Da li su Device emotivno hendikepirane?

Ocete li muzicara u znaku djevice evo npr Milan Mladenovic on je bukvalno muziku nije dozivljavao kao umjetnost nego kao matematiku sto je suludo i bukvalno je toliko detaljano precizno radio pjesme da je mjerio svaku notu kao da je zadatak matematicki moralo je sve da bude savrseno inace citav zivot je pokusavao da definise to sto radi i naravno da nije uspio msm ono manija djevice je da sve svede ali sve na broj a to ne moze jel djevica nikada nece shvatiti da postoji duhovni svijet svijet maste bajki vila carobnjaka snova npr ono sto bi simbolizovala riba
Djevica je realni zivot racuni obaveze plati vodu plati struju nije ni cudo sto je najvise samaca rodjeno u znaku djevice

Pa jesi nisi kesa od osobe mislim ono nesredjena si kao lav skorpija puna nemira ali nisi kesa od osobe dajes cascavas ne brojis ne cjepidlacis to su jake zene teske al dobre imas taj uzasan mjesec al zivi sa tim sta da se radi al zato imas sunce najbolje dace ti snagu da se izboris sa njim
Ja sam jarica, ascedent u škorpiji, mesec na ascedentu( škorpiji), Mars u lavu.

Ofc,..samo ja to ne smatram za slabost.
Sve zavisi kako kada al moderna neka filozofija zivota je da budes robot koji ne pokazuje emocije al problem je sto covjek nije robot on ako spolja ne pokaze unutra kljuca a i ti sami roboti imaju manji zivotni vijek nego covjek ipak je to zivo emotivno bice covjek malo jace od robota eto makar duze traje

Ajde da cujem Device.Sest ipo godina zaljubljeni na prvu loptu,poslovno saradjivali,nikada nismo presli granicu,ja Vodolija odlazim i naredne 4 godine osecam prisustvo te iste Device i to preko meni bliskih ljudi,cisto da pokaze da je tu.I kad sam pomislila da je zaista otisao ponovo se pojavljuje u vidu neke poslovne saradnje sa mojim bratom.I opet je tu ali nista ne progovara.Kako bi ste vi opisali njegovo ponasanje?

Screenshot_20210921-095254_Twitter.jpg

Ljudi dobrim djelom ne razumiju da djevica u sebi nista emotivno duhovno uzviseno ne predstavlja a neka ljubav i snovi pa to tek ne predstavlja.Djevica simbolise realni zivot surovu sliku toga zivota to je najrealniji znak ako zato je npr djevica potrebna ribi da vrati na zemlju iz oblaka u kojima je Riba manje vise uvijek zato su i suprotni znaci.Djevica je racun brojevi,racuni koje placate na kraju mjeseca,digitroni razni itd i sta tu ima uzviseno ili emotivno da vas motvise inspirise kad neko zna koje je djevica zna sta realno moze da ima u odnosu sa njom onda djevice nisu uopste teske al mnogi ocekuju nesto peto i onda se il razocaraju i vide kako su teski nisu oni teski nego su takvi a i oni kao takvi nacice srodnu dusu samo malo teze od svih

Ljudi dobrim djelom ne razumiju da djevica u sebi nista emotivno duhovno uzviseno ne predstavlja a neka ljubav i snovi pa to tek ne predstavlja.Djevica simbolise realni zivot surovu sliku toga zivota to je najrealniji znak ako zato je npr djevica potrebna ribi da vrati na zemlju iz oblaka u kojima je Riba manje vise uvijek zato su i suprotni znaci.Djevica je racun brojevi,racuni koje placate na kraju mjeseca,digitroni razni itd i sta tu ima uzviseno ili emotivno da vas motvise inspirise kad neko zna koje je djevica zna sta realno moze da ima u odnosu sa njom onda djevice nisu uopste teske al mnogi ocekuju nesto peto i onda se il razocaraju i vide kako su teski nisu oni teski nego su takvi a i oni kao takvi nacice srodnu dusu samo malo teze od svih
Nisu sve device iste na sreću, a ni ribe. Kao uostalom i svaki drugi znak.

Nisu sve device iste na sreću, a ni ribe. Kao uostalom i svaki drugi znak.
Nisu zavisi od natalne karte al gdje se djevica nadje tu nema emocije nego matematike ako je riba npr slika djevica je broj sliku mozes da vidis na milion nacina a broj samo na jedan,broj jedino moze emociju da ti da kada dobijes na lotou ili kladionici

Nisu zavisi od natalne karte al gdje se djevica nadje tu nema emocije nego matematike ako je riba npr slika djevica je broj sliku mozes da vidis na milion nacina a broj samo na jedan,broj jedino moze emociju da ti da kada dobijes na lotou ili kladionici
I koji znak uvijek biljezi datume pa ribe jel sto su uspomene a ribi uspomena neki poklon da davno znaci vise nego bilo kom drugom znaku

Ribe zavode svakoga najbolji zavodnici masa imaju moc da rijecima lijece ljude
Primjer su vam Vucic sunce u ribi,Milo podznak u ribi i 5 planeta cak u 12 kuci ima kreativne zavodljive ribe kao more djeluju na mase opijaju kao vino pa da alkohol je u simbolici riba a covjek kada je pijan mozes da ga ubijedis u svasta lako mogu da ljudima isperu mozak dal na dobro ili lose

Primjer su vam Vucic sunce u ribi,Milo podznak u ribi i 5 planeta cak u 12 kuci ima kreativne zavodljive ribe kao more djeluju na mase opijaju kao vino pa da alkohol je u simbolici riba a covjek kada je pijan mozes da ga ubijedis u svasta lako mogu da ljudima isperu mozak dal na dobro ili lose

Idem da se roknem, ako nađem neku sličnost sa navedenim personama.

Za zavođenje, šipak, nije tačno. Mada ne znam za većinu.
Za lijek, opet nije generalno. Ima ih raznih.
Ribe su znak koji moze da se izvuce iz svake situacije niko ribu ne moze da upozna ni za milion godina jel njih svako gleda razlicito na 1000 ljudi ostave 10000 razlicitih utisaka i ribe su cesto nagradjene za nesto sto nisu zasluzile ili cesto optuzene za nesto sto nisu ucinile ribe simbolisu mastu,bajke,iluzije,okeane,mora simbolisu i narkotike i alkohol simbolisu metafizicki svijet i naravno slike,impesije ,tajna drustva i simbolisu maglu a za politicare se govori uvijek prodavaci magle npr ribe su majstori politike rodjeni su za nju

Ribe su znak koji moze da se izvuce iz svake situacije niko ribu ne moze da upozna ni za milion godina jel njih svako gleda razlicito na 1000 ljudi ostave 10000 razlicitih utisaka i ribe su cesto nagradjene za nesto sto nisu zasluzile ili cesto optuzene za nesto sto nisu ucinile ribe simbolisu mastu,bajke,iluzije,okeane,mora simbolisu i narkotike i alkohol simbolisu metafizicki svijet i naravno slike,impesije ,tajna drustva i simbolisu maglu a za politicare se govori uvijek prodavaci magle npr ribe su majstori politike rodjeni su za nju
Riba je i tajni ideal a na tome se bazira rad tajnih drustava npr

Back