Da li ste zadovoljni svojim zivotom?

Da li ste zadovoljni svojim zivotom?

• Uglavnom da

• Samo u nekim trenutcima

• Skoro nikad

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
vecj sam reko na prethodnoj strani:

ja nikad nichim nisam zadovoljan tako ni sobom ni svojim zhivotom, ali daleko od toga da ja sad tu neshto sedim i samo patim, prosto nemam vremena ni zhelje vishe da lelemudim nad sobom i svojom sudbinom. druga losha strana medalje je shto kod mene nema sitne uzhivancije, tj ima ali retko, al dobro shta sad.

sam bio nekad kod koga? :)

psih....sta?
a090.gif
unknown word....beep beep ne znam o cemu govoris. kod psihijatra? jaaa???
c008.gif

Nisam u potpunosti zadovoljna svojim zivotom,naravno....Uvek mi nedostaje ono neshto,i uvek ce nedostajati...Imam dobre prijatelje koje ne bih menjala ni za shta na ovom svetu...Oni me podrzavaju i uvek su tu za mene...Da istrpe moje ispade,da sa mnom podele lepe i ruzne trenutke...Shkola-manje vishe dobro...porodica..Mislim da mnogo toga zavisi i od same porodice,jer sve polazi iz nje...Moja i nije bash neshto savrshena,s obzirom da se moji chesto svadjaju...Ali tu su da me podrze i da zajedno sa mnom istraju...Trenutno nemam dechka,a i trenutno mi nije do toga....Mislim ,super je kada imash nekog ko te voli i koga ti volish,i blgo onima koji su pronashli svoju super savrshenu polovinu..Ja i dalje tragam za njom...to je to............

takodje..nekada ti se cini da mozda nije problem toliko u njima, vec jednostavno osecas guzvu. nas je 4oro, mama, tata, sestra i ja(jedna je udata) i cim jedno od nas otputuje negde, odmah se lakse dise i manje je svadja. i naravno, moja mama je protiv konstatacije da je 90 % nasih svadja zbog novca..ume to da izbedaci zesce, ali prodje...

hej hej polako, koncentrisi se na druge stvari malo...jeste ona osnov svega, ali kada vidis da je napeto, izadji, izduvaj se negde sa drustvom..ja, kada vidim da njihovoj nervozi nema skoro kraja, ja odem i vratim se tek da prespavam..tako i njih pustim da odahnu malo, a i ja se osecam bolje

mala_nish:
hej hej polako, koncentrisi se na druge stvari malo...jeste ona osnov svega, ali kada vidis da je napeto, izadji, izduvaj se negde sa drustvom..ja, kada vidim da njihovoj nervozi nema skoro kraja, ja odem i vratim se tek da prespavam..tako i njih pustim da odahnu malo, a i ja se osecam bolje
i ja izlaz trazim upravo tako...od4em i izblejim negde....izduvam se ....hvala na savetima:)

Back