Da li su Device emotivno hendikepirane?

Dok Skorpija je najemotivniji znak ubjedljivo pa ribe pa jarac pa rak pa lav pa strelac i to je to ovi ostali nemaju emocija bukvalno djevica bik vaga vodolija ovan blizanci to su znaci bez emocija merkurovi su racio vise ovan je cisti nagon ego tu nema emocije mars nikako ok energija al to nije emocija,Bik tek nema zemljani znak jos pasivni jos venera koja predsrtavlja hedonizam uzitke materijalne interese tu emocije a tek vaga pa to je predmet a ona kao emotivna nikako nije koristi sarm zarad interesa nekih i to je gluma prepametan znak vaga al politicari ono vage to je smijesno govoriti.Evo vam 3 znaka koja simoblisu ljubav uzmite da je ljubav briga za nekog onda je to rak onda je to zrtva za nekog to je jarac onda je to vjera u nekog to je riba onda je to lojalnost nekom po cijenu svoje stete skorpija i to je kraj eto lav i strelac mogu u tom humanom smislu da se iskaze da daruju drugima i to je super al to je vise na humanom planu nije na licno emotivnom al to moze da se uzme kao privid emocije jupiter daje duh koji moze imati primjesu emocije

Dok Skorpija je najemotivniji znak ubjedljivo pa ribe pa jarac pa rak pa lav pa strelac i to je to ovi ostali nemaju emocija bukvalno djevica bik vaga vodolija ovan blizanci to su znaci bez emocija merkurovi su racio vise ovan je cisti nagon ego tu nema emocije mars nikako ok energija al to nije emocija,Bik tek nema zemljani znak jos pasivni jos venera koja predsrtavlja hedonizam uzitke materijalne interese tu emocije a tek vaga pa to je predmet a ona kao emotivna nikako nije koristi sarm zarad interesa nekih i to je gluma prepametan znak vaga al politicari ono vage to je smijesno govoriti.Evo vam 3 znaka koja simoblisu ljubav uzmite da je ljubav briga za nekog onda je to rak onda je to zrtva za nekog to je jarac onda je to vjera u nekog to je riba onda je to lojalnost nekom po cijenu svoje stete skorpija i to je kraj eto lav i strelac mogu u tom humanom smislu da se iskaze da daruju drugima i to je super al to je vise na humanom planu nije na licno emotivnom al to moze da se uzme kao privid emocije jupiter daje duh koji moze imati primjesu emocije
E sada neko moze Djevice dozivjet kao emotivne to je subjektivno u astrologiji se tacno zna sta objektivno simbolizuje merkur goli hladni racio brojeve i tu ne ma neke filozofije al neka svako tumaci kako hoce slobodna je volja svacija

pa mjesec u skorpiji sunce u lavu ti si emotivna jaka al emotivna
Lav je drugacija ljubav to nije ljubav prema osobi licno pojedinacno sta simbolizuje sunce pa zivot lav voli zivot pazi kada je mjesec lava ljudi sta rade provode se idu na more na koncerte na hepeninge voli se zivot tada kao cjelina i ko voli zivot kao zivot pa lav zato mu i treba neka pozornica svijetlo da bi se osjetio zivim i onda on voli da mu drugi daju paznu pohvale da bi on mogao im daruje ljubav i lav je znak koncentracije kada se skoncetrise na nesto sto voli onda se bas koncentrise i ide onom daj mi max respect da bi ti vratio 1000 hiljada puta vise lav nikada nece biti neko ko racuna u zivotu il pravi brojeve stednje neke ne zato sto je to zivot u cjelini nije kao kod bika ili vage gdje se ogleda na malom broju stvari to uzivanje za zivotom ne ljubav npr taj hedonizam kod lava je to mnogo sire ni u cemu posebno lav nece precerati al oce cjelokupno da precera na citav zivot i lav je upravo najvise slomljen ako ne dobije paznju jel ocekuje dao sam nesto nisu mu ljudi vratili koliko je ocekivao i onda ga jede argoancija neka sujeta kada je doveden u tu poziciju nije to prirodno kao kod ovna lav mora da se dovede u tu poziciju

Moze ako neko ima natal koji ga vadi ali nemoguce je da je neko emotivan a ima sve moguce planete u djevici ili blizancu nemoguce je ili u vagi jel vaga nije emotivan znak ona je plasljiv znak al nije emotivan o tome se radi

Ne znam konkretno za natal, to je već malo individualnije, ali opet, koliko se ljudi rodi širom sveta u istom minutu istog dana i godine ?
Ne bi ih nazvala plašljivim, samo racionalnim i opreznim.

Ne znam konkretno za natal, to je već malo individualnije, ali opet, koliko se ljudi rodi širom sveta u istom minutu istog dana i godine ?
Ne bi ih nazvala plašljivim, samo racionalnim i opreznim.
Tjesi se prihvati sudbinu znaka djevice nije smak svijeta biti bez emocije nekada to donese neke druge stvari dobre djevice su intelektualne vrijedne znaju i do para doci tako da to je super e sada sto nemaju emociju pa vidi nema ni riba razum djevice ne vidi sebe jasno okolinu zivi u nekom svom svijetu pa gdje je zivot odnese znas kako bi nekada ribi dobro doslo na 2 dana da je djevica da se malo dovede u red al biti citav zivot djevica pa msm uzas al neko voli sto je takav moguce

Tjesi se prihvati sudbinu znaka djevice nije smak svijeta biti bez emocije nekada to donese neke druge stvari dobre djevice su intelektualne vrijedne znaju i do para doci tako da to je super e sada sto nemaju emociju pa vidi nema ni riba razum djevice ne vidi sebe jasno okolinu zivi u nekom svom svijetu pa gdje je zivot odnese znas kako bi nekada ribi dobro doslo na 2 dana da je djevica da se malo dovede u red al biti citav zivot djevica pa msm uzas al neko voli sto je takav moguce
vidi gdje je jos dobra djevica npr imas veneru u djevici zdravo se hranis mrsav si bilje i trave rokas sa 70 godina izgledas kao da imas jedno 30 manje

Nisam znak Device. No dugo sam se bavila umom jedne, i nisam, ili samo nisam želela da odgonetnem. Pre će biti da nisam želela...

Djevica je racio
Djevica je tolika emotivna daska koja ne moze da prihvati razumije da imas stvari koje nemaju definiciju koja se van racija kao sto je ljubav dusa one bi to najradije definisale matematicki obradile da imas ono razlomak axaxaxaaaaaaxaxaxaxaxaxax ja ih samo realno sageldavam nemam nista protiv djevica svakome nekada djevice trebaju u zivotu da ti pokazu gdje ti je mjesto u ovom svijetu da bi bio svjestan samoga sebe i pronasao se brze kao ne mozes da nadjes sebe u zivotu pitaj djevicu nacices se

Djevica je tolika emotivna daska koja ne moze da prihvati razumije da imas stvari koje nemaju definiciju koja se van racija kao sto je ljubav dusa one bi to najradije definisale matematicki obradile da imas ono razlomak axaxaxaaaaaaxaxaxaxaxaxax ja ih samo realno sageldavam nemam nista protiv djevica svakome nekada djevice trebaju u zivotu da ti pokazu gdje ti je mjesto u ovom svijetu da bi bio svjestan samoga sebe i pronasao se brze kao ne mozes da nadjes sebe u zivotu pitaj djevicu nacices se
Djevica nema snove u zivotu djevica nema iluzije ona zna dobra penzija lakse odumiranje u starosti sa 15 godina to shvati prije svih i tako ima plan analizra sve i nadje sebi put

Djevica nema snove u zivotu djevica nema iluzije ona zna dobra penzija lakse odumiranje u starosti sa 15 godina to shvati prije svih i tako ima plan analizra sve i nadje sebi put
I sada koji je znak suprotan djevici pa naravno riba koja je super emotivna nerealna neprakticna koja simoblizuje umetnost slike impresije i sada sta je djevica matematika i trgovina xaxaxaxaxaaxaxax

Ja sam od ove upravo i naučila da mi emocije ne trebaju.
No mislim da sam delovala tako na čoveka. Da po njemu sudim, bežala bi od svih hor. znakova Devica kao đavo od krsta. No zaista mislim da je sve individualno.
Sreća pa ne gledam svet očima iskustva, Već koristim racio, iako često ostaje nevidljiv.

Ja sam od ove upravo i naučila da mi emocije ne trebaju.
No mislim da sam delovala tako na čoveka. Da po njemu sudim, bežala bi od svih hor. znakova Devica kao đavo od krsta. No zaista mislim da je sve individualno.
Sreća pa ne gledam svet očima iskustva, Već koristim racio, iako često ostaje nevidljiv.
Ocete li muzicara u znaku djevice evo npr Milan Mladenovic on je bukvalno muziku nije dozivljavao kao umjetnost nego kao matematiku sto je suludo i bukvalno je toliko detaljano precizno radio pjesme da je mjerio svaku notu kao da je zadatak matematicki moralo je sve da bude savrseno inace citav zivot je pokusavao da definise to sto radi i naravno da nije uspio msm ono manija djevice je da sve svede ali sve na broj a to ne moze jel djevica nikada nece shvatiti da postoji duhovni svijet svijet maste bajki vila carobnjaka snova npr ono sto bi simbolizovala riba

Back