Da li su Device emotivno hendikepirane?

Rusija je npr u znaku ribe kao zemlja i to je zemlja gdje narod najmanje postuje npr saobracajne propise nervira ih to riba to ne trpi ogranicenja kao sto politika ne trpi da postuje zakone gleda da ih izigra kao madjinicar i onda se predstavis javno kao zrtva dobar sam svi me mrze podrzite me slab sam treba mi vasa zastita a ja cu biti vasa snaga to ti je politika zivis od magle pa imas ono kada kazu izmislis laznog tajnog neprijatelja pa zar to nije simbolika ribe i 12 kuce tajni neprijatelji

Ma džaba sad i Šopi i Anštajn.
Posle čitanja svega po netu o ribama, dođe čoveku da se ili zatvori ili baci s mosta. Nije nikakvo čudo što većina ljudi mrzi ribe na sam pomen znaka.
Niko više neće nikoga da upozna. Samo pročita analize astrologa.

Samo jedna reč - užas.
I sama sebe se užasnem čitajući.
Pozdrav.
axaxaxaxaxa pa promijeni znak

Rusija je npr u znaku ribe kao zemlja i to je zemlja gdje narod najmanje postuje npr saobracajne propise nervira ih to riba to ne trpi ogranicenja kao sto politika ne trpi da postuje zakone gleda da ih izigra kao madjinicar i onda se predstavis javno kao zrtva dobar sam svi me mrze podrzite me slab sam treba mi vasa zastita a ja cu biti vasa snaga to ti je politika zivis od magle pa imas ono kada kazu izmislis laznog tajnog neprijatelja pa zar to nije simbolika ribe i 12 kuce tajni neprijatelji

Ili posle ovog
Ma niko više neće pisati sa mnom, posle svih postova koje pročita.
Mogu se izlogovati trajno.

inace Ribe su duse zodijaka mnogo dobri i neshvaceni ljudi a imaju razumiejvanja za sve i citav svijet sve rade iz neke vise svrhe a njihova djela se uvijek pogresno tumace osoba koja ce ti dati ruzu i cvijet kao odgovor na to sto joj psujes familiju govoris joj najgore uvrede riba ti nece vratiti pesnicom ignorisace te obesmislice te svojim iracionalnim pristpom prema tebi i saradjivace sa svima u svima ce traziti prijatelje ako osjeti da si los i pokvaren ona ce to osjetiti udaljice se od tebe pobjeci a da ti to i ne osjetis jel riba nece sukob nemire svadje ribe su dobri ljudi nemaju ego i identitet jak citav zivot se traze lutaju kroz zivot i uvijek se nekako snadju ja ih razumijem zato i cesto mijenaju misljenja stavove ideje jel one se sustinski ni u jednoj ideji ili misljenju ne pronalaze da kazes zivjece po jendom modelu tako do kraja zivota to je za ribe suvise usko riba predstavlja okeane mora beskrajne horizonte njen zivot je promjena i njena je ona deviza samo se budale ne mijenjaju zato ce one proci u svim promjenljvim profesijama e sada ja sam politku kao naveo kao jednu od njih jel politika je sublimacija zivota jedne ribe u praksi promjene stalne prilagodjavanje vecini osjetiti vrijeme ljude znati sa svima saradjivati funkcionisati svaki posao koji je nesredjen haotican od danas do sjuta ribi super odgovara jel je pirodni improvizator inace ribe su mnogo dobri reditelji to vole da rade

inace Ribe su duse zodijaka mnogo dobri i neshvaceni ljudi a imaju razumiejvanja za sve i citav svijet sve rade iz neke vise svrhe a njihova djela se uvijek pogresno tumace osoba koja ce ti dati ruzu i cvijet kao odgovor na to sto joj psujes familiju govoris joj najgore uvrede riba ti nece vratiti pesnicom ignorisace te obesmislice te svojim iracionalnim pristpom prema tebi i saradjivace sa svima u svima ce traziti prijatelje ako osjeti da si los i pokvaren ona ce to osjetiti udaljice se od tebe pobjeci a da ti to i ne osjetis jel riba nece sukob nemire svadje ribe su dobri ljudi nemaju ego i identitet jak citav zivot se traze lutaju kroz zivot i uvijek se nekako snadju ja ih razumijem zato i cesto mijenaju misljenja stavove ideje jel one se sustinski ni u jednoj ideji ili misljenju ne pronalaze da kazes zivjece po jendom modelu tako do kraja zivota to je za ribe suvise usko riba predstavlja okeane mora beskrajne horizonte njen zivot je promjena i njena je ona deviza samo se budale ne mijenjaju

Bogami, za familiju sam u stanju i da :mafijas:
Definitivno se nisam rodila kad piše.

Znaci da analiticki nema pojima jer cijelo vrijeme prica kako je svakoj ribi potrebna jedna djevica koja ce jos pomoci, unaprijediti je, itd…znao sam da su sve sami kontra efekti.
Ne razumijes ribi povremeno treba djevica da je vrati u svijet nekih pravila normi da realno sagledava situaciu al djevica dalje od danas ne moze da vidi al riba npr moze jel riba nema plan sada neki u zivotu a djevica ima a djevici treba riba da malo produhovi svoj surovi trgovacko matematicki um i

Ne razumijes ribi povremeno treba djevica da je vrati u svijet nekih pravila normi da realno sagledava situaciu al djevica dalje od danas ne moze da vidi al riba npr moze jel riba nema plan sada neki u zivotu a djevica ima a djevici treba riba da malo produhovi svoj surovi trgovacko matematicki um i
Suportan znak nije onaj znak koji se najvise razlikue npr od ribe suportan znak je onaj ciji je najveci kvalitet ono sto ej tvoj nedostatak inace najrazlicitiji znak u pordjenju sa ribom je ovan ne djevica jel nemaju dodirnih tacaka a npr nije da riba i djevica nemaju dodirnih tacaka imaju neke npr oba su znaka promjenljiva

Ni ovo nije tačno, ali hajd'. Nisam ja astrolog.
A i glupo je da iz sopstvenog iskustva gledam na ceo devičanski svet.

Back