samuraijane
Aktivan član
- Poruka
- 1.870
Ja kiselim kobasice u decembru da u septembru sledeće godine mogu da punim paprike njima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se stavi ranije, prebrzo se ukiseli, jer je napolju jos toplo... Naravno, govorim samo iz svog i iskustva svoje okoline...
Inace, neki kupus kisele i u najlonskim vrecama...:wink:
pa zato sam joj i ja rekao da nije kasno...o boze kakve ja gluposti drzim u glaviprava mala pokretna enciklopedija
![]()
Ako ti je za utjehu, nisi jedini...
Mene na poslu zovu - Sveznalica...:shock:
Zbog auto-oplodnje? :shock:
A gde je tu meso?E pa ovako, da pocnemo
Meni je moj kuvar sinoc spremio kruske kuvane u belom vinu pa flambirane, dodat kompot od breskvi u isto to belo vino i prokrckane breskvice, banane proprzene na puteru, uspinovan secer, iseckanu koru od pomorandze na snite krckanu u istom tom spinovanom seceru uz dodatak ruma i karanfilica, dodate kolutove pomorandze uz malo djusa, preliv od cokolade pomesane sa malo putera ruma i karanfilica, pa sve to lepo aranzirano uz sladoled od vanile i kolutove ananasa...:najprozdrljiviji moguci smajli sa OVOOOOOLIKIM ocima: hahaha
Samo sto u slucaju spremanja ovog deserta vodjenje ljubavi bolje da dodje pre jela hahahah jer sva krvna zrnca posle moraju da odu na varenje![]()
![]()
Nije me bas uzdrmala, ali ako upadam u frku s nekim, zelim da to bude mojom voljom.jao juliane jel te mogucnost tako nechega bash ono uzdrmala ili eto ne bi voleo da se zbog jedne ipak sasvim bezazlene opaske nadjesh na bilo chijem udaru... ufff... smori me svo ovo foliranje koje chitam... dobro je shto evo predajem smenu... odo ja da lalam... pozdravite mi kojota ako dodje...![]()
Dobar sam ljubavnik!![]()
Nije me bas uzdrmala, ali ako upadam u frku s nekim, zelim da to bude mojom voljom.
Mislim, nemoj da se ljutis na mene, jer za to nema potrebe... Nije je bilo ni ranije.