Da li su Device emotivno hendikepirane?

Emocija je emocija pozitivna ili losa,jaca ili slabija.Govoriti o ljudskom bicu bez ikakvih emocija zbog znaka u horoskopu je ekstremizam gluposti.
Astroloski gledano to sto ti pricas moze se postaviti u simbolu Venere i Vage relativizovanje svih stvari ako naucno nesto tumacis a Astrologija je nauka onda stvari se moraju jasno odrediti to sto ti kazes da je to ekstremizam gluposti ok to je tvoj nacin gledanja stvari ja ti iznosim astroloski nacin gledanja.Djevica je znak bez emocija kao i Vaga.Merkurovi znaci su skrti Jupiterovi npr darezljivi vidis kako su stvari proste i jasne u Astrologiji.Venerini znaci su koristobljubivi i proracunati i na kraju krajeva takticni.A ti si Vodolija sto znaci da je tvoj znak predvodnicki al ne djelom nego idejom jel Vodolija je vazdug zivi od rijeci i ideja ne od djela kao Jarac npr koji oznacava materiju i da tvoj znak je super arogantan i stalo mu je da pokaze da najvise zna a ne da najvise ima to je razlika.Vodolija ne pati od materija al pati od duha nekog ideje i tu voli da iskaze aroganciju.Saturn mora dati jaku svijest o samom sebi a prirodno iz toga ide arogancija

Poslednja izmena:
Kada vec citiras moj post,naucnice,nauci razliku izmedju jer i jel i kada se koje pise.Postoje isto tako nauka i pseudonauka,kao i nacnici i pseudonaucnici.Po toj jednostavnoj formuli ljudi bi se trebali ponasati prilicno isto,u zavisnosti od znaka.U stvarnom svetu,koji ti izgleda i ne posecujes puno,ima mnogo ljudi koji ne odgovaraju opisima svojih znakova. Licno znam neke osetljive i placljive osobe u znaku koji si okarakterisao kao bezosecajan (Vaga). Cak si i moj znak pogresio.Mozda ti najbolje idu ti opsirni monolozi sa samim sobom,ako to tebe zabavlja samo napred.Mozda jednog dana izdas neke astro memoare za uspomenu samom sebi.

Jos jednom sam se jucer uvjerio da Djevice, koje mi se fizicki zaista svide cesto, koje jesu majstori detalja, pedantna cangrizala, radoholici itd, cesto budu zaokupljeni sitnicama i licnim problemima da bukvalno od drveta ne vide sumu.

I ni jedan znak ne posjeduje toliko kontradiktornosti medju svojim pripadnicima, pa ili su jako inteligentni ili su ograniceni kao balkon, sredine nema.

To je lijep komentar pun neke nade i ljepote.Al realnost je da imas znakove koji nemaju emocije i koji su materijali lenjiri a ne ljudi od emocija.Vage,Djevice npr
Vage,on se ne otvaraju pred svakog,zato tako i deluju.A Device koje od ranije znam su mi ono nista posebno,ali ovu Devicu sto upoznah je cista suprotnost ovim predhodnim .Tako da na prvu loptu nije mi ni palo da je Devica vise da je Ovan ,Strelac ,ali eto prevarih se.Inace je podznak Blizanac i najvise planeta ima u Vagi ,a po 2 planete u Skorpiji i Strelcu. :zroll:

Vage,on se ne otvaraju pred svakog,zato tako i deluju.A Device koje od ranije znam su mi ono nista posebno,ali ovu Devicu sto upoznah je cista suprotnost ovim predhodnim .Tako da na prvu loptu nije mi ni palo da je Devica vise da je Ovan ,Strelac ,ali eto prevarih se.Inace je podznak Blizanac i najvise planeta ima u Vagi ,a po 2 planete u Skorpiji i Strelcu. :zroll:
Vage su pokvaren znak ne kazem sve al nisu neke ljudske gromade.Mogu biti eventualni korektni sladunjavi sarmantni preko toga ne idu slicno i Djevice mada manje od Vagi.Vage su kese od ljudi dok Djevice su bolji materijal ljudski al pametna su oba znaka.

Msm samo nek su zdravo.Ovan jedan je zivotinjski znak nepromisljen netakticne al je u biti dobrica kao i Strelac nije zlonamjeran al ce ljudi koji su vecinom povrsni reci npr Ovan je neki los znak itd jel tim ogranicenim ljudima necija iskrenost i impulsivnost odma znaci losa osoba a naravno da nije tako.Upravo ce jedna Vaga nasmijana ljupka biti pokvarena samo sto ljudi kada to ukapiraju vec je kasno Vaga ce svakoga izraditi za svoj komfor plus veoma znaju da budu prikriveno pokvaren znak koji smislja prljave planove nije slucajno da je sadizam najvise izrazen kod tog znaka.Ne mrzim nijedan znak al mit je da je Vaga znak ljubavi i mira dobra ja samo rusim taj mit a naravno da Vage imaju svoje kvalitete super su pametni ljudi pametnije od Ovna 5 puta i slabiji ljudski potencijal 10 puta

Ne moze biti pokvaren neko ko je nepromisljen brzoplet to je protiv logike moze takav neko biti umobolan ali ne moze biti pokvaren.Pokvarenost je stvar uma ona se planski planira i naravno sprovodi u djelo a kakve planove Ima neko ko je impulisivan nepromisljen naravno da ne moze.Kao sto je van logike da Vaga moze simbolizovati emociju pa Vaga je predmet kako neki hladni predmet nesto sto nije zivio kako moze imati emociju.Neko ko dijeli pravdu ne vodi se emocijama nego umom i proracunom

4 kuca i znak Raka to je emocija i ljubav i to je to.U svojoj kuci ucimo da nekoga cijenimo volimo brinemo o njemu volimo oca majku svoju porodicu a to je 4 kuca.Ne postoji ljubav van 4 kuce sve sto volimo van te kuce je opet refleksija 4 kuce ako nam je 4 kuca uzasna il Mjesec onda ne umijemo da volimo nikoga.Onda cemo ljude birati kroz nagone Mars ili interese Venera itd itd.E sada neki su ljudi licemjerni a neki vole sebe da zavaravaju da je ljubav ono sto su oni odabrali na bazi interesa a ne emocija i tako sebe zavaravaju jel im je tako lakse zivjet za interes i vjerovati da je to ljubav.Nije lako danas oboje imati.Sve ima svoj naziv i definiciju manje vise

Msm samo nek su zdravo.Ovan jedan je zivotinjski znak nepromisljen netakticne al je u biti dobrica kao i Strelac nije zlonamjeran al ce ljudi koji su vecinom povrsni reci npr Ovan je neki los znak itd jel tim ogranicenim ljudima necija iskrenost i impulsivnost odma znaci losa osoba a naravno da nije tako.Upravo ce jedna Vaga nasmijana ljupka biti pokvarena samo sto ljudi kada to ukapiraju vec je kasno Vaga ce svakoga izraditi za svoj komfor plus veoma znaju da budu prikriveno pokvaren znak koji smislja prljave planove nije slucajno da je sadizam najvise izrazen kod tog znaka.Ne mrzim nijedan znak al mit je da je Vaga znak ljubavi i mira dobra ja samo rusim taj mit a naravno da Vage imaju svoje kvalitete super su pametni ljudi pametnije od Ovna 5 puta i slabiji ljudski potencijal 10 puta

Ne moze biti pokvaren neko ko je nepromisljen brzoplet to je protiv logike moze takav neko biti umobolan ali ne moze biti pokvaren.Pokvarenost je stvar uma ona se planski planira i naravno sprovodi u djelo a kakve planove Ima neko ko je impulisivan nepromisljen naravno da ne moze.Kao sto je van logike da Vaga moze simbolizovati emociju pa Vaga je predmet kako neki hladni predmet nesto sto nije zivio kako moze imati emociju.Neko ko dijeli pravdu ne vodi se emocijama nego umom i proracunom
Gore su čak i od Vodolija!

Vodolija je znak koji negira prirodu.Biti Vodolija znaci trazenja smisla u svemu sto negira prirodu a velica tehniku elektriku Vodolija simbolizuje mrznju prema prirodi i pirorodnim pojavama.Vodolija je najizopaceniji znak al i super genijalan nikako Skorpija.Vodolija je more puta perverzniji znak.Vodolija simbolizuje ateizam samu pobunu.Vodolija je intelektualni znak al to nije slika osobe koja voli da uci od drugih voli da uci sama i sama upija znanja.Mrzi pametnijeg od sebe nikako.Arogantan um.Vodolije su slika nekog ko se pobunio protiv Boga iz same zamisli da je pametniji umniji od svih da je nsjposebniji najorginalniji itd.Zato ce sve izopacen pojave u drustvu simbolizovati Vodolija tipa zoofilija,transgender prica,mijenjanje hormona znaci negiranje prirode covjeka

Poslednja izmena:
Kako može da se negira prirod a veliča tehnika, kad svi ti ljudi koji su napravili tehniku, tzv. inženjeri, veoma dobro razumeju prirodu i njene zakone i pojave i upravo to znanje im je omogućilo da izmanipulišu prirodu u svoju korist. 🤔
Tesla, Pupin i ostali pronalazači nikako nisu negirali prirodu, već su je beskrajno voleli i stalno je istraživali.

Kako može da se negira prirod a veliča tehnika, kad svi ti ljudi koji su napravili tehniku, tzv. inženjeri, veoma dobro razumeju prirodu i njene zakone i pojave i upravo to znanje im je omogućilo da izmanipulišu prirodu u svoju korist. 🤔
Tesla, Pupin i ostali pronalazači nikako nisu negirali prirodu, već su je beskrajno voleli i stalno je istraživali.
Niko ovdje ne prica o Tesli koji je Rak ne Vodolija.Jasno sam govorio o Vodolijama.Nisu inzenjeri rodjeni u znaku Vodolije svi.Tehnika je mnogo siri pojam.Vodolija mrzi prirodu sama po sebi negira je.To je tema mnogo veca od tako uskog gledanja iznumitelji inzenjeri itd.Vodolija simbolise moderne stvari al bolesne nemoralne morbidne pedofilija, pederastija,opstenje covjeka sa zivotinjom to ti je sve moderno al je i bolesno!!!! Strelac jedan simbolizuje takodje moderne stvari al koje su i lijepe pune morala dobra vjere itd to je razlika.Vodolija je malefican znak njom vlada maleficna planeta.Vodolija je sve sto negira prirodu npr prirodu covjeka.lgbt protiv kojeg licno nista nemam al da je zdrav nije to ti je svijet Vodolije nema mjere pravila sve je dozvoljeno anarhija i to zovu slobodom.

Kako može da se negira prirod a veliča tehnika, kad svi ti ljudi koji su napravili tehniku, tzv. inženjeri, veoma dobro razumeju prirodu i njene zakone i pojave i upravo to znanje im je omogućilo da izmanipulišu prirodu u svoju korist. ?
Naravno, Njutn je o gravitaciji poceo da razmislja tek nakon sto mu je jabuka sa drveta pala na glavu :mrgreen:

Sto je naravno laz, hehe.

Mene toliko sexualno privlace da je to tesko opisivo .Neka cednost pomijesana sa nedodirljivoscu i hladnocom, a crte lica vrlo cesto pravilne .E sad sto su emotivno nesigurni komplexasi, pa radije biraju sigurnost nego da idu srcem, to je druga stvar.

Naravno, Njutn je o gravitaciji poceo da razmislja tek nakon sto mu je jabuka sa drveta pala na glavu :mrgreen:

Sto je naravno laz, hehe.

Mene toliko sexualno privlace da je to tesko opisivo .Neka cednost pomijesana sa nedodirljivoscu i hladnocom, a crte lica vrlo cesto pravilne .E sad sto su emotivno nesigurni komplexasi, pa radije biraju sigurnost nego da idu srcem, to je druga stvar.
Logicno Njutn Jarac je tvorac zakona gravitacije sama gravitacija je Saturn to je i planeta sa najacim magnetnim poljem

Otac genetike je Rak Mendel.A sami geni su u simbolici Mjeseca Raka.Mjesec je sve

Back