Da li ste zadovoljni današnjim devojkama/momcima?

najveći problem je što to zapravo stvara neku iskrivljenu sliku o ženama u očima muškarca koji traže tip top namontiranu, svestranu, sposobnu, kuvaricu, kurvu, i šta sve ne. ali za to su krive žene koje su same sebi nametnule da moraju biti sve u jednom.
te moderne gluposti o tome kako je sramota kuvati, biti domaćica su takav bullshit jer se bez hrane ne može, mene bi bilo sramota da uđem sutra u brak pa da mi deca gladuju jer sam jelte, moderna
Имам ортака, 22 године, никад није пришао ни једној риби. На моменте успем да му измузем неки коментар о рибама који су углавном:

- Мааа... добра је... али има... има брате мало превише... мислим има прејаку браду (у смислу chin не beard :lol: )
- Мааа... не знам... видиш како јој је горња усна танка... ммм... не...

:sad2:

Тако да... фото-шоп је сјебо многе ствари.

možda je gej. :D ili je jedan od one posebne vrste muškog roda koji bi našli manu i moniki beluči, a sami izgledaju kao šef vigam iz simpsonovih
Ма јок, изгледа сасвим пристојно... није геј, али је гикчина тешка. Капирам да је заљубљен у неку вештицу или нешто од тих глупости из ВОВ-а.

Платићемо сви од прве плате за њега. Доведемо неку професионалку што ради на сат. Овајдимо се и ми...

:babamrazica:

Па неће сат времена да пипка сису пошто је сурдукнуо све из себе већ првој минути...

:dontunderstand:

Pa da z:)
I vozi Misko!

Evo ovako imam 15 god.i vecina devojaka je po meni ono ok :D ne smeta mi kako se oblace :per: jedino me nervira slikanje jbt odemo u grad(neku diskoteku ili nesto slicno)a one stolica telefon i slikaju se sto godina i onda do 3 ujutro bleje po fejsu....
A momci sve ***** do pedera kosu imaju po pola metra i teraju je onako u stranu i jos obuku one uske farmerice ili jos gore kao one uske pantalone u boji...jos samo da pocnu da se sminkaju...
a tek sto se kurce...jednom je jedan lupio samar mom drugu zato sto je cuo da je rekao da izgleda kao *****,kad smo nas dvojica skocili na njega :D bolje da ni nepricam

Back