Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Keeper:ja nikad nichim nisam zadovoljan tako ni sobom ni svojim zhivotom, ali daleko od toga da ja sad tu neshto sedim i samo patim, prosto nemam vremena ni zhelje vishe da lelemudim nad sobom i svojom sudbinom. druga losha strana medalje je shto kod mene nema sitne uzhivancije, tj ima ali retko, al dobro shta sad.
I jesam i nisam, zavisi kako se uzme i u kojim segmentima.
A i sad, ne može u svemu uvek biti sve super.

imam savrsen ljubavni zivot! (svadje su sastavni deo toga, tako?)
nemam drustvo, a ni ne treba mi....pre su me svi zayebali, sad ne mogu kad ih i nemam![]()
jedino sto se stalno svadjam sa mamom zbog skole...medjutim, za skolu me zabole, tako da sam i mamu pocela da ignorisem, pa me ni to ne nervira vise......
hmmmmmmm.....da, zadovoljna sam svojim zivotom...ali, ako raskinem sa medom, bicu najnesrecnija osoba na svetu (ne samo zato sto cu i dalje da ga volim, nego zato sto ja nemam nikoga osim njega)

napisala bih isto, samo drugim rečima.
nisam zadovoljna, ali mi ne pada na pamet da kukam.
mada, olakšavajuća okolnost je to što nisam razmažena.
a i sitna uživanja su toliko sitna da promaknu...
no, uvek može gore, tako da je dobro.
jusqu'ici tout va bien.

Nisam zadovoljna svojim zivotom..moj zivot je promasaj...sad shvatam!
ono sto nije smesno.tuzno je!!
Moj zivot nema smisla...ali imace valjda!
Ne kojim li sam drogama bila kad sam pisala?!Hmm...kad vidim kako zhive drugi oko mene zadovoljna sam, naravno fale neke stvari, al' ne ochajavam mnogo za njima, fino mi je i ovako... Uostalom zhivot je preda mnom...

tako surovo i tako istina!
Nemoj ocajavati,zivot je pred tobom! Nije idealan ali imam plan kako da ga promenim i promenicu ga! Zivot je kao tocak koji se okrece...cas si na vrhu,cas si na dnu! Ma koliko dugo padao dole doci ce vreme kada ces poceti ici ka vrhu samo ako verujes i zelis sve je moguce!

Nemoj ocajavati,zivot je pred tobom! Nije idealan ali imam plan kako da ga promenim i promenicu ga! Zivot je kao tocak koji se okrece...cas si na vrhu,cas si na dnu! Ma koliko dugo padao dole doci ce vreme kada ces poceti ici ka vrhu samo ako verujes i zelis sve je moguce!
Kad bolje razmislim...
Stoji to što sam rekla, ali ja sam toliko oguglala na sve i svašta (što bi trebalo da je izvor nezadovoljstva) da prosto ne mogu ni da kažem da sam nezadovoljna.
Navika je čudo. Uhvaćen si, a da ni ne opaziš...![]()

Postoje mnooogo vece stvari koje NE mogu da se promene jer su nemoguce....a to je da Srbija bude odmah do AmerikeDa li ste u potpunosti zadovoljni zivotom,ili postoje neke male(ili malo vece)stvari za koje biste zeleli da su drugacije???
...nesto sam depresivna...ne obracajte paznjuzadovoljna sam što postojim, što uopšte imam život
rizično je kada je neko zbog toga nezadovoljan
e, sad, tu i tamo dođe neki period kada sam apsolutno nesrećna zbog svega što se oko mene događa, smatram da ništa ne radim dobro i da šta god dotaknem upropastim. ne primećujem ništa što valja, a obično radim ispravne stvari, ali nesvesno
sa druge strane, ponekad me uhvati neko ludilo kada sebe gledam kao svemoćnog gospodara sveta, uzdižem samu sebe do oblaka (a malo je teško držati sam sebe, pa obično posle takvih momenata mnogo jako tresnem na guzicu)
sve u svemu, kada stanem ispred ogledala i pogledam sebe u onom nekom periodu između gore opisanih krajnosti, mogu da kažem da sam zadovoljna DO SADA, što nikako ne znači da treba da dignem sve četiri u vis i prestanem da se trudim. Drago mi je što sam pronašla sebe i put kojim želim da idem, ali to je tek početak. Tek krećem![]()