Da li su Device emotivno hendikepirane?

To stvarno nije tačno!Možda ih nerado daju, ali nisu nehumani.

Pa nerado daju. :lol: I to ako znaju da znaš da imaju.

Ali gledaju da nekako bolje prođu, da zakinu malo ako može. Na primer, ASC Devica, što da kupe krompir za 60 dinara po kilogramu, kada ima i za 30 dinara po kilogramu, iako je dosta lošiji kvalitet? To je ok sve dok ne počnu da se prave kako su PAMETNO kupili vrhunski kvalitet. Pola će da bace, ali bitno je da su jeftinije prošli. To je već ono što zna da vrda. :mrgreen:

Pa nerado daju. :lol: I to ako znaju da znaš da imaju.

Ali gledaju da nekako bolje prođu, da zakinu malo ako može. Na primer, ASC Devica, što da kupe krompir za 60 dinara po kilogramu, kada ima i za 30 dinara po kilogramu, iako je dosta lošiji kvalitet? To je ok sve dok ne počnu da se prave kako su PAMETNO kupili vrhunski kvalitet. Pola će da bace, ali bitno je da su jeftinije prošli. To je već ono što zna da vrda. :mrgreen:
Da, da...pa, niko nije idealan!
Vidiš ja sve strelčeve koje poznajem su jako neozbiljni i detinjasti. Takođe znaju biti i jako neodgovorni.Boli ih briga šta ko misli o njima i kakav utisak ostavljaju na okolinu. Recimo, kod mene u firmi niko nije ostao bez posla, osim jednog strelca. Svi su uspeli da se nekako uklope u "šablon", jedino je on terao po svom.Jesu optimisti, samo što taj njihov optimizam nije "zarazan", pa da prelazi na druge koji su u njihovom okruženju. Šta više obično su iritantni. Ali su dobri kao prijatelji i roditelji. Vole decu i posvećeni su porodici!To sam primetila kod muškaraca, dok žena i nemam sa ovim znakom u svom bližem okruženju.

Kod devica sam primetila da su to neverovatno pametne ali i jako tvrdoglave osobe!To me iznenadilo, obzirom da važi za "rogate" znake.
Znači, mogu vas slušati satima...uradiće isključivo po svom, neobazirući se mnogo na druge.Mogu biti saglasni, ukoliko i sami procene da mogu izvući neku korist! Pitanje je da li su dobro uradili, možda i nisu. Ali uvek, uvek...teraju po svom. Samo ćute i urade, bez drame i rasprava. Često puta i tako što se ne konsultuju, nego odlučuju sami i za druge. Znam jedan par koji se zbog toga razveo.Primetila sam da su žene jako lepe, iako ostvarene, ali mahom i nesrećne u ljubavi.

Poslednja izmena:
Vidiš ja sve strelčeve koje poznajem su jako neozbiljni i detinjasti.
Hahaah
Baš tako, ne može Strelac da bude ozbiljan kada neko uzme motiče i udara u krompir i to mu je smisao života :mrgreen: Mozak samo vrti 500 šala u krug, to mora da se manifestuje nekako.
I neki od tih Strelčeva imaju fetiš da se oblače u žene ili Supermena k'o Era Ojdanić.

To tako ide.

Mislim da je ovo Era Ojdanić, nisam siguran.
510iuf-Gr-L-AC.jpg

Danas na zadušnicama je bilo dovoljno samo pogledati istok-severozapad dvaput i već da se crkne od smeha. To je tako kod Strelca.

Hahaah
Baš tako, ne može Strelac da bude ozbiljan kada neko uzme motiče i udara u krompir i to mu je smisao života :mrgreen: Mozak samo vrti 500 šala u krug, to mora da se manifestuje nekako.
I neki od tih Strelčeva imaju fetiš da se oblače u žene ili Supermena k'o Era Ojdanić.

To tako ide.

Mislim da je ovo Era Ojdanić, nisam siguran.
510iuf-Gr-L-AC.jpg

Danas na zadušnicama je bilo dovoljno samo pogledati istok-severozapad dvaput i već da se crkne od smeha. To je tako kod Strelca.
Nije ovo Era, nego "pingvin" psihopata! :namcor:
Vi'š mene to nervira...kad ljudi život shvataju kao šalu.Za mene je život borba. Svako ko se "cereka"na šta god prvo naiđe, jeste neozbiljan ili lud.

Poslednja izmena:
Vidiš ja sve strelčeve koje poznajem su jako neozbiljni i detinjasti. Takođe znaju biti i jako neodgovorni.Boli ih briga šta ko misli o njima i kakav utisak ostavljaju na okolinu. Recimo, kod mene u firmi niko nije ostao bez posla, osim jednog strelca. Svi su uspeli da se nekako uklope u "šablon", jedino je on terao po svom.Jesu optimisti, samo što taj njihov optimizam nije "zarazan", pa da prelazi na druge koji su u njihovom okruženju. Šta više obično su iritantni. Ali su dobri kao prijatelji i roditelji. Vole decu i posvećeni su porodici!To sam primetila kod muškaraca, dok žena i nemam sa ovim znakom u svom bližem okruženju.

MIle Dupor je u svojoj knjizi opisivao niži i viši tip svakog znaka, pa je tako za niži tip Strelca pisao "duva u limenu trubu na margini društva". Tipa "cirkusant".

Meni drug koji me zna bolje nego sebe samu što znam, i koji zna koliko sam emotivna i patetičarka, kaže da delujem hladno, kao robot, i da moji saveti iako pomažu najobjektivnije, su dosta kao lekarski i hirurški (Merkur u Vagi, Mars u Škorpiji), fali mi ono rakovsko (SMČ u Raku), da zagrlim, samo eto da bih zagrlila. Kod Device to kmečanje i jadikovanje nekako nema smisla, i gubljenje je dragocenog vremena. Bubuljicu treba iscediti (Škorpija koja mi je naglašena) i zatim preći na fazu promene sistema funkcionisanja, nekim praktičnim koracima (Devica).

Ali zato kada sretnem nepoznate ljude, oni osete da mogu dušu da mi izjadaju, i za njih imam i rame za plakanje i sve oproste ovog sveta, a nijednu kritiku (Mesec u Ribama). Dok za bliske ljude imam uglavnom reči kritike (Devica).

Merkurovi znaci su operisani od duhvonosti,umjetnosti svega iracionalnog jednostavno za djevice i blizance rijec metafizika ne postoji sada ce djevice da se bave sta biva sa ljudima posle zivota pa to je nemoguce djevica je matematika npr blizanac trgovina i tu se sva prica sa njim zavrsava samo drugaciji fazon imaju blizanac je drustveniji zbog vazduha pa vata vise na socijalne odnose pricu snalazenja a djevica kroz neki rad plan proracun digitron djevici treba nesto opipljivo materijalno uvijek jel opet zemljani je znak al cilj joj je isti kao i blizancu a slican nacin djeluju i znaci venere samo drugaciji im je cilj

Merkurovi znaci su operisani od duhvonosti,umjetnosti svega iracionalnog jednostavno za djevice i blizance rijec metafizika ne postoji sada ce djevice da se bave sta biva sa ljudima posle zivota pa to je nemoguce djevica je matematika npr blizanac trgovina i tu se sva prica sa njim zavrsava samo drugaciji fazon imaju blizanac je drustveniji zbog vazduha pa vata vise na socijalne odnose pricu snalazenja a djevica kroz neki rad plan proracun digitron djevici treba nesto opipljivo materijalno uvijek jel opet zemljani je znak al cilj joj je isti kao i blizancu a slican nacin djeluju i znaci venere samo drugaciji im je cilj
Merkur ce uvijek simbolizovati brojeve trgovinu matematiku ekonomiju kvizove sve racune i proracune,prirodne nauke im idu sjajno i sportovi gdje se trazi snalazenje u prostoru npr sposobnost ruku kao tenis npr tu su nevjerovatno dobri

Emotivni hendikep je teška reč. Jedino psihopate imaju tu vrstu hendikepa. Deliti po znakovima horoskopa je krajnje suludo i pomisliti.

Neko je manje neko više emotivan. Senzibiliteti su različiti. Lično smatram da su uvek u plusu ljudi sa manje senzibiliteta.
Moze ako neko ima natal koji ga vadi ali nemoguce je da je neko emotivan a ima sve moguce planete u djevici ili blizancu nemoguce je ili u vagi jel vaga nije emotivan znak ona je plasljiv znak al nije emotivan o tome se radi

Moze ako neko ima natal koji ga vadi ali nemoguce je da je neko emotivan a ima sve moguce planete u djevici ili blizancu nemoguce je ili u vagi jel vaga nije emotivan znak ona je plasljiv znak al nije emotivan o tome se radi
I Dobro si rekao neko je vise emotivan neko manje naravno al neko uopste nema emociju a djevica je nema i to je tako inace ne bi merkur simbolizovao matematiku trgovinu i sve egzaktne nauke

Emotivni hendikep je teška reč. Jedino psihopate imaju tu vrstu hendikepa. Deliti po znakovima horoskopa je krajnje suludo i pomisliti.

Neko je manje neko više emotivan. Senzibiliteti su različiti. Lično smatram da su uvek u plusu ljudi sa manje senzibiliteta.
Mislis ljudi bez emocija tipa vage djevice blizanci vodolije ovnovi koji nemaju emocije takodje emociju nema ni bik

ako ocete najhladnije duse bez emocija eto vam mjesec npr u djevici ili biku a zapitajte se zasto djevica je opterecena analizom emocija zato sto ih nema i ona oce to da definise aaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax jel ne umije da osjeca pa to ne moze da se definise prepustis se emocijama osjecas inace djevice su najbolji matematicari zodijaka uz blizance

Back