Da li su dobri kuvari dobri ljubavnici?

• Začetnik teme Začetnik teme MYOB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bakning.gif

E pa ovako, da pocnemo :D
Meni je moj kuvar sinoc spremio kruske kuvane u belom vinu pa flambirane, dodat kompot od breskvi u isto to belo vino i prokrckane breskvice, banane proprzene na puteru, uspinovan secer, iseckanu koru od pomorandze na snite krckanu u istom tom spinovanom seceru uz dodatak ruma i karanfilica, dodate kolutove pomorandze uz malo djusa, preliv od cokolade pomesane sa malo putera ruma i karanfilica, pa sve to lepo aranzirano uz sladoled od vanile i kolutove ananasa...:najprozdrljiviji moguci smajli sa OVOOOOOLIKIM ocima: hahaha
Samo sto u slucaju spremanja ovog deserta vodjenje ljubavi bolje da dodje pre jela hahahah jer sva krvna zrnca posle moraju da odu na varenje :lol: ;)

E pa ovako, da pocnemo :D
Meni je moj kuvar sinoc spremio kruske kuvane u belom vinu pa flambirane, dodat kompot od breskvi u isto to belo vino i prokrckane breskvice, banane proprzene na puteru, uspinovan secer, iseckanu koru od pomorandze na snite krckanu u istom tom spinovanom seceru uz dodatak ruma i karanfilica, dodate kolutove pomorandze uz malo djusa, preliv od cokolade pomesane sa malo putera ruma i karanfilica, pa sve to lepo aranzirano uz sladoled od vanile i kolutove ananasa...:najprozdrljiviji moguci smajli sa OVOOOOOLIKIM ocima: hahaha
Samo sto u slucaju spremanja ovog deserta vodjenje ljubavi bolje da dodje pre jela hahahah jer sva krvna zrnca posle moraju da odu na varenje :lol: ;)
A gde je tu meso?
Daj bre, kakav je to seks bez mesa. Slusaj, ja cu ti kazem - nema seksa bez mesa... krvavog. Ili makar da se dobro, dobro nazderete neke teske hrane, jer krv treba da se sjuri u stomake radi varenja.
A kad je krv vec tu, blizu polnih organa, onda vagina nabubri, a penis ima bolju erekciju...
Jao sto sam fini... sve ono penis, vagina.

A bas temeljno raspredam? Je l' raspredam onako interesantno, kao starac Foco od tisucu ljeta, ili smaram?
Brinem se, jer mi je vec kojote nekidan rekao da sam temeljan, ili nesto u tom stilu. Ne bih hteo da vas maltretiram svojim opservacijama, ako me razumes.
Evo, sad sam opet temeljan...
U svakom slucaju hvala.

EnE, udostoji me i obraćanja ;)
Pazi, ja nemam... emotivnih blokada, ili kakve su već kurcobocije u pitanju, da, po cijenu patetičnog štimunga, ispoljim zadovoljstvo pročitanim. Niko ti nije :Pkriv:P što prečesto izazivaš ta (nenastrana, falim te bože) stanja, pa ni za ironiju poređenja mene s prokazanim... forumašem, a sebe sos starac Fočo.

Hvala prihvaćeno :)
I jesi, temeljit si ;)

jao juliane jel te mogucnost tako nechega bash ono uzdrmala ili eto ne bi voleo da se zbog jedne ipak sasvim bezazlene opaske nadjesh na bilo chijem udaru... ufff... smori me svo ovo foliranje koje chitam... dobro je shto evo predajem smenu... odo ja da lalam... pozdravite mi kojota ako dodje...:)

jao juliane jel te mogucnost tako nechega bash ono uzdrmala ili eto ne bi voleo da se zbog jedne ipak sasvim bezazlene opaske nadjesh na bilo chijem udaru... ufff... smori me svo ovo foliranje koje chitam... dobro je shto evo predajem smenu... odo ja da lalam... pozdravite mi kojota ako dodje...:)
Nije me bas uzdrmala, ali ako upadam u frku s nekim, zelim da to bude mojom voljom.
Mislim, nemoj da se ljutis na mene, jer za to nema potrebe... Nije je bilo ni ranije.

Nije me bas uzdrmala, ali ako upadam u frku s nekim, zelim da to bude mojom voljom.
Mislim, nemoj da se ljutis na mene, jer za to nema potrebe... Nije je bilo ni ranije.

u bre julian, u kakvom si ti to tripu leba ti? da li zaista verujesh da u mom postu postoji slichna namera ili u njemu samo vidish mogucnost da dodje do frke sa ne znam ni ja kim sve vec pa se ogradjujesh za svaki sluchaj ne birajuci nachin? i, mislim, a zashto bih se ja ljutila na tebe uopshte? bzvz...:roll:

Definitvno su hrana i sex usko povezani...simbolicki, zapravo, sex je hrana i obrnuto, u hedonistickom sistemu vrednosti..a i u nekim drugim , ozbiljnijim sistemima:) Cesto nam se desava da , na osnovu nacina na koji odredjena osoba jede, mozemo zakljuciti i kako...radi i neke druge stvari;) Muskarac koji uziva u kuvanju, po pravilu ne kuva samo za sebe, pripremanje hrane za zenu je poseban obred, zapravo,vrsta predigre...Lichno, nikada se nisam prevarila ako sam probala neku dobru pastu ili salatu koju je on napravio;)

Back