AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 34.978
Ima ko ce![]()
Па линак је некако по правилнику ..јелте .... а зна се како је правилник битна ствар мислимкао документ и да без њега ..јелте бијо би хаос ..јелте
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ko ce![]()
знам и за једне и за другеStudija Univerziteta u Vašingtonu je pokazala:U slučaju neizlečive bolesti, muškarac napušta partnerku u 21% slučajeva.
U slučaju muškaraca kao pacijenata: samo 3% žena se razvodi.
Kad ovako nešto pročitate šta vam prodje kroz glavu ?
Žene truju muškarce ceo život pa im posle žaoStudija Univerziteta u Vašingtonu je pokazala:U slučaju neizlečive bolesti, muškarac napušta partnerku u 21% slučajeva.
Žene truju muškarce ceo život pa im posle žao![]()
BoznijaStudija Univerziteta u Vašingtonu je pokazala:U slučaju neizlečive bolesti, muškarac napušta partnerku u 21% slučajeva.
To je zato što me ona obožava…..@RužnaKoLopov је лајковала.... а колико схватам .... спотлајт констатација генерализације је баш на постовима @RužnaKoLopov
Занимљиво
E nek si mu rek’oTo je zato što me ona obožava…..
Jel’ ti krivo?
![]()
Ima videoigrica koja obrađuje ovu temu.Studija Univerziteta u Vašingtonu je pokazala:U slučaju neizlečive bolesti, muškarac napušta partnerku u 21% slučajeva.
I ja znam brakove u kojima je maksimalna podrška i obostrana borba na putu ka ozdravljenju.Znam žene koje su upravu ostavljene čim su obolele, to je dakle upadljivo i pričamo upravo o tim muškarcima 21% njih
Studija Univerziteta u Vašingtonu je pokazala:U slučaju neizlečive bolesti, muškarac napušta partnerku u 21% slučajeva.
Oni tamo rođenu decu isteruju iz kuće čim napune 18.I ja znam brakove u kojima je maksimalna podrška i obostrana borba na putu ka ozdravljenju.
Zašto našem mentalitetu servirati neka tamo istraživanja?
Istraživanja su sa drugog podneblja, razlikuje nam se mentaltet.
Daj studije sa ovih prostora, ako te zanimaju odgovori.
Ima videoigrica koja obrađuje ovu temu.
Suprug je bolesnu ženu ugušio jastukom, zbog toga što više nije bio u stanju trpiti njenu torturu i čangrizave ispade.
Na kraju ga je grižnja savijesti natjerala da se autom strmopizdi u jezero, utopi i završi u paklu, dok je jezičava supruga najvjerojatnije završila u čistilištu.
Oni tamo rođenu decu isteruju iz kuće čim napune 18.
Niko nikog ne isterujenormalan proces.
Silent Hill 2.napiši koja je to video igra ne može sad bacamo pasullj da to saznamo
Sve po zasluzi.Niko nikog ne isterujenormalan proces.
Sve po zasluzi.
Kako seješ, tako žanješ.
Nadovezujem se na post Duki Lu o tome kako na zapadu doživljavaju lojalnost i pripadnost.Mislim da se nismo razumeli.
Za koga si napisao ono 18. god…?
Sad mi odgovaras nesto trece![]()
Nadovezujem se na tvoj post o tome kako na zapadu doživljavaju lojalnost i pripadnost.
Rekla si da nije isto istraživanje raditi tamo i ovde.
Ja ilustrovao primerom kako se zapadnjaci odnose prema sopstvenoj deci i roditeljima
Zbog cega![]()