje ne kapiraju.
Obratno...najveca solidarnost je upravo bila u vrijeme pogibija i gladovanja.
Nevolja ujedinjuje ljude,a ne obratno.
Kad je sve dobro,ljudi su veci egoisti.

U EU su nasilni pre svega Arapi a u SAD su Latinosi. To su dve grupacije sa demografskom eksplozijom i natalitetom. U suštini od Srba i ostalih belaca ne možeš očekivati neko veliko srljanje jer su tendencije suprotne - najhrabriji ginuli u svetskim ratovima i natalitet je nikakav. Izuzetak su Rusi i Ukrajinci koji sad ginu u gomilama ali posle toga i oni će da se smire i budu kukavice.
Američki Woke jurišaju i na plastične metke, rasterivanje moguće samo bojevom municijom rafalno u vazduh, na ostalo ne reaguju.

Lupetas po obicaju!
Jedan Krajisnik kog poznajem bi ti upravo razbio nos da mu to kazes uzivo,posle svih patnji i stradanja koje je prezivio.
Sreca,na forumu se moze svasta lupetati bez posljedica.

Ти не знаш ко су крајишници?

Китите се туђим перјем

Која пуковнија.?

90% Срба у Босни нису крајишници

Доста лажи

U EU su nasilni pre svega Arapi a u SAD su Latinosi. To su dve grupacije sa demografskom eksplozijom i natalitetom. U suštini od Srba i ostalih belaca ne možeš očekivati neko veliko srljanje jer su tendencije suprotne - najhrabriji ginuli u svetskim ratovima i natalitet je nikakav. Izuzetak su Rusi i Ukrajinci koji sad ginu u gomilama ali posle toga i oni će da se smire i budu kukavice.
Ono što umire od strane Ukrajinaca je šačica. Teorija da se ovo desilo zbog "najhrabrijih koji su ginuli" može da se primeni samo na prostore SFRJ koji su prošli WW1, WW2, Titoizam i na kraju 90e. Takođe, gledamo ono što je u Srbiji ostalo.

Na primer, u Švedskoj se "revolucija" (devolucija) dogodila tako što su u 18 veku uveli najstrožije kazne za sitnice, masovno ubijali i napadali nasilne ljude sa viškom testosterona i getoizovali svakoga ko se bunio protiv trenutnog ordnunga. Elita je uspela da izvrši GENOCID nad tim narodom, danas su zato takve *****.

Хвала и што сте нас стрељали 1944. ...
A ti se javljas iz mrtvih,pretpostavljam?
Dokle ces vise da mantras tu laz?
Ne mogu vise da slusam te bljuvotine,cak ni na forumu na kom se svasta moze procitati.
Ostarilo se i zivci se istanjili.
Nije lijepo da lazes i pljujes svoj narod,samo to cu ti reci.Ako je uopste tvoj.
Ne trebas mi se obracati vise.
Nemamo mi vise o cemu da pricamo.

Ne lupetati, jedino jedinice popunjene sa juga Srbije nisu nikada u istoriji odbijale naređenja, dezertirale, dizale pobune kad se na granicama Srbije nalaze neprijatelji i slično.
prvo - mani se interneta, oko rata i ratovanja 90 ih znas samo doatle. nit isi prismrdeo niti je bilo ko od tvojih. ako pak jeste neko od tvojih najblizih izvoli me demantovati pa sve to dokazati u inbox...

ja sa internet lazima ne trosim vreme na gluposti
Pogledaj po NVO sajtovima
internetas, znam ja gde sam gledo tih devedestih i gde sam bio a ti znas dje si ti prduckao pod jorganom

1991 sto se jna tice i otovorenog sukoba sa hrvatskom paravojskom imamo slucajeve dezertertsva masovne . u vukovaru je najvise ANGAZOVAN NOVOSADSKI KORPUS sto je i logicno po terenu jel i geografiji majku mu... najvise je bilo broaca iz vojvodine kod vukovara...

iz srbije se dezertitalo

OTPOR: Najveći gubitnik mobilizacijske krize 1991. bila je srpska opozicija, koja je sebi dopustila da ne iskoristi snažan politički naboj i motivaciju kod vojnih obveznika, sloja muškog stanovništva u najboljim godinama. Grubo govoreći, tadašnja srpska opozicija bila je nacionalistička opozicija: trudila se da Miloševića na terenu srpskog nacionalizma pobedi srbovanjem; bila je za rat, a protiv Miloševića, ne shvatajući da je to Miloševićev rat.

Trauma vojnih obveznika najveća je i – ljudski gledano – najvažnija. Ti ljudi ili su se vratili iz rata sa gorkim uspomenama, neki obogaljeni, neki poremećeni – ili su se pridružili velikoj seobi mladih i sposobnih na Zapad. Oni koji su bili mobilisani, oni koji su se u uniformi pobunili i vratili kućama (oko 40.000), oni koji su se skrivali od vojnog poziva (između 100.000 i 200.000), svi su – i njihove porodice – živeli u strahu.

Pasivni otpor imao je različite oblike: izbegavanje da se vojni poziv primi; spavanje van kuće; opreznost na javnim mestima zbog učestalih policijskih racija. Roditelji su izmišljali razne izgovore (tvrdnja da im se sin pridružio nekoj od paravojnih formacija bila je dosta efikasan način). Bežalo se u inostranstvo, čak i ilegalnim kanalima. Jednom u uniformi, mnogi su zabušavali; opšti stav rezervista bio je – preživeti po svaku cenu. Kad bi se stvorila kritična masa nezadovoljstva, dolazilo je do pobuna na mobilizacijskim mestima, tokom putovanja ka frontu, u razvojnim centrima i na položajima. Po povratku kući rezervisti su po pravilu težili da izbegnu nove pozive na front.

jajare obicne...

e to je istina o srpskom junstavu iz srbije devedeset prve
od 1992 do 1995 u vojsci republike srpske je bilo samo 2 do 3 hilajde dobrovoljaca koji su dosli iz srbije da bi brnaili srpsku bracu preko drine

a danas se kurcis tu po netu da si neka srbenda... nazivas druge protivnike na tastaturi, ustasama palceniciamsorosevim...
ista mantra iz devedestih

takvi su prodali srpsku krjainu, sve pokloni siftarima od 2010 do danas...

kukavice...

obicno piskenje uz vetar , ko vas ne zna...

Ne mogu vise da slusam te bljuvotine,cak ni na forumu na kom se svasta moze procitati.
Nije lijepo da lazes i pljujes svoj narod,samo to cu ti reci.Ako je uopste tvoj.
Ne trebas mi se obracati vise.
Nemamo mi vise o cemu da pricamo.
On je još u 44.trenutno. :mrgreen:

da, i ja znam dosta cestitih koji su izigrani tamo, gurnuti 1991 a potom kad je doslo vreme sutnuti
podseticu te da je REPUBLICI SRPSKOJ ua vgustu 1994 u avgustu milosevic uveo sankcije! posle dogovora sa holbrukom o privodjenju rata kraju. znali su ameri i zapad da muslimani ce jedva da preteknu nadolazecu zimu 94/95 i da jos jednu sigurno ne bi izdrzali.
zato je u avgustu dogovoreno sa milosevicem uz obecanje da se SRBIJI SKINE SPOLJNI ZIDSANKCIJA (dakle ne komplet) , da se privodi rat kraju i dejton je vec tadaisplaniran... na ozrenu su se pojaivle i neke mape gde su borci nekak odosl ido njih i videlo se da ozren ce pripasti muslimanima..ali se zataskavalo...
no 1995 u januaru su prvoborce i juancine sa cuvenog ozrena koji su bili engma za turke i mudzaheidne bin ladenove jer niakko nisu pali, prebacili na ilijas i druga ratista a na zoren doveli trecepozivce!

karadzic se posla sanckija od srbije 1994 u avgustu nasao u teskom polozaju i bio je prinudjen da sa ZAGREBOM i tudjmanom sklapa dil za NAFTU!
da bi mogli da pokrecemo nase kamione masineriju.... sve do tada finansirala je srbija koja ti je uvela sankcije pa nisi vise mogla dobiti ni litar nafte...niti oruzja...

e vidis taj dogovor sa tudjmanom je imao svoje uslove, a najbitniji je bio da se VOJSKA REPUBLIKE SRPSKE NE MESA U SUKOBE hv sa vojskom rep srpske krajine...

sta ti to govori ? ajde ne kopcas se na ledja... da kle milosevic je uveo sankcije srpskoj po dogovoru sazapadom znajuci da ce time karadzica priterati na dogovor s tudjmanom a ovajce mga uceniti da se ne mesa u sukobe oko kninske krjaine...

i tako je i bilo...
nismo im pomogli

milosevic je to sve ucinio zarad osptanka na vlasti jer je na sledecim izborima prduckao kako smo eto skinuli deo sankcija i popravio se za malo standard...

drugo ne zaboravi i cinjenicu da je udbasko pseto i jedini srbin sa prezimenom seselj (ostalo su sve hrvati) 1993 otisao tamo i uneo razdor medju vojskom rkjaine, pa ona igranka sa postavljanjem martica kome je praziluk vireo iz dupeta...

ne kazem ja da nema cestitih ali to je uglavnom bilo van knina , gracac, benkovac tamo amo...

na krjau ih je martic doveo do toga da su bjezali glavom bez obzira .... mislili su sbrija ce se uemsati na veliku ofanzivu ustasa...

sam ih rezim beogradski smeva... srs tj smrdikali dge god su bili srbima je smrklo i isto su ucestvovali u enstanku rkjaine s milosevicem jer je to isti sistem...

ali danas vas brukaju prodane duse oko lopingera koji ej deo ovih lopingera . id ok msiltie da vam on brnai srpsku cini m ise da cini sve da se zapadnim skotovima oebzbede razlozi da opletu po vama...

ja vas gledam kao bracu, klanjam vam se s dubokim naklonom ... ali nemoj se kleti u te sve ''krjaisnike''...

mada ruk uan srce ovaj sistem koji idanas vlada srbijom ih je prodao i ostavio na cedilu...

Koliko je metaka ispaljeno u odbrani Knina?

pa to ti je titoista.
POKS je dokazana patka sluzbe i sistema.
lazni monarhista , prodane duse...

ma kakvi njegov narod... titoista, to samo interes smatra svojim

Malo nešto 4.8.na Dinari.
Najžešće su borbe bile na Baniji svi pravci,i u Lici Velebit,Teslingrad i prevoj kod Korenice.
Gubitci HV na Baniji preko 100 poginulih i preko 400 ranjenih.
U Lici 52 poginula i preko 200 ranjenih.
Ukupni gubitci HV su bili 244 poginula i 1430 ranjenih za 5 dana oluje.

i tako je i bilo...
nismo im pomogli

Ne kunem se ja ni u koga...mislim da si pogresno protumacio moj termin "Krajisnik".
Govorila sam konkretno o osobi iz Bosanske Krajine...Grahovo,Drvar,Glamoc...
Oni se takodje nazivaju Krajisnici.
I mnogo su propatili,a na kraju jesu izdati ili prodati.

Obratno...najveca solidarnost je upravo bila u vrijeme pogibija i gladovanja.
Nevolja ujedinjuje ljude,a ne obratno.
Kad je sve dobro,ljudi su veci egoisti.
Netačno. To nije solidarnost nego udruživanje zarad spasavanja. Solidarnost je kad žrtvuješ neki svoj komfor jer je neko tebi blizak stradao zbog nepravde.
Mnogi ljudi nesreću vide tek kad bukvalno njima dođe na vrata. Da li treba nadstrešnica svom od nas da ubije člana porodice, da bismo se ujedinili.

to ***** , milosevic, je isti deo sistema kao i smrdikali tada. koji kad su se sa seseljom uemsali i preuzeli rukovodstvo krajine tj namecanjem amrticevih kauboja prazilukovica su udarili ekser u sanduk srpskoj krajini

isto gofno kao i sadasnji rpedstavnici rezima koji siftarima sve dadose... u ta gofna smatram i one koj ise nazivaju toboz zutim banditima... sve je to isti sistem...

a ti si obican internet plagijator i neko ko video rata nije pogotovo ne tog u bosni ili kajini kao ni neko od tvojih najblizih

ali si zato ''prvoborac '' jagnjece krstine brigade...da poput smrdikala nazivas toboz protivnike, ustasama sorosevcima...

video si rata iskljucivo po netu i snimcima, ok i ramba si odgledao

Back