Da li su Device emotivno hendikepirane?

Ne bih se slozila sa tobom,Device su analiticne,sumnjicave,cesto pate od kompleksa nize vrednosti pa su zato zatvorene i cesto vrlo uzdrzane i hladne,ali su u dubini vrlo osetljive.
Nemaju poverenja u ljude pa im dugo treba da se opuste i otvore.
Devica je znak Venerinog pada pa je najcesci razlog takvog jihovog ponasanja to sto se osecaju nevoljeno,tacnije,stalno traze potvrdu ljubavi jer je sami ne osecaju prema sebi,iako spolja mogu delovati kao osobe koje samo sebe vole najvise,to je samo maska.
znam da je post odavno ali potpisujem

Ja sam dupla devica i mnogo sam emotivna i saosecajna. Rasplace me nepravda, tudja nesreca, sve lose sto se desava u svetu i ljudima koje ni ne poznajem. Ali ni rodjena majka me nije videla svega nekoliko puta u zivotu da placem, zato sto sve potiskujem u sebi i trazim samocu da se isplacem kad mi sve dodje preko glave. Device ne vole druge da smaraju o svojim problemima, isuvise su ponosne da traze tudje sazaljenje, one sve trpe u sebi,a uvek su tu drugome da pomognu i da ga posavetuju. One su, cini mi se, najgore za sebe same...

ŽENA DEVICA U HOROSKOPU

Inteligentna, temeljita, elegantna i prije svega ženstvena – to je žena Devica u horoskopu. Ona nije uragan koji će zgrabiti muškarca na prepad i držati ga u konstantnom strahu; žena Devica je lagani povjetarac koji će mu se malo po malo uvući pod kožu sve dok jednog dana ne shvati da više ne može zamisliti život bez nje.

mooj muz je devica. jakoemotivan, kada voli voli do kraja, otvoren prema ljudima...
ali ako ga jednom povredis (ukoliko nije u pitanju osoba u koju je zaljubljen) nema oprostaja. jako lako okrece glavu od ljudi za kojesmatra da ga varaju i lazu. nije dobro sto prethodno ne provere vec odmah okrecu ledja.
eto iz mog iskustva opet ne treba genalizovati.

ŽENA DEVICA U HOROSKOPU

Inteligentna, temeljita, elegantna i prije svega ženstvena – to je žena Devica u horoskopu. Ona nije uragan koji će zgrabiti muškarca na prepad i držati ga u konstantnom strahu; žena Devica je lagani povjetarac koji će mu se malo po malo uvući pod kožu sve dok jednog dana ne shvati da više ne može zamisliti život bez nje.

Prava zena.I sta ce mi zivot bez nje

Ja sam samo primetila, da nekada umeju biti vrlo zadrti i sitničavi. Opet, ponavljam, svaki čovek nije samo ono šta je u nekom znaku, ali za moj senzibilitet, su previše hladni. Najiskrenije. Mada, kada se povede reč o nekoj analitičnosti, spretnosti, naprosto...nekoj stabilnosti, kada daju reč...tu su ipak tate - mate, i to mi se dopada. Ali...Negde me ubija u pojam, taj perfekcionizam, i on mi je opterećujuća stavka... koji sam takodje primetila u njima, i ciničnost, kada im nešto nije po volji. A, ja to ne volim. I zato negde imam utisak, da se najbolje sa njima i ne razumem. Nažalost. :(

Ja sam samo primetila, da nekada umeju biti vrlo zadrti i sitničavi. Opet, ponavljam, svaki čovek nije samo ono šta je u nekom znaku, ali za moj senzibilitet, su previše hladni. Najiskrenije. Mada, kada se povede reč o nekoj analitičnosti, spretnosti, naprosto...nekoj stabilnosti, kada daju reč...tu su ipak tate - mate, i to mi se dopada. Ali...Negde me ubija u pojam, taj perfekcionizam, i on mi je opterećujuća stavka... koji sam takodje primetila u njima, i ciničnost, kada im nešto nije po volji. A, ja to ne volim. I zato negde imam utisak, da se najbolje sa njima i ne razumem. Nažalost. :(

Ubija te u pojam njihov perfekcionizam, al veruj mi da i njih to ubija jos vise al ne moze se protiv prirode. ;)

Back