Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.426
Pošten muškarac po tebi je onaj koji se žali kad mu žene preispituju muževnost? Pik vaginokapitalističke misliЗначи поштен мушкарац је п*зда. Онда су Талибани прави мушкарци.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošten muškarac po tebi je onaj koji se žali kad mu žene preispituju muževnost? Pik vaginokapitalističke misliЗначи поштен мушкарац је п*зда. Онда су Талибани прави мушкарци.
Ajmo provjeriti imaš li veze sa feminizmom. Evo par pitanja. 1. Je li abortus ljudsko pravo žene ili zločin i ubojstvo malog diteta? 2. Je li žena koja minja muškarce kur.a ili nije? 3. Jesu li vojska, policija, vatrogastvo za žene i da li žene mogu te poslove jednako dobro raditi kao i muškarci?O kakvom feminizmu pričaš?
Kakve ja imam veze sa tim i moja objava?
Baš zvuči kontra.
Ajmo provjeriti imaš li veze sa feminizmom. Evo par pitanja.
Da..pravo žene na abortus1. Je li abortus ljudsko pravo žene ili zločin i ubojstvo malog diteta?
Nije2. Je li žena koja minja muškarce kur.a ili nije?
Jesu koja voli takve poslove3. Jesu li vojska, policija, vatrogastvo za žene
Mogu ali ne svei da li žene mogu te poslove jednako dobro raditi kao i muškarci?
Dakle upala si u propagandu feminizma. Za tebe znamo. Sad neka Paula odgovori na ta pitanja da vidimo je li ona bila iskrena kada je tvrdila da nije feministkinja.Da..pravo žene na abortus
Nije
Jesu koja voli takve poslove
Mogu ali ne sve
Nisi baš logična. Žališ se da je sve manje muževnih muškaraca a u isto vrime podržavaš feminizam koji je protiv muževnih muškaraca. Teška kontradikcija.Da..pravo žene na abortus
Nije
Jesu koja voli takve poslove
Mogu ali ne sve
Zene samo nesto vazda biraju i qrtzu sviraju, pa na kraju mnoge zavrse same hahaha.O kakvom feminizmu pričaš?
Mislim da ovi mladji jesu - kad ih vidim u uskim farmerkama, nazuvicama..i sl...
rec je o belosvetskoj zaveri, ima istine, a ja sam postavio temu vec, samo na podforumu za muskarce, evoNE znam da li je ovo tačno, ali se vrti po instagramima
Ništa ih ne čini manje muževnim od žene sa muškom energijom. Feminizam pod br.1.Da li su takvi impotentni? Fizicki i psihicki slabi? Neuredni, Nesposobni, Arogantni ?
Sta je to što muškarce cini manje muževnim ?