- Poruka
- 3.616
Ponekad se pitam gdje je ona balkanska atraktivna ljepota??? Gdje nam je ona ljepota Gorana Bregovica??? Zasto uopce ljepotu shvatamo homoseksualizmom??? Da li su za to krive balkanske predrasude??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao sto volimo dobar dizajn na automobilu tako volimo dobar dizajn ljudske osobe.
To i ja kazem. Ja sam lepa i svi mi prilaze, ali nisam pametna, ali ne beze.
Sto se tice neke lepote. Pa, ja nemam neke razlike. Meni je bitno da je mukarac sladak, a posle ja ispitujem dalje. Ono ko je? Sta je? Gde zivi? Odakle je? KOja kola vozi? i sl. Sto se Turaka tice, oni nisu nesto lepi, meni su svi musavi. Turci bas i nisu kosooki, ili polukosooki. Oni su se mesali sa Jermenima i Grcima, da bi sklonili te svoje mongolske crte. Ako se bas lozis na takve tipove, meni su Jermeni i Iranci bolji tipovi, ali su mi slatki i Jeverji, mada, vec sam pisala o njima.
Problem kod Balkanaca je, kada ti se neko svidi i zapocnes neku vezu izbije neki nacionalni kompleks. Svi su kao nesto operisani od nacionlizma, ali nisu. Tu se odmah neko necim pere.
Moji top tipovi su: 1. Francuzi, 2. Australijanci, 3. Italijani, pa svi ostali.![]()
Сем турадије и арнаута који су у великој мери из бракова у сродству, да.
Добро сад, Грци су нешто нижи, али шта тек рећи за Италијане који су испод сваког нивоа, а и за Французе важи ко и за аутомобиле:
Да нема италијанских, француски аути били би најгори.
Mozda poznajes neke stvari, ali u ljubavne se ne razumes. Ja sam vec preporucivala devojkama, koje vole velicine Francuze, posto su svi moji bili 20+, a imala sam ih mnogo, ali meni mere nisu vazne. I Italijani, to si ti mozda naleteo na neke smesne smutljivce, ali podji malo po bogatijim delovima grada ili Sredozemnom obalom, pa ces da vidis.![]()
![]()
Францускиње су гадне ко лопови сем тога су ниске и здепасте.
Problem kod Balkanaca je, kada ti se neko svidi i zapocnes neku vezu izbije neki nacionalni kompleks. Svi su kao nesto operisani od nacionlizma, ali nisu. Tu se odmah neko necim pere.![]()
Nisi ti cico glupa ako zapažaš stvari koje si napisala.
Cica je lepa. To je dovoljno. Kada bi bila i pametna, to bi bilo previse.![]()
Možda nisi zadovoljna koliko si pametna. U svakom slučaju ne verujem da nisi pametna.
Lepota je bitna, a pamet prolazi.![]()
Ovo je apsolutno tačno. Tvrdim da će muškarac u bilo kojoj balkanskoj zemlji imati manju šansu da nađe više od jedne devojke u životu ako je druge nacionalnosti ili narodnosti od balkanske države u kojoj živi. Takođe, tvrdim da će svaka žena ili devojka imati više lažnih udvarača ukoliko je druge nacionalnosti ili narodnosti od balkanske države u kojoj živi. Opet, u mešovitim brakovima varaće ili varaće više oni partneri (muško ili žensko) koji pripadaju naciji balkanske države u kojoj žive.
Sve je to povezano sa šansom koju neko dobija rođenjem ili pripadnošću narodu ili naciji balkanske države u kojoj će živeti ili živi.
Nisi ti cico glupa ako zapažaš stvari koje si napisala.
@Tema
Svako je lep na svoj način. Zapazio sam da u većini slučajeva da žene na Balkanu imaju široku ili uzanu glavu. Ja preferiram one sa užom glavom i smatram da su jedne od najlepših žena na svetu.
netočno. ja sam isto lip i internacionalni sam ljubavnik. a balkanski odavno, to i ne računam u stranjsko
Evo, ja cu ti reci iskreno. Nisi. I ti si tako zatvoren u toj tvojoj balkanskoj cauri. Juce sam saznala dok smo caskali. Neko je negde rekao da sam pametna i da zapazam.Meni je lepota najvaznija. Najvise ulazem u to polje. Pamet je prolazna, ali ponekad u prolazu je iskoristim, pa ti to iskreno i kazem.
![]()
pa nemoj vječno bit u toj dilemi jesi li pametna ili nisi. rekoše da jesi i šta sad još trebaš? pečat?. a ja jesam lip i internacionalan
Nema dileme ni kod mene: lepa sam i internacionalna.![]()
hmmmmmmmmmmmm, naše bi dite bilo prelipo
Lepo i pravoslavno.![]()