MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
14.Sto je uopste bitno?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zanima me,jer mislim da si isuvise mlada da bi tako razmisljala....ok,mozda ja ne znam tvoje probleme,ali ipak,mislim da period velikih problema tek svima nama predstojiMadonnaGirl:14.Sto je uopste bitno?

.lemur.:ee madona, razočaraćeš se ti u život još 567 puta...još si ti mlada da bi se ubila,propustićeš neke događaje zbog kojih zahvaljuješ Bogu što si živa.

Jeste da me nekad nerviraju neke sitnice, kao i svakog čoveka, ali sam prilično srećna osoba
Jeste da me nekad nerviraju neke sitnice, kao i svakog čoveka, ali sam prilično srećna osoba

totalni promashaj od zivota. realno. vishe me ne voli, jer voli drugog s kim ima nefizicku vezu....kreten.

totalni promashaj od zivota. realno. vishe me ne voli, jer voli drugog s kim ima nefizicku vezu....kreten.

Da li ste u potpunosti zadovoljni zivotom,ili postoje neke male(ili malo vece)stvari za koje biste zeleli da su drugacije???

*** videcemo kako ce biti naredne 3 do 4 godine,*** ako bude islo lose povuci cu sve na dno samnom!
 *** videcemo kako ce biti naredne 3 do 4 godine,*** ako bude islo lose povuci cu sve na dno samnom!