- Poruka
- 62.494
To je tačno. Ali poznajemo i one žene koje su oberučke udomile te odbegle nevaljale muževe.Čuj? Svi poznajemo žene gde su muškarci utekli
Znači ima tu nešto kod obe strane.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je tačno. Ali poznajemo i one žene koje su oberučke udomile te odbegle nevaljale muževe.Čuj? Svi poznajemo žene gde su muškarci utekli
Šta je tebi tu konkretno otrežnjujuće?... друштво ....несамо у србији поприлично одступа од иделаа..њени постови су милсим отрежњујући ...мада дапоновим ...прављени на малом узорку
Постоје далеко статистички првереније намером гајене аномаличности са тенденцијом уласка у мејн стрим
УСА например гура идеју 'сви ћемо умрети' ...што је подпуно тачно
.....и 'изводи'..'закључује' ....следствено ... 'хајде да смањимо трошкове живота'.. 'например лечења'
Ама немаш линак ....
Ево ...тврдим да постоји тренутно најмање 14планета налик Земљи .... Има парситница за 'регулисати' ...али то је то
To je tačno. Ali poznajemo i one žene koje su oberučke udomile te odbegle nevaljale muževe.
Znači ima tu nešto kod obe strane.![]()
Šta je tebi tu konkretno otrežnjujuće?
Zavisi od toga na koga se vodi imovina.Da li to znaci da muškarci ulaze pijani u brak i nisu čuli onu čuvenu u dobru i u zlu u zdravlju i bolesti
Teško odgovoriti kad se ovoliko generalizuje…
- Vignoli D, Alderotti G, Tomassini C: Partners' health and silver splits in Europe: A gendered pattern?. Journal of Marriage and Family: https://onlinelibrary.wiley.com/... (Abgerufen am 11.06.2025)
Znam i ja muškarce koji su ostavljeni, a zdravi ko dren.Znam žene koje su upravu ostavljene čim su obolele, to je dakle upadljivo i pričamo upravo o tim muškarcima 21% njih
Па рецимо отрежњујуће је како све више поларизовано и монохроматски гледамо
са одређених становиштва....например са полнога становиштва..материјалнога .....
,,kada je ptici
u losoj formi drug
tada ni ona ne leti na jug
ZP
Znam žene koje su upravu ostavljene čim su obolele, to je dakle upadljivo i pričamo upravo o tim muškarcima 21% njih
O muškarcima koji su umrli od mišomora niko ni da zucne..... ове године у Србији је умрло 5 000 жена од рака дојке јер није рано откривен... а 50 убијено због насиља у кући
У медијима ћеш наћи 100 пута више чланака о насиљу ...
Шта мислиш зашто ?
Па држави је скупље да плати довољно мамографа ....а теме о насиљу 'погађају у живац' и виралне су
Znam i ja muškarce koji su ostavljeni, a zdravi ko dren.
Pa to ti je to i kod muškaracaPa pametne žene na vrijeme vide da tu na duge staze nema leba
Teško odgovoriti kad se ovoliko generalizuje…
O muškarcima koji su umrli od mišomora niko ni da zucne.
Stvarno?... и онима по лудницама.....ето та например стаистика....како да је 99% особа у лудницама мушкога пола ?!
@RužnaKoLopov је лајковала.... а колико схватам .... спотлајт констатација генерализације је баш на постовима @RužnaKoLopov
Занимљиво
Stvarno?
Ne treba, verujem ti...оћеш линк ?