Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Nije loše za početak,nije loše.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam zadovoljan samim sobom, kako mogu biti zadovoljan drugima
Имам ортака, 22 године, никад није пришао ни једној риби. На моменте успем да му измузем неки коментар о рибама који су углавном:najveći problem je što to zapravo stvara neku iskrivljenu sliku o ženama u očima muškarca koji traže tip top namontiranu, svestranu, sposobnu, kuvaricu, kurvu, i šta sve ne. ali za to su krive žene koje su same sebi nametnule da moraju biti sve u jednom.
te moderne gluposti o tome kako je sramota kuvati, biti domaćica su takav bullshit jer se bez hrane ne može, mene bi bilo sramota da uđem sutra u brak pa da mi deca gladuju jer sam jelte, moderna
Ма јок, изгледа сасвим пристојно... није геј, али је гикчина тешка. Капирам да је заљубљен у неку вештицу или нешто од тих глупости из ВОВ-а.možda je gej.ili je jedan od one posebne vrste muškog roda koji bi našli manu i moniki beluči, a sami izgledaju kao šef vigam iz simpsonovih
Платићемо сви од прве плате за њега. Доведемо неку професионалку што ради на сат. Овајдимо се и ми...
Па неће сат времена да пипка сису пошто је сурдукнуо све из себе већ првој минути...
Ма јок, изгледа сасвим пристојно... није геј, али је гикчина тешка. Капирам да је заљубљен у неку вештицу или нешто од тих глупости из ВОВ-а.
Sto????
Da se lude čude...
Ja nisam lud meni je droga sprzila mozak.....
Aha, pa lepo.
Sve ima svoje prednosti i mane...![]()
A koja je to prednost u ovoj situaciji?
Gotovo, sad si je zajebao.
Šta će ti mozak...