Da li su Device emotivno hendikepirane?

Riba je najtezi znak natala za tumacenje jel je vodeni znak koji se generalno najteze tumace onda riba je promljenljiv znak kod nje se sve mijenja na dnevnoj bazi,i riba je jos da stvar bude 1000 puta teza dualni znak kao blizanac al 100 puta slozenija

A kojeg čoveka je lako razumeti ?
Živiš s nekim pa se iznenadiš...
Najteže mi padne kad se za neki znak tvrdi da je čisto zlo. I to generalno. Van pameti.
Cenim astrologiju, zanimljiva mi je, ali tačno će mi se ogaditi zbog generalizovanja.

Riba je najtezi znak natala za tumacenje jel je vodeni znak koji se generalno najteze tumace onda riba je promljenljiv znak kod nje se sve mijenja na dnevnoj bazi,i riba je jos da stvar bude 1000 puta teza dualni znak kao blizanac al 100 puta slozenija i na kraju riba je 12 znak kraj ciklusa metafizika univerzum kosmos simbolise riba osjeca vrijeme i predvidja stvari buduce bolje nego bilo koji drugi znak imaju moc anticipacije i uvijek se snadju u svim situacijiama na vrijeme vide sta im donosi vrijeme smusene su u sadasnjosti mnoge stvari ne vide jasno to je cudno a buducnost vide osjete ljude dogadaje kada idete sa ribom negdje neki izlazak na neko putovanje ili negdje da sjedente pa kada vam riba kazem imam osjecaj nesto ce lose da se desi e pa desice se nesto lose nekako uvijek osiijte vrijeme koje dolazi inace kameleon ce nositi simboliku ribe maske ce nostii simboliku ribe

A kojeg čoveka je lako razumeti ?
Živiš s nekim pa se iznenadiš...
Najteže mi padne kad se za neki znak tvrdi da je čisto zlo. I to generalno. Van pameti.
Cenim astrologiju, zanimljiva mi je, ali tačno će mi se ogaditi zbog generalizovanja.
da al na zemljanom nivou kod riba su stvar metaizicke to je skroz jedan drugi nivo svijet koji negira saturna negira zakon gravitacije svijet koji ne mari za zakone pravila norme moralne ovakve onakve

Npr ovan je pocetak covjekove evolucije a riba je kraj zato su riba i ovan 2 najrazlicitija znaka zodijaka nema vecih razlika nego izmedju ta 2 znaka

Poznajem samo jednog predstavnika ovna. I ne mogu da sudim ostatku ovnovskog sveta po onome što sam iskusila sa tom ovnicom. A to su laž, manipulacija, kraža, izdaja... I opet ne smatram da je zlo.

Npr ovan je pocetak covjekove evolucije a riba je kraj zato su riba i ovan 2 najrazlicitija znaka zodijaka nema vecih razlika nego izmedju ta 2 znaka
I to sto riba se mijenja kamulira mijenja misljenja ideje pa neko to gleda prodaju se nemaju misljenje rade kako vjetar duva u glavi jedne ribe je to sve smijesno sto vi pricate onda vidi mnogo dalje al nece se nikada svadjati sa vama jel zna kuda je to vodi nego ce da izigrava zrtvu onako ucvili facu trazi samilost i ribe mogu da povise ton al najredje od svih znakova genealno pricaju tiho jednim tonom kao da slusate nekog samana kako vam ispira mozak u nekoj sobi punoj dima nekog

I to sto riba se mijenja kamulira mijenja misljenja ideje pa neko to gleda prodaju se nemaju misljenje rade kako vjetar duva u glavi jedne ribe je to sve smijesno sto vi pricate onda vidi mnogo dalje al nece se nikada svadjati sa vama jel zna kuda je to vodi nego ce da izigrava zrtvu onako ucvili facu trazi samilost i ribe mogu da povise ton al najredje od svih znakova genealno pricaju tiho jednim tonom kao da slusate nekog samana kako vam ispira mozak u nekoj sobi punoj dima nekog

De bi mi kraj bio da ovo mogu.
Idi begaj...

De bi mi kraj bio da ovo mogu.
Idi begaj...
To su ti potencijali ali koje mozda koristis na pogresnim mjestima riba se najbolje snalazi u stanju nererda haosa nepredvidljivosti jel tada njeni kvaliteit dolaze do izrazaja maksimalno dok bi se jedna djevica tu pogubila djevica mora da ima plan notes sve oznaceno u brojku danas ovo sjutra ono riba improvizuje zato su dobri politicar npr Riba je i Dodik i Erdogan je riba,Tito je imao mc u ribi javni zivot pod maskom i merkur u ribi um,

To su ti potencijali ali koje mozda koristis na pogresnim mjestima riba se najbolje snalazi u stanju nererda haosa nepredvidljivosti jel tada njeni kvaliteit dolaze do izrazaja maksimalno dok bi se jedna djevica tu pogubila djevica mora da ima plan notes sve oznaceno u brojku danas ovo sjutra ono riba improvizuje zato su dobri politicar npr Riba je i Dodik i Erdogan je riba,Tito je imao mc u ribi javni zivot pod maskom i merkur u ribi um,
Evo uzmi sta je odlika npr politicara riba Vucic Riba,Milo podznak riba jaka 12 kuca pa promjenljivost u idejama stavovima fleksibilnost prilagodljivost nedostatak ega ponosa otudjenost od misljenja nekada vecine, e sada vidi npr Milosevic on je fiksni ponosni Lav podznak u fiksnom Biku ponosan dosledan tvrdoglav nepromjenljiv jak ego ali i jaca licnost od ove dvojice ali nije opstao jel najace su ipak vrste koje se najbolje prilagode nego one koje imaju najace misice dinosaurus je jaci fizicki od buba svabe ali nije jaca vrsta buba svabe su se prilagodile svakoj eri mogucoj a dinosarusi vise nema ih nigdje

Evo uzmi sta je odlika npr politicara riba Vucic Riba,Milo podznak riba jaka 12 kuca pa promjenljivost u idejama stavovima fleksibilnost prilagodljivost nedostatak ega ponosa otudjenost od misljenja nekada vecine, e sada vidi npr Milosevic on je fiksni ponosni Lav podznak u fiksnom Biku ponosan dosledan tvrdoglav nepromjenljiv jak ego ali i jaca licnost od ove dvojice ali nije opstao jel najace su ipak vrste koje se najbolje prilagode nego one koje imaju najace misice dinosaurus je jaci fizicki od buba svabe ali nije jaca vrsta buba svabe su se prilagodile svakoj eri mogucoj a dinosarusi vise nema ih nigdje

Moram pitati oca je li siguran u moj datum rođenja. Odustajem, inače ću početi mrzeti sebe.

Pa nisu Ribe samo politicari ima riba i umjetnika i sportista evo ti primjeri Riba,Teodosic je npr riba,Bodiroga je riba nemoj mi reci da oba igraca nisu kreativci mirni lagani djeluju totalno flegmani zaneseni al imaju neke lucidne poteze i znaju da osjete mec predosjte ga rijese ga imaju nevidjenu intuciju izvuku mec najbolje igraju u tijesnim pozicijama ribe ako su sportisti nije im cudno ono da prije treninga popiju neko pivo ili vino da se inspirisu da igraju

Evo vam jos jedna Riba Miroljub Petrovic ima more fanova koji prate njegove duhovne ideje tipicno simbolika Ribe rijecima zavodi mase prepametna osoba kao i svaka Riba i on ima osobinu da moze da komunicira i sa klosarima i sa ozbiljnim ljudima i sa svima ima osobinu da moze da nastupa u nekoj emisiji kic tipa moze uci u rijatliti a naredni dan uci u neki muzej umjetninina ili narodni muzej ili biti u izraelu i kao kameleon odlicno funkcionisati sa svim ljudima eto vam osobine Ribe upijac al on je visi tip Ribe inace jednom je izjavio daje slusao kao mlad Bili Idola teski pank e sada zamsilite covjeka koji sada slusa Baju Malog Knindzu jel shvatate sada kako ribe su promjenljive npr tako mogu i u politici od najvece ljevice u najvecu desnicu i obratno ne rade ribe to zato sto su lose ili imaju zadnju namjeru ribe su pune razumijevanje one nemaju ego da se uvrijede ako ih sada neko pljuej zbog toga on su previse raznovrsne pa simbolisu kosmos nema granica za njih ogranicenja nekih ja licno volim taj znak i te ljude razumijem njihov fazon njih nije lako shvatiti

Poslednja izmena:
Evo vam jos jedna Riba Miroljub Petrovic ima more fanova koji prate njegove duhovne ideje tipicno simbolika Ribe rijecima zavodi mase prepametna osoba kao i svaka Riba i on ima osobinu da moze da komunicira i sa klosarima i sa ozbiljnim ljudima i sa svima ima osobinu da moze da nastupa u nekoj emisiji kic tipa moze uci u rijatliti a naredni dan uci u neki muzej umjetninina ili narodni muzej ili biti u izraelu i kao kameleon odlicno funkcionisati sa svim ljudima eto vam osobine Ribe upijac al on je visi tip Ribe inace jednom je izjavio daje slusao kao mlad Bili Idola teski pank e sada zamsilite covjeka koji sada slusa Baju Malog Knindzu jel shvatate sada kako ribe su promjenljive npr tako mogu i u politici od najvece ljevice u najvecu desnicu i obratno

Stvarno ću da se roknem.
Osvanućenaslov u novinama - samoubio se forumaš zbog astrologije

Stvarno ću da se roknem.
Osvanućenaslov u novinama - samoubio se forumaš zbog astrologije
Riba jedina moze da se slaze ako oce sa svakim znakom zodijaka jel ona moze da se maskira u ono sto ti zelis da onda bude moze ako se druzi sa Ovnom da glumi Ovna iako ona to nije jel Riba se nesvjesno uvijek podredi drugim ljudima da ti mislis vidi je nema stav ne ulazi u debatu svima klima glavom a to nije tako to je samo njena intuicija znam licno ljude koji su u znaku Ribe jedan dan odu da slusaju neki metal teski sjutra su u kafani i slusaju narodnjak neki teski a ponasanje na jednoj zabavi i na drugoj 2 svijeta kao da nije jedna osoba riba ima 100 lica ona je promjenljiv i dualni znak i vodeni pa vi vidite ja mnogo volim ribe samo ih realno sagledavam npr Miroljub kada govori bato,pod mac i neke ulicne izraze on to ne govori zato sto je on takav on tako sigurno ne prica kuci sa svojom djecom ali on je osjetio tu mladu geto generaciju pro klosarsku i on se prilagodjava njima kao riba lukavo koristi njihov recnik da bi ih pridobio na pocetku oni mu se smiju al ga i slusaju a vremenom poneki ce ozbiljno shvatiti njegove ideje i tako on utice i siri mrezu fanova naravno da on takave izraze nece korstiti u nekoj ozbiljnoj emisiji za ozbiljnim ljudima al on ima ciljnu grupu ljudi i to je osjetio inace on kao i svaka riba ima 1000 lica i svako upotrebi u situaciji razlicitoj to govori koliko su ribe genijalan znak, i ako imate neku tezinu pa govorite niko me ne shvata ocu da skocim sa mosta tesko mi je obratite se ribi ona ce da vas razumije pomogne vam nece da vam soli pamet sve ce da razumije i tada su ribe dobre kada je nekom tesko nece ti reci istinu u lice da te ne povrijedi nego ce ti reci neku laz dace ti neku lijepu laznu nadu jel to osobi treba kada joj je tesko a tako i narod funkcionise dajte nam laznu nadu vjerovacemo da je istina eto toliko o ribama zavrsio sam referat opade mi finger od kucanja

Poslednja izmena:
Sopenhauer je Riba,Ajnstajn je Riba vidis kakav je to znak i sjeti se sta je rekao Ajnstajn njegov citat to govori da je riba u dusi pazi sta kaze Logika ce vas odvesti od tacke A do tacke B a imaginacija ce vas odvesti gdje zelite pa tako nesto moze samo Riba izjavi me genije je Logika djevica protiv Imaginacije Riba i Ajnstajn naravno da je mnogo vise volio ovo drugo iako je bio prirodnjak

Sopenhauer je Riba,Ajnstajn je Riba vidis kakav je to znak i sjeti se sta je rekao Ajnstajn njegov citat to govori da je riba u dusi pazi sta kaze Logika ce vas odvesti od tacke A do tacke B a imaginacija ce vas odvesti gdje zelite pa tako nesto moze samo Riba izjavi me genije je Logika djevica protiv Imaginacije Riba i Ajnstajn naravno da je mnogo vise volio ovo drugo iako je bio prirodnjak
A mozes i ovako da kaze Pravo ce vas odvesti od jednog zakona do drugog zakona a Politika vas vodi gdje zazelite i sta je jace pa ovo drugo

Ma džaba sad i Šopi i Anštajn.
Posle čitanja svega po netu o ribama, dođe čoveku da se ili zatvori ili baci s mosta. Nije nikakvo čudo što većina ljudi mrzi ribe na sam pomen znaka.
Niko više neće nikoga da upozna. Samo pročita analize astrologa.

Samo jedna reč - užas.
I sama sebe se užasnem čitajući.
Pozdrav.

Back