- Poruka
- 70.172
Dzaba garant ne razume srBskiOćeš iza komp, ili ako bude došla ovde i bar mjesec dana čitala tvoje s trudom poruke zabavnog karaktera a la dzim keri poruke kojih ima bar 70 do 100 dnevno
Inače, mrka kapa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dzaba garant ne razume srBskiOćeš iza komp, ili ako bude došla ovde i bar mjesec dana čitala tvoje s trudom poruke zabavnog karaktera a la dzim keri poruke kojih ima bar 70 do 100 dnevno
Inače, mrka kapa
Ti si bar profi za ingliš. Sećaš se da si rekao da često strani sleng govoriš i greskom ubaciš u konverzaciju ovde sto kao svi oni koji rade u IT domenu sa strankama i saradnicima preko, stalno pričaju on ingliš lengvidz...Dzaba garant ne razume srBski
Fak jeaTi si bar profi za ingliš. Sećaš se da si rekao da često strani sleng govoriš i greskom ubaciš u konverzaciju ovde sto kao svi oni koji rade u IT domenu sa strankama i saradnicima preko, stalno pričaju on ingliš lengvidz...
Ima je obrlatiš dok si reko čizkejks...
Za mesec dana očekuj ćaskanje online. Ne sumnjam u tebe i tvoj trud.
Dzim keri je niza liga...
Preterujes.Kad bi svet bio po merilima nekih:
Lepi levo ruzni desno. Des ti pos'o? Sta lep, desno!
Meni je jedna 50oto godisnjakinja rekla, da je joj je samo bitno da je cist i uredan...
@letnjekiše ti li si?za seh ili za vezu, verovatnije za liubavnika
da li to znači da mu da pare za sapun ako on nema
Interesantni su mi termini"krš"i"super dobar".Smatram da je malo i jednih i drugih.Ovo je već drugi film da vidim totalni krš od frajera koji zavedi super dobru ribu i ne mogu da se otrgnem utisku da je ovo nekak vrsta pokušaja hipnotisanja žena nebi li se to starno desilo?
bolje nego da ti je odplovilaU jednoj noci su mi simpatija i potencijalna zrtva pale na krs frajere. Jedna na nekog Roma debeljucu, druga na advokata. U jednoj noci. Sve ladje su mi tada potonule.Ja sam to gledao iz prvog reda.
![]()
Svaka zena zeli stabilnost i sigurnost u vezi braku itd a sve drugo ce da proguta kao usputni problem.I bude to kratkog veka i opet se vrate da budu sa smor likovima koji su puni love, koji jure za bogatstvo i moc...