- Poruka
- 9.317
Ne znam poceo sam da pusim sa 28, sad ostavljam, sto se alkohola tice kad je dobro drustvo vazda se može, al i to izbegavam, imao sa krizu kad se dve godine nisam treznio, to je bio horor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cigare su iluzija,baci to i setaj dosta to unistava volju za cigaretamaNe pijem alkohol ali sam pušač. Nisam primetila da sam poružnela al možda sam ja samo umišljena i subjektivnaObolim samo od zlobe oko sebe.
Ne obole oni od toga sto idu na posao,pokret je zdrav,oni obole zbog lijenosti,poroka (cigarete,kafe i slatkisi),gordosti,ambicije bez pokrica,na posao ne idu pjeske nikada,slobodno vrijeme gledaju kic program a nemaju strasti,hobije,ozene se ili udaju bez plana i logike,nemaju tjelesnu i duhovnu kulturu,tracare, svadjaju se jer su duhovno prazni...Такође се слично дешава онима који деценијама иду на посао, већина оболи од разних хроничних болести.
Да ли људе који деценијама иду на посао треба затварати у луднице?
ili to ili duvan kupuju, a pogotovo ovo drugo.Batalio sam cigarete pre sedam godina....
i sve češće mi se događa kada izađem da nemam od koga da tražim pljugu
svi furaju iqos!!!!
Meni je neko ko ima pomisao da pušače treba u ludnice, više za ludnicu nego pušačiMože li neko ko svaki dan svesno uništava svoje telo i organizam odnosno zdravlje, lepotu, snagu biti normalan? Da li trebamo takve da stavljamo u ludnice? Zar nisu takve osobe isto što i samoubice? Ja isto volim da popijem koka kolu koja nije zdrava ali je pijem jedan dan mesečno a ne svaki dan.
Čekaj, ove dve izjave su u suprotnosti.Batalio sam cigarete pre sedam godina....
i sve češće mi se događa kada izađem da nemam od koga da tražim pljugu
Ne , zato sto ljudi idu na tri stvari u zivotu , na nevericu, na nestasicu i na neznalicu....Može li neko ko svaki dan svesno uništava svoje telo i organizam odnosno zdravlje, lepotu, snagu biti normalan? Da li trebamo takve da stavljamo u ludnice? Zar nisu takve osobe isto što i samoubice? Ja isto volim da popijem koka kolu koja nije zdrava ali je pijem jedan dan mesečno a ne svaki dan.
Хоћеш зато што с једне стране мастурбираш и смараш се а с друге стране само мазиш једну малуNiti pijem, niti pušim. Ali zato redovno masturbiram i mazim jednu malu, mlađu od mene 22 godinice. Hoću li i ja u ludaru?
alternativa - pusto ostrvoNiti pijem, niti pušim. Ali zato redovno masturbiram i mazim jednu malu, mlađu od mene 22 godinice. Hoću li i ja u ludaru?