Da li su muškarci kukavice ?

Studija Univerziteta u Vašingtonu je pokazala:U slučaju neizlečive bolesti, muškarac napušta partnerku u 21% slučajeva.

U slučaju muškaraca kao pacijenata: samo 3% žena se razvodi.

Kad ovako nešto pročitate šta vam prodje kroz glavu ?
знам и за једне и за друге
мени је незамисливо какво гонво мораш бити за тако нешто, какав безвезни бездушни створ

Studija Univerziteta u Vašingtonu je pokazala:U slučaju neizlečive bolesti, muškarac napušta partnerku u 21% slučajeva.

U slučaju muškaraca kao pacijenata: samo 3% žena se razvodi.

Kad ovako nešto pročitate šta vam prodje kroz glavu ?
Ima videoigrica koja obrađuje ovu temu.
Suprug je bolesnu ženu ugušio jastukom, zbog toga što više nije bio u stanju trpiti njenu torturu i čangrizave ispade.
Na kraju ga je grižnja savijesti natjerala da se autom strmopizdi u jezero, utopi i završi u paklu, dok je jezičava supruga najvjerojatnije završila u čistilištu.

Znam žene koje su upravu ostavljene čim su obolele, to je dakle upadljivo i pričamo upravo o tim muškarcima 21% njih
I ja znam brakove u kojima je maksimalna podrška i obostrana borba na putu ka ozdravljenju.

Zašto našem mentalitetu servirati neka tamo istraživanja?

Istraživanja su sa drugog podneblja, razlikuje nam se mentaltet.
Daj studije sa ovih prostora, ako te zanimaju odgovori.

I ja znam brakove u kojima je maksimalna podrška i obostrana borba na putu ka ozdravljenju.

Zašto našem mentalitetu servirati neka tamo istraživanja?

Istraživanja su sa drugog podneblja, razlikuje nam se mentaltet.
Daj studije sa ovih prostora, ako te zanimaju odgovori.
Oni tamo rođenu decu isteruju iz kuće čim napune 18.
Roditelje u starački dom.

Ima videoigrica koja obrađuje ovu temu.
Suprug je bolesnu ženu ugušio jastukom, zbog toga što više nije bio u stanju trpiti njenu torturu i čangrizave ispade.
Na kraju ga je grižnja savijesti natjerala da se autom strmopizdi u jezero, utopi i završi u paklu, dok je jezičava supruga najvjerojatnije završila u čistilištu.

napiši koja je to video igra ne može sad bacamo pasullj da to saznamo

Back