Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Hladne i proracunate.I dok se seksaju ne znaju se opustiti i prepustiti, uvek analiziraju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e na svu srecu nikad nisam imala priliku da saznam a i ne zelim, do emotivnog trenutka ne moze ni da dodje usled uzasne saturacije davljenjem i dosadomNarocito muske?
znam da je post odavno ali potpisujemNe bih se slozila sa tobom,Device su analiticne,sumnjicave,cesto pate od kompleksa nize vrednosti pa su zato zatvorene i cesto vrlo uzdrzane i hladne,ali su u dubini vrlo osetljive.
Nemaju poverenja u ljude pa im dugo treba da se opuste i otvore.
Devica je znak Venerinog pada pa je najcesci razlog takvog jihovog ponasanja to sto se osecaju nevoljeno,tacnije,stalno traze potvrdu ljubavi jer je sami ne osecaju prema sebi,iako spolja mogu delovati kao osobe koje samo sebe vole najvise,to je samo maska.
Nisu hladne, vec suzdrzane. Ne pokazati nije isto sto i nemati nista.
Po tvom natalu, onom pravom u kojem nisi lagala za podatke, muz ti je simbolika jarca, tezak i spusten na zemlju. Ima probema sa alkoholom.mooj muz je devica. jakoemotivan, kada voli voli do kraja, otvoren prema ljudima...
.
ŽENA DEVICA U HOROSKOPU
Inteligentna, temeljita, elegantna i prije svega ženstvena – to je žena Devica u horoskopu. Ona nije uragan koji će zgrabiti muškarca na prepad i držati ga u konstantnom strahu; žena Devica je lagani povjetarac koji će mu se malo po malo uvući pod kožu sve dok jednog dana ne shvati da više ne može zamisliti život bez nje.
Po tvom natalu, onom pravom u kojem nisi lagala za podatke, muz ti je simbolika jarca, tezak i spusten na zemlju. Ima probema sa alkoholom.
a moze i u bukvality.Kamael moze da promeni ime u brutality![]()
a moze i u bukvality.
a ti bi trebalo da naucis razliku izmedju brutalnosti i gluposti![]()
Ja sam samo primetila, da nekada umeju biti vrlo zadrti i sitničavi. Opet, ponavljam, svaki čovek nije samo ono šta je u nekom znaku, ali za moj senzibilitet, su previše hladni. Najiskrenije. Mada, kada se povede reč o nekoj analitičnosti, spretnosti, naprosto...nekoj stabilnosti, kada daju reč...tu su ipak tate - mate, i to mi se dopada. Ali...Negde me ubija u pojam, taj perfekcionizam, i on mi je opterećujuća stavka... koji sam takodje primetila u njima, i ciničnost, kada im nešto nije po volji. A, ja to ne volim. I zato negde imam utisak, da se najbolje sa njima i ne razumem. Nažalost.![]()
a moze i u bukvality.
a ti bi trebalo da naucis razliku izmedju brutalnosti i gluposti![]()
brutalan ti je muz koji ti otima svaku platu i trosi na svoja zadovoljstva, simbolika jarca, tezak ko crna zemlja... glupost izaziva alkohol a vec si dobila odgovor ko je alkoholicar
Moj brat je Devica.Veliki detaljista.To me nekada izludjuje.Ume da me uvredi,uux...Ali ne mislim da nije emotivac.Vise to cuva u sebi.
ZA NJEGA JE REC ZAKON!Kada nesto kaze to nema sanse da ne ispuni.
ahahahah mda
tezak jeste, ali ja sam teza.