trick-trick
Ističe se
- Poruka
- 2.919
Basket 2-3 sata svaki dan i bar jos sat , sat i po sutiranja vodjenja..i naravno, leti kupanje, sat , dva..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zavisnik sam od fizicke aktivnosti, i volim sirok spektar stvari...
obozavam da vozim bajs, sada je vreme idealno za to., obozavam plivanje - mada sada samo na moru plivam ali zato ne izlazim iz vode, uvek me murija na vodi opominje da idem predaleko, ali ja ako ne isplivam osecam se kao da i nisam usla u vodu. (Imala sam akcije kao klinka da preplivavam Adu - sa 15 g. i to leto smo drugarica i ja non stop preplivavale. sada razume se u jezero Ada ne ulazim..)
U zadnje vreme, kako su se pojavile ajkulice u c.g. primorju malo mi je frka - ali i dalje idem daleko i proslog leta su me par puta opomenuli..Da, jedno leto sam plivala u Perastu do one crkve na vodi...
Volim setnje, pentranje, skakanje sa stena, uglavnom s mora dodjem iscepanih kolena i u ogrebotinama...Inace, ne podnosim one ribe koje more provedu nasminkane po kaficima..odvratno..
Plivanje je fantastino za kondiciju a i za mišićnu definiciju!
Želim da ti dam drugarski savet: ako već plivaš daleko od obale obavezno zakači bovu za nogu ili zastavicu ili bilo kakav znak koji će da pluta iza tebe zbog lakšeg uočavanja, jer je vrlo često teško uočiti plivače ili ronioce na pučini.Meni se često dešavalo da u poslednji čas vidim plivača ili ronioca a nisam nikad brzo išao jer nemam gliser već običan čamac sa motorom.
Cime si se bavila? A posle 20 godina i narednih bar 20 ces biti ovisnik.Nekad sam se aktivno bavila sportom,dobrih 20 god. a sad samo rekreativno ali mislim da sam zavisnik o sportu,bar tako drugi kazu
Cime si se bavila? A posle 20 godina i narednih bar 20 ces biti ovisnik.![]()
Ne mogu da verujem,sad tek vidim da smo isti sport trenirali![]()
Treniram dva sporta + kući radim vežbe snage ... znači zavisnik.Da li toliko obozavate sport da ne mozete jednu nedelju da izdrzite bez trcanja,plivanja,aerobika...cime se vec bavite?Da li ste nervozni ako ne izbacite visak energije?Da li volite u drustvu da se bavite sportom ili da se osamite,izbacite negativno iz sebe i sredite misli?![]()