Da li studentska lista može biti pouzdana?

Da li studentska lista može biti pouzdana?

• DA

glasova: 14 45,2%
  • NE

glasova: 17 54,8%

• Ukupno glasova
    31
Studenti će izabrati one koji su duboko opozicioni godinama, u to nema sumnje. To su ljudi koji veze nemaju sa ovom klikom na vlasti, žive u paralelnom univerzumu. Eto tolike su razlike između nas.
Ima naravno ovakvih ili onakvih prof, ali oni su izabrali one sa stavom, dokazani ljudi
Nemam sumnje u to. Pitanje je više kog su generalno političkog opredeljenja, a ne da li bi šurovali sa sns. To je isključeno.

Sećam se euforije oko Nestorove liste pred izbore 2023. Te profesori, te novi ljudi, genijalci, patriote i još rusofili. Posle izbora totalno pucanje po šavovima, preletanja, egoizam. Ima sad neki pokret MOBA, ista fora. :lol:
Slušaj, gledam iznutra, te liste to je sve nešto... Bilo po privatnim linijama. Ovo je skroz drugačije. Lično znam mnoge koji će biti na listi, verujem izvesno. To su sve ljudi koji do sad veze nisu imali sa politikom. Oni su već decenijama ljuti na vlasti, to su sve po fakultetima, mi to znamo, opoziciono orijentisani ljudi ali su im se sve stranke više manje gadile. Ako je rektor na listi, ova lista ima jak uni karakter, i tu se sve zna, to nije ovaj onaj pojedinac, to su ljudi koje znamo.
Kažem, važnije je pitanje koji su im lični stavovi. A ako su do sada izdržali sve presije i od sada će.

Lično znam mnoge koji će biti na listi, verujem izvesno. To su sve ljudi koji do sad veze nisu imali sa politikom. Oni su već decenijama ljuti na vlasti, to su sve po fakultetima, mi to znamo, opoziciono orijentisani ljudi ali su im se sve stranke više manje gadile. Ako je rektor na listi, ova lista ima jak uni karakter, i tu se sve zna, to nije ovaj onaj pojedinac, to su ljudi koje znamo.
Sanjaju da postanu poslanici ali ni to se nece desiti, uskoro padaju spod cenzusa i kad se jednom padne nema nazad, jer takve opcije svi vide kao bacene glasove. Ostaje jedino koalicija sa DS ili tako nekim.

Slušaj, gledam iznutra, te liste to je sve nešto... Bilo po privatnim linijama. Ovo je skroz drugačije. Lično znam mnoge koji će biti na listi, verujem izvesno. To su sve ljudi koji do sad veze nisu imali sa politikom. Oni su već decenijama ljuti na vlasti, to su sve po fakultetima, mi to znamo, opoziciono orijentisani ljudi ali su im se sve stranke više manje gadile. Ako je rektor na listi, ova lista ima jak uni karakter, i tu se sve zna, to nije ovaj onaj pojedinac, to su ljudi koje znamo.
Kažem, važnije je pitanje koji su im lični stavovi. A ako su do sada izdržali sve presije i od sada će.
Mislim da svaki od njih ima poprilično velik ego i ponos. Ne vole im neko komanduje a to vodi u medjusobne svadje i podele. Zašto je SNS tako jedinstvena i bez podela? Pa niko tu nema neki veliki ego osim Vučića. Svi oni samo slušaju njega i gledaju ga kao boga. Nema šanse da neki profesor sluša studente u svemu, prvo jer je on u svakom smislu iznad njih a mnogi smatraju da su po mnogo čemu bolji i od svojih kolega profesora.

Mislim da svaki od njih ima poprilično velik ego i ponos. Ne vole im neko komanduje a to vodi u medjusobne svadje i podele. Zašto je SNS tako jedinstvena i bez podela? Pa niko tu nema neki veliki ego osim Vučića. Svi oni samo slušaju njega i gledaju ga kao boga. Nema šanse da neki profesor sluša studente u svemu, prvo jer je on u svakom smislu iznad njih a mnogi smatraju da su po mnogo čemu bolji i od svojih kolega profesora.
I?
U svakom slučaju kulturni, pametni ljudi su bolji od tih klimača glavom sa kupljenim diplomama

1752958276166.png

Forumski plenum jasan - nema vajde od studenata...

Najverovatnije ovako:

Studentska lista
Kreni promeni
Đilasova koalicija
Nestorijanci
Miloš i poksovci
Каква ће ту постизборна муљања да буду. Једино се плашим да Миша и поксовци не испадну из цензуса, била би штета. После избора тек креће права журка :super:

Back