Da li ste zadovoljni današnjim devojkama/momcima?

Ovo me je iskreno nasmejalo kada sam pročitao :lol:

Elem, mislim da se nije puno toga promenilo od prethodnih generacija. Opet, to je malo teže utvrditi jer smo se sami socijalizovali većinom kroz našu generaciju(barem sad, dok smo mladi), i koja se razlikuje jedino po tome što je kao okolnost(u kojoj bi se omladina razvijala) zastupljenija masovna kultura(kao posledica globalizacije, širenja američkih vrednosti).Mislim, forumaše uglavnom nerviraju stvari koje su verovatno i pre bile zastupljene, neke možda u drugačijem obliku. A meni se samom čini da su se oni koji su se razočarali u ljude jednostavno prilično od istih udaljili, pa iz tako daleke perspektive stiču malo drukčiju sliku o njima(logično). Barem je tako kad sam ja u pitanju, kad osetim nadolaženje neke vrste mizantropije, znam da nešto(uglavnom ego) ne funkcioniše kako treba :lol:
Inače, zadovoljan sam mojom generacijom, mada ne mogu reći isto za npr 10 godina mlađu(kojoj moj brat pripada), jer boluju od hronočnog manjka koncentracije.
Očigledno si ti jako srećan. Verujem da si odrastao u jako solidnoj okolini za život, mislim na društveni deo, i da si imao dobro društvo, pa te nije puno ni zanimalo kakvi su ostali. Eto ja mogu samo da ti kažem da ne možeš da zamisliš koliko je nekada život bio laganiji, lepršaviji, lepši i mirniji, a sada retardiraniji, zatvoreniji, izopačeniji i ružniji. Postali smo taoci samih sebe, i vrednosti koje nam se nameću. Naučili smo kako da postavljamo statuse, a zaboravili kako se vodi konverzacija i zbijaju šale u društvu u real-u. Koliko su samo danas ljudi frikovi, čudaci, koliko ima onih koji žive od danas do sutra, samodestruktivci, narkomani. Ali dobro sad smo otišli daleko od teme. Tema je, jednostavno, devojke i momci. :)

I ja imam problema sa koncentracijom. Znas li ti koliko nas bombarduju sa informacijama na internetu i ja dok sve popamtim na forumu ko je sta pisao,gde,kad,kako ja posle nemam vise volje za ucenjem.
Uslo mi u glavu brdo nepotrebnih informacija.
A ko ti je za to kriv, Sveti Petar? :mrgreen:

Moj ti je savet, odaberi jedan portal na kome ćeš dnevno čitati vesti, i to sa moba. Izbriši facebook ako ga imaš, i ostavi samo forum, za kasne sate, ili vreme kada nemaš učiti. A chat sa društvom ostavi za vreme kada ideš na basket ili fucu, ili nešto sl, a ne na messenger-u. ;)

Jednostavno, rastereti se i potrudi da te ne interesuje suviše stvari, osim društva, zezanja i učenja, i bićeš kao nov. Ja sam tako uspeo. ;)

u vezi s popularnima, to tezis biti popularan, ispred vrsnjaka ,sto podrazumeva da se ponasas kao adventurist koj vapi za iskustvom, zalazis gde ne treba, vuces starije i ozenjene za rukav. e to posmatranje osobe kao izvesno iskustvo je i mene pomalo bacilo u pitanje dal sam zdrava u glavu kad svakog koj mi se svidio odma pomisljam da cu snjim do kraja zivota. danas je mrvu jasnije no nebitno jos ce da rastemo

Moj ti je savet, odaberi jedan portal na kome ćeš dnevno čitati vesti, i to sa moba. Izbriši facebook ako ga imaš, i ostavi samo forum, za kasne sate, ili vreme kada nemaš učiti. A chat sa društvom ostavi za vreme kada ideš na basket ili fucu, ili nešto sl, a ne na messenger-u. ;)

Jednostavno, rastereti se i potrudi da te ne interesuje suviše stvari, osim društva, zezanja i učenja, i bićeš kao nov. Ja sam tako uspeo. ;)

Facebook imam i vec godinama drzim jednu te istu sliku na profilu i uopste mi ne pada na pamet da pisem statuse,da chetujem sa ljudima sa kojim sam na cao cao,niti da ista radim na mrezi.
Zgodno mi dodje samo da ne kucam na telefonu poruke i da skinem sa neke grupe nesto za skolu inace bi ga iskljucio totalno. Ne interesuje me niko.
Mene ne interesuje drustvo,zezanje i ucenje. Sta ja da radim?

Vala su i ti likovi penali, mislim "trudi se da te ne interesuje suviše stvari" lol Pa bolje je kad te interesuje dosta stvari, onda sa svakim možeš da nađeš zajedničku temu, a i svako može s tobom osim ako je totalni mentol kog ništa u životu ne zanima

Nisi u pravu. Sto si veci mentol i duduk to je lakse da nadjes temu sa nekim jer je vecina naroda u Srbiji na nivou mentola i dudka.
Univerzalne teme sa kojima mozes da pricas sa prosecnim Srbinom/Srpkinjom su:

1. ko se sa kime sibao i kako si tukao nekog
2. o jebanju,pichkama,svaleraciji...
3. o picu,ko se zesce odvalio prosli vikend
4. o kolima i motorima koje doticni samo mogu da sanjaju i vide na televizoru
5. o politici (sve je ok dok pricas da psotoji zavera u Vatikanu da se Srbi istrebe),u slucaju da nesto drugo kazes bolje bezi.
6. o velikom bratu,domacine ozeni se,trenutak istine
7. da prosipas fazone iz Rana,kad porastem bicu kengur...
8. sport

U slucaju da ne radis vecinu stvari od ovog mozes samo da cutis u 95% drustva.

Nisi u pravu. Sto si veci mentol i duduk to je lakse da nadjes temu sa nekim jer je vecina naroda u Srbiji na nivou mentola i dudka.

5. o politici (sve je ok dok pricas da psotoji zavera u Vatikanu da se Srbi istrebe),u slucaju da nesto drugo kazes bolje bezi.
8. sport

A nije toliko u piččku materinu, al ono, to jesu standardne teme, priznajem.
Nego sam mislio na one normalne likove, to su ipak penali, ti koji ne umiju da beknu o nečem drugom
Mada čak i da je tako, ako tebe zanimaju te stvari, onda ti s njima možeš praktično o svemu da pričaš, iako oni s tobom ne

A nije toliko u piččku materinu, al ono, to jesu standardne teme, priznajem.
Nego sam mislio na one normalne likove, to su ipak penali, ti koji ne umiju da beknu o nečem drugom
Mada čak i da je tako, ako tebe zanimaju te stvari, onda ti s njima možeš praktično o svemu da pričaš, iako oni s tobom ne

Sad da sam se ja sibao nesto i kurcio puno nisam,niti znam ljude o kojima vecina bruji u gradu kako su se lemali niti em to interesuje.
Aj ****** tu i tamo imam sta reci.
Aj pijem mnogo i zestoko jer sam propao u svakom smislu,ali i te teme se potrose brzo. Imam mozda 4-5 dogadjaja,ovo ostalo nista.
kola i to to je na nivou prosecnog geaka,to me ne interesuje.
Politika aj ok,ali opet narodu se ne bi svideli moji stavovi.
rijalitije ne gledam.
sport,za to sam duduk i smara me znaci ja sa 95% naroda nemam sta da pricam.
Njih ne interesuje nista drugo u zivotu,mene ne interesuje ono sto njih interesuje.
U Srbiji ima samo 5% visoko obrazovanog stanovnistva,znaci na nivou mog sela sansa da nadjem pametne i normalne ljude su na nivou verovatnoce da pronadjem lek za sidu.
Dobijam pohvale da sam sarmantan i zanimljiv lik od ljudi koji su obrazovani,ali sta mi vredi kad vecina mojeg godista su dijabole koje interesuju navedenih 8 tema.

Sad da sam se ja sibao nesto i kurcio puno nisam,niti znam ljude o kojima vecina bruji u gradu kako su se lemali niti em to interesuje.
Aj ****** tu i tamo imam sta reci.
Aj pijem mnogo i zestoko jer sam propao u svakom smislu,ali i te teme se potrose brzo. Imam mozda 4-5 dogadjaja,ovo ostalo nista.
kola i to to je na nivou prosecnog geaka,to me ne interesuje.
Politika aj ok,ali opet narodu se ne bi svideli moji stavovi.
rijalitije ne gledam.
sport,za to sam duduk i smara me znaci ja sa 95% naroda nemam sta da pricam.
Njih ne interesuje nista drugo u zivotu,mene ne interesuje ono sto njih interesuje.
U Srbiji ima samo 5% visoko obrazovanog stanovnistva,znaci na nivou mog sela sansa da nadjem pametne i normalne ljude su na nivou verovatnoce da pronadjem lek za sidu.
Dobijam pohvale da sam sarmantan i zanimljiv lik od ljudi koji su obrazovani,ali sta mi vredi kad vecina mojeg godista su dijabole koje interesuju navedenih 8 tema.

Daj ebote kojih 95% si normalan. Mislim kapiram da je većina takva al možeš naći neki krug ljudi koji ti odgovara, ja imam ova 4 lika s kojim sam stalno i nema teme koju nismo prešli, bukvalno, imaju jako široku sferu interesovanja
I eto, s njima sam najbolji, sa 90% ćao ćao, s ovih ostalih 10% sam onako malo bliži, al ništa naročito. Ne znam šta i ti očekuješ, neće da pričaju o fizici il nečemu nem pojma

Daj ebote kojih 95% si normalan. Mislim kapiram da je većina takva al možeš naći neki krug ljudi koji ti odgovara, ja imam ova 4 lika s kojim sam stalno i nema teme koju nismo prešli, bukvalno, imaju jako široku sferu interesovanja
I eto, s njima sam najbolji, sa 90% ćao ćao, s ovih ostalih 10% sam onako malo bliži, al ništa naročito. Ne znam šta i ti očekuješ, neće da pričaju o fizici il nečemu nem pojma

Thiori bate,ne treba meni resenje,krenuli smo u pogresnom smeru totalno.
Ne smatram da imam problem,niti smatram da treba da trazim resenje. Pravi fazon je da ides po svom i da budes onakav kakav si.
Svakog vikenda ja se napijem i posto imam jacu stomacnu kilesinu pice to pogorsa i posle svakog izlaska ja ujutru peglam. Svaki put,ali dok peglam nijednom mi ne pada na pamet da kazem e necu vise nikada piti,vec uvek kazem sledeci vikend cu opet. Uvek uvece izadjem u grad i ujutru znam da cu povracati i umirati do 14 popodne,e onda sigurno ce me mamurluk proci.
Ja imam svoj stil zivota koji je totalno u suprotnosti sa vecinom ljudi i ne zelim da se menjam niti da ga menjam.
To sam ja i savrseno me boli ***** za sve i netreba mi niko i **** mi se za gastritis i peglanje. Hocu da peglam jos i jos gore,ali encu da pestanem da pijem.
Isto tako necu da se druzim sa bilo kime da bi se druzio. ****** se svi.

Vala su i ti likovi penali, mislim "trudi se da te ne interesuje suviše stvari" lol Pa bolje je kad te interesuje dosta stvari, onda sa svakim možeš da nađeš zajedničku temu, a i svako može s tobom osim ako je totalni mentol kog ništa u životu ne zanima

Ne bih se baš složio sa tim da je bolje kad te interesuje gomila stvari. Ja sam takav lik (kao i mnogi ovde, pa i ti, verovatno), ali je problem što sa velikim brojem interesovanja ide i više rasipanja energije, pa si često nadomak toga da postaneš "jack of all trades, master of none", da citiram zapadnjake. Što sam stariji, sve sam ubedjeniji da je bolje kad si na jednom, eventualno dva polja maher, a za ovo ostalo - kako god.

Danas je naročito lako steći ono što nazivamo širim obrazovanjem. Sve je na tacni, otvoriš vikipediju i čitaš - pa i oni tupaviji mogu da se ***** kako znaju mnogo toga i da budu mudroseri. Najbolji dokaz za to su društvene mreže. Svako kači neke citate, nešto lupeta i slično.

Društvo, jel` vi kontate u koju ste vi temu otišli, a kakva je tema uopšte? :lol:

Facebook imam i vec godinama drzim jednu te istu sliku na profilu i uopste mi ne pada na pamet da pisem statuse,da chetujem sa ljudima sa kojim sam na cao cao,niti da ista radim na mrezi.
Zgodno mi dodje samo da ne kucam na telefonu poruke i da skinem sa neke grupe nesto za skolu inace bi ga iskljucio totalno. Ne interesuje me niko.
Mene ne interesuje drustvo,zezanje i ucenje. Sta ja da radim?
E to ti je dobro. Hvala Bogu, i ja sam se otarasio tog smeća. Samo opterećuje i oduzima dragoceno vreme. ;)

Sem ako u narednom periodu ne dođeš u fazu da ti sve postane toliko zanimljivo na fejsu da se s njega nećeš skidati 48h, igrajući igrice makar. Zato je bolje da ga obrišeš. Facebook pre ili kasnije pojede svakoga :lol:

Ni društvo?

Ništa, konopče, pa o gredu :lol:

Koji likovi? Hm, baš bih voleo da mi definišeš kojim to likovima ja pripadam? Možda srednji stalež? Znaš kako kažu, sredina je zlatna, tu najlakše uđeš :mrgreen:

Nadam se da si se trudio pročitati celi post i videti u kom sam kontekstu to napisao. On je istakao problem da u glavi poseduje previše informacija i da mu to onda oduzima volju za sve, i za učenje. Pa sam ga ja savetovao da se okane neta i u potpunosti isključi interesovanja za neke nebitne stvari u njegovom životu, nego okrene pre svega školi, kad mora, i druženju i zezanju, ali isključivo uživo. Zar se ne slažeš s tim? E, sad, ako će on da proverava mondo, krstaricu, facebook, twitter, radio tdi, b92, myspace, youtube i sva ostala net shit-a, baš će naći vremena i volje za bilo šta drugo, da... mislim ništa lično User, nemam pojma ja na šta ti trošiš vreme i da li posećuješ uopšte ovo, samo sam to naveo kao primer, jer te stvari troše mnogo koncentracije i vremena...

A interesovanje za dosta stvari ne trebaš steći surfovanjem po netu, već čitanjem, pričanjem sa drugima i saznanjem upravo od tih drugih o novim stvarima, slušanjem muzike, ali ne na yt, već lepo uzmeš mp3, šetaš i slušaš plejlistu, ili pak radio na mobu... i tako se mozak rasterećuje, i opušta, a tebi ostaje želje i volje za bilo šta drugo sem kuliranja i potpune odsečenosti od društva.

P.S. A User, savet za tebe. Ako je tebi dobro onako kako ti furaš, slobodno nastavi tako. Naravno, samo ako to ne nanosi previše štete drugima. Npr. da tvoja keva svake nedelje ludi što mora da čisti za tobom, još ako baciš peglu na nekoj sveže opranoj garderobi... :mrgreen: Samo nastavi kako misliš da treba i da je tebi dobro, čini ono što te ispunjava i čini, pa, ako ne srećnim, onda makar zadovoljnim, ispunjenim, raspoloženim. Ne znam. Ako ti to ne nanosi previše štete, ako se osećaš kul nakon svih tih pijanki, ako ne popiješ više od promila alkohola ( :mrgreen: ) , i naravno, ako si pod srećnom zvezdom rođen, ciroza će te stići tek za dvadesetak godina... :lol:

Ovo zadnje je šala, ali sve ostalo je ozbiljno. Jednostavno, radi kako misliš da treba. Samo nemoj previše da zapostaviš sebe. Jer neće ti doveka biti kul da samo živiš za vikend i nemaš posebnog kontakta sa ortacima, društvom. ;)

Ali dobro, sad smo otišli totalno u off, molio bih vas, ne ponavljajte više ovo. Tema je: da li ste zadovoljni današnjim devojkama i momcima, i naravno vaša iskustva :)

8. sport

Iskreno... Mnogo se proseravaš.
Idi lepo u Ameriku tamo su svi pametni ili još bolje u Englesku gde svaki drugi učenik osnovne ne zna gde je Srbija.
Nije problem u naciji već u tebi. Uvek možeš da nadješ ljude koji su slični tebi, koje ne zanima sport niti automobili mada mi stvarno nije jasno zato misliš da su ljudi koji gotive automobile obične dileje.
Previše se proseravaš i sav si u nekom tripu da su svi šabani a jedino ti Šaulić.
A ovo što kažeš o zaveri u Vatikanu... Ja verujem da si ti pričao samo sa jednom osobom pa si sad napsao kako svi pričaju o tome.
Mislim ti ako želiš da živiš takav život ja nemam ništa protiv ali se žešće proseravaš a mogu da ti kažem da ima brdo likova koju su slični tebi.
Uvek nekako utripovani da su oni iznad svih i kako su inteligentniji od 99% stanovništva... i naravno vas inteligentne ne zanimaju standardne teme to su sve sami debili. Čoveče nije pametan svako ko krene da radi drugačije od ostalih.

Iskreno... Mnogo se proseravaš.
Idi lepo u Ameriku tamo su svi pametni ili još bolje u Englesku gde svaki drugi učenik osnovne ne zna gde je Srbija.
Nije problem u naciji već u tebi. Uvek možeš da nadješ ljude koji su slični tebi, koje ne zanima sport niti automobili mada mi stvarno nije jasno zato misliš da su ljudi koji gotive automobile obične dileje.
Previše se proseravaš i sav si u nekom tripu da su svi šabani a jedino ti Šaulić.
A ovo što kažeš o zaveri u Vatikanu... Ja verujem da si ti pričao samo sa jednom osobom pa si sad napsao kako svi pričaju o tome.
Mislim ti ako želiš da živiš takav život ja nemam ništa protiv ali se žešće proseravaš a mogu da ti kažem da ima brdo likova koju su slični tebi.
Uvek nekako utripovani da su oni iznad svih i kako su inteligentniji od 99% stanovništva... i naravno vas inteligentne ne zanimaju standardne teme to su sve sami debili. Čoveče nije pametan svako ko krene da radi drugačije od ostalih.

E siljokuran,ajde idi na spavanje sutra imas rano skolicu nemoj da spavas na casovima. Ne bi da zbog mene propustis bitno gradivo,trebace ti to jednom u zivotu.
Kad mi bude trebao savet petnaestogodisnjaka obraticu ti se,obecavam.

E siljokuran,ajde idi na spavanje sutra imas rano skolicu nemoj da spavas na casovima. Ne bi da zbog mene propustis bitno gradivo,trebace ti to jednom u zivotu.
Kad mi bude trebao savet petnaestogodisnjaka obraticu ti se,obecavam.

Kako si me spustio pa ovo nije humano.
Samo ti kažem da uvek možeš da nadješ ljude sa kojima možeš da čavrljaš o temama koje gotiviš i da prestaneš tako da generalizuješ.

Samo ti kažem da uvek možeš da nadješ ljude sa kojima možeš da čavrljaš o temama koje gotiviš i da prestaneš tako da generalizuješ.
Sto nisi tako prvi put napisao?
E fora je sto ne moze tako. Kako covek stari sve je usamljeniji,a sad ti razmisljaj o ovome i izvedi sam zakljucak jer mene mrzi da kucam sve sto sam kucao proteklih 5-6 godina keve mi.

Sto nisi tako prvi put napisao?
E fora je sto ne moze tako. Kako covek stari sve je usamljeniji,a sad ti razmisljaj o ovome i izvedi sam zakljucak jer mene mrzi da kucam sve sto sam kucao proteklih 5-6 godina keve mi.

Napisao sam, ali sam napisao i ostatak zato što mi ide na rac kad neko kaže kako ne može da nadje dovoljno inteligentne sagovornike.
Razumem te nego me zanima koliko imaš godina kad imaš takav stav?

Vidi se da si nov, pa ko je lud da čita te kilometarske postove sinak
1.Ne zovi me sinak :mrgreen:
2. Nisam nov. Ako sam se skoro registrovao i počeo pisati ne znači da nisam dugo čitao Forum. Ovaj post je namenjem User-u. A ako je za tebe predug, ne moraš čitati, jbga, ima ko `oće. A, stvarno, ako je tebi ovo kilometarski, onda da li sam ja to napisao pre stranicu disertaciju o današnjim ribama? :lol:
3. Ali ok, hvala što si mi skrenuo pažnju na to, što ponekad i sam primetim, šta ću, takav sam. Trudiću se da odsad pišem malo manje opširnije, pošto vidim da su ovde mnogi u nekoj ˇdrugoj dimenzijiˇ. :mrgreen:
Otprilike, u dužini džointa :lol:

P.S. Eeeej, ljudi, polako. Prvo, off topic ste i dalje, molim vas zadnji put, vratite se na kolosek. A drugo, svako od nas ima svoje shvatanje života i svoje shvatanje sveta, svako od nas ima svoje shvatanje ljudi oko sebe i svako od nas je poseban, i niko nije isti. Mada naizgled neki deluju tako. I zato neka svako radi, govori i živi kako hoće i kako je njemu poželjno, njegov život, i on će odlučiti kako će ga proživeti. Zato, molim vas, smirite tenzije. Obojica ste različiti, imate potpuno drugačija viđenja i mišljenja na iste stvari, drugačijeg ste temperamenta, i normalno je da se ne možete složiti oko svega, ali, smirite malo, zarad vas. Nije vam to potrebno, bezveze traćite dragoceno vreme života na svađe. Time ništa nećete postići. :)

Ajde sad, mir, mir, mir... :lol:

1.Ne zovi me sinak :mrgreen:
2. Nisam nov. Ako sam se skoro registrovao i počeo pisati ne znači da nisam dugo čitao Forum. Ovaj post je namenjem User-u. A ako je za tebe predug, ne moraš čitati, jbga, ima ko `oće. A, stvarno, ako je tebi ovo kilometarski, onda da li sam ja to napisao pre stranicu disertaciju o današnjim ribama? :lol:
3. Ali ok, hvala što si mi skrenuo pažnju na to, što ponekad i sam primetim, šta ću, takav sam. Trudiću se da odsad pišem malo manje opširnije, pošto vidim da su ovde mnogi u nekoj ˇdrugoj dimenzijiˇ. :mrgreen:
Otprilike, u dužini džointa :lol:

P.S. Eeeej, ljudi, polako. Prvo, off topic ste i dalje, molim vas zadnji put, vratite se na kolosek. A drugo, svako od nas ima svoje shvatanje života i svoje shvatanje sveta, svako od nas ima svoje shvatanje ljudi oko sebe i svako od nas je poseban, i niko nije isti. Mada naizgled neki deluju tako. I zato neka svako radi, govori i živi kako hoće i kako je njemu poželjno, njegov život, i on će odlučiti kako će ga proživeti. Zato, molim vas, smirite tenzije. Obojica ste različiti, imate potpuno drugačija viđenja i mišljenja na iste stvari, drugačijeg ste temperamenta, i normalno je da se ne možete složiti oko svega, ali, smirite malo, zarad vas. Nije vam to potrebno, bezveze traćite dragoceno vreme života na svađe. Time ništa nećete postići. :)

Ajde sad, mir, mir, mir... :lol:

Opet ti pišeš roman
znaš, sinak, fora je da kažeš ono što misliš ali sažeto ;)

Back