Da li su muskarci zaista decaci celog zivota?

Svako treba da ostane dete jednim delom svoje ličnosti i muškarci i žene. Postoje stvari za koje je neophodna odgovornost ali primetila sam da svi koji sačuvaju to dete u sebi jesu zadovoljniji, šarmantniji, privlačniji...izgledaju mladje, duže žive. Jednom rečju srećniji su jer umeju da se raduju i da vide zadovoljstvo u "sitnim malim stvarima" koje su prerano ostarelim mentalno, smešne i gubljenje vremena.

Za ljude koji dožive neke strašne tragedije razumem zašto to dete nestane i umre, ali svi ostali? Pretvore se u nadrndane, besne, prazne smarače.
Volim muškarce koji zadrže derana u sebi i povremeno ga puste da se igra. :heart:

To ne znači da je taj deo u nekome opravdanje za bahatost na poljima gde ne sme da je bude. To važi i za žene pa to ne bih odvajala kao posebnu osobinu muškarca.

Poslednja izmena:
Po meni je pozitivno sto su muskarci deca. Cena igracaka se menja, ali ostaje humor, energija, zezanje itd... Ne vidim ja tu nista lose.

Slazem se sa ovim. Gledam tu neke ljude, sta znam 60+ i nacin ponasanja, izrazavanja, fore neke, pa kao da gledam dva tinejdzera od 15 ne dva muskarca od 65.
I pomislim "koji su ovi sabani, da l' cu ja ovako da se ponasam u njihovim godinama, da imam ovako debilne fore". A onda pomislim, pa verovatno bih bio nevidjeni smor kada se ne bi ponasao tako, da budem skroz po standardu i sterilizovan, ubilo bi me u pojam.

ja bih se zabrino da postanem neki ozbiljni cova ono odelo stav sef gazda autoritet,a to sto zene ne mogu da ih ukrote i kontrolisu pa kao nezreo je moz okace macku o rep

Da, onda ti sa kravatama posle sastanka u wc-u mere pishe... Budalashtine, uvek krive mushkarce za svoje neuspehe. Pa ako sam nezreo, nadji nekog da prichate o chemu god to zrelo bilo. Shta, necu da te ozenim i odmah sam nezreo.

Back