DeTro_bbb
Primećen član
- Poruka
- 648
gej osoba je vernik,toliko koliko je i bivsi narkoman posle lecenja vernik isto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li gej osobe veruju u Boga? U onog Boga koga propagiraju sve avramske religije (judaizam, hrišćanstvo, islam)? Ako veruju u tog Boga čemu se onda nadaju kada je homoseksualizam u svima njima strogo zabranjen? Sigurno su neki ateisiti ali verovatno nisu svi, već su neki verujući ljudi. Kako se oni sami nose sa tim problemom da su to što jesu a da njihove reigije (ako su vernici) to zabranjuju?
Ovo je jako lijepo rečeno. Često se samo fokusira na LGBT ali i hetero promiskuitet, zapravo svaki vanbračni odnos, je takođe grijeh.Ako ne Praktikuju Jesu, ako Praktikuju nisu.
Da li su Hetero kurvari vernici?
Nisu.
Ovisi o njihovoj savjesti zelenkoOvo je jako lijepo rečeno. Često se samo fokusira na LGBT ali i hetero promiskuitet, zapravo svaki vanbračni odnos, je takođe grijeh.
Znam vernika koji je gej i odlicna je osoba, veruje u boga i moli se svakog dana, okrenut je ka porodici, trudi se oko svakog prijateljstva i da uvek ispadne fer prema svima, i ako mnogi nisu ispali fer prema njemu. Svojim delima je veci vernik od 99% "vernika" koji samo kazu da veruju a ponasaju se kao klosari, misleci da ce im bog oprostiti jer "bog sve prasta".Da li gej osobe veruju u Boga? U onog Boga koga propagiraju sve avramske religije (judaizam, hrišćanstvo, islam)? Ako veruju u tog Boga čemu se onda nadaju kada je homoseksualizam u svima njima strogo zabranjen? Sigurno su neki ateisiti ali verovatno nisu svi, već su neki verujući ljudi. Kako se oni sami nose sa tim problemom da su to što jesu a da njihove reigije (ako su vernici) to zabranjuju?
Imaš ti i ateiste koji su jako dobre osobe pa neće videti lice Božje pretpostavljam.Znam vernika koji je gej i odlicna je osoba, veruje u boga i moli se svakog dana, okrenut je ka porodici, trudi se oko svakog prijateljstva i da uvek ispadne fer prema svima, i ako mnogi nisu ispali fer prema njemu. Svojim delima je veci vernik od 99% "vernika" koji samo kazu da veruju a ponasaju se kao klosari, misleci da ce im bog oprostiti jer "bog sve prasta".
Ako bog stvarno postoji, samo bog moze da ti sudi, a ne da covek sudi u bozje ime.
A realno, ako stvarno prostudirate te verske knjige, primeticete da ima dosta unazadnog razmisljanja tu koje se protivi zdravom razumu coveka i dovodi do primitivnog ponasanja (kod onih sto idu u ekstremizam i prate od reci do reci)
To definitivno nije vernik vec je neka osoba koja ima neke moralne vrline i to nije jedno te isto.Znam vernika koji je gej i odlicna je osoba, veruje u boga i moli se svakog dana, okrenut je ka porodici, trudi se oko svakog prijateljstva i da uvek ispadne fer prema svima,
Takao je , Bog je Taj koji sudi a sudice na osnovu Njegovog zakona koji nam Ga je dao da po njemu zivimo !!!Ako bog stvarno postoji, samo bog moze da ti sudi, a ne da covek sudi u bozje ime.
Slazem se,nazalost ima puno takvih "duhovnih autora"koje prakticki falsifikuju Sveto Pismo i toga radi ljudi imaju obavezui da svoju duhovnost i versku praksu zasnivaju iskljucivo na Svetom Pismu !A realno, ako stvarno prostudirate te verske knjige, primeticete da ima dosta unazadnog razmisljanja tu koje se protivi zdravom razumu coveka i dovodi do primitivnog ponasanja (kod onih sto idu u ekstremizam i prate od reci do reci)
Znam vernika koji je gej i odlicna je osoba, veruje u boga i moli se svakog dana,
Kakav genijalan zaključak.To definitivno nije vernik
Ово није мерило да ли је неко верник или не. Човек не може бити верник сам за себе, веровати значи бити у заједници.Znam vernika koji je gej i odlicna je osoba, veruje u boga i moli se svakog dana,
Zasto?Човек не може бити верник сам за себе, веровати значи бити у заједници.
Kaд прелисташ мало форум кашће ти се само. Барем смо о томе писали више пута.Zasto?
Pa jeste vernik, veruje za sebe i samo za sebe, takav je kakav je, ne smara druge ljude i ne namece im nista. Mislim da je prava vera kada nadjes neki mir, bez obzira u sta verujes, onda ti sve ovo sto je ovosvetski postaje veoma ocigledno, ovde si na kratko vreme, samo budi dobra i moralna osoba, nista vise se od tebe ne trazi.To definitivno nije vernik vec je neka osoba koja ima neke moralne vrline i to nije jedno te isto.
Moralan ponekad i u nekom smislu moze biti i paganin ali ne mora biti vernik dok su vernici po difoltu moralne osobe jer u suprotnom - oni nisu vernici !!!
To ne znaci da vernici nikad ne grese ali je to vec nesto sasvim drugo.
Takao je , Bog je Taj koji sudi a sudice na osnovu Njegovog zakona koji nam Ga je dao da po njemu zivimo !!!
E sad upravo taj zakon jasno i otvoreno osudjuje i brani homoseksualnost dok su vernici duzni prihvatiti tu realnost !
Slazem se,nazalost ima puno takvih "duhovnih autora"koje prakticki falsifikuju Sveto Pismo i toga radi ljudi imaju obavezui da svoju duhovnost i versku praksu zasnivaju iskljucivo na Svetom Pismu !
Ако мислиш на хришћанство, не постоји верник за себе.Pa jeste vernik, veruje za sebe i samo za sebe, takav je kakav je, ne smara druge ljude i ne namece im nista.
A zar taj isto Bog ne govori da volis komsiju? Da volis ljude? Da ne cinis zla dela? Zar nije veliko zlo i oholost nekoga odbaciti jer ne misli isto kao ti?Ако мислиш на хришћанство, не постоји верник за себе.
Није то странка па да неко воли али не учествује на састанцима, нити нека философија која представља самопомоћ, па да је неко може вршити сам.
Поента хришћанства је заједница.
На западу су говорили "Unus christianus, nullus christianus" - jeдан хришћанин, ниједан хришћанин.
Јеси ти некад отворио Стари Завет ? Знаш ли зашто је спаљена са неба Содома и Гомора ? И друго питање знаш ли шта су радили са хомосексуалцима ?A zar taj isto Bog ne govori da volis komsiju? Da volis ljude?
Non sequitur.A kad si vec na tu temu, sta sa ostalim religijama? Treba mrzeti muslimana, budistu, jevreja? Ili ih treba omalovazavati na neki nacin?
https://www.biblegateway.com/passage/?search=Deuteronomy 22:28-29&version=NIVАко мислиш на хришћанство, не постоји верник за себе.
Није то странка па да неко воли али не учествује на састанцима, нити нека философија која представља самопомоћ, па да је неко може вршити сам.
Поента хришћанства је заједница.
На западу су говорили "Unus christianus, nullus christianus" - jeдан хришћанин, ниједан хришћанин.
Da. i zato vise nisam vernik. Procitao sam i Kur'An, ista stvar, drugo pakovanje, pogledaj ovo sto sam poslao u proslom komentaru pa mi nadji kontra-argument za ovako nasilnicko i poremeceno ponasanjeЈеси ти некад отворио Стари Завет ? Знаш ли зашто је спаљена са неба Содома и Гомора ? И друго питање знаш ли шта су радили са хомосексуалцима ?
Non sequitur.
I tebi je sve to normalno? XD Svaka cast, svaka cast. *slow clap*Јеси ти некад отворио Стари Завет ? Знаш ли зашто је спаљена са неба Содома и Гомора ? И друго питање знаш ли шта су радили са хомосексуалцима ?
Non sequitur.
Bog nas je stvorio sa osecajem za moral.Da. i zato vise nisam vernik. Procitao sam i Kur'An, ista stvar, drugo pakovanje, pogledaj ovo sto sam poslao u proslom komentaru pa mi nadji kontra-argument za ovako nasilnicko i poremeceno ponasanje
Ne.Da li gej osobe veruju u Boga?