Da li ste za ulazak Srbije u EU ili niste?U pitanju je vazna anketa!!!

Da li ste za ulazak Srbije u EU?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jel ti stvarno neznas koliko je MiLIJARDI ONDASNJIH $ skrljala USRA u zapadnu Nemacku da podigne njenu ekonomiju da bi bila brana nadirucem komunizmu.

Lepo procitaj pitanje. Pitao sam lika koji je napisao da je Nemacka 1991.godine da je Nemacka bila u pepelu, a da je zahvaljujuci Eu postala onda za 20 godina najjaca ekonomija danas.
Dakle, ja ne govorim o periodu pre, nego posle 1991.godine. Ocigledno da lik uopste nema pojma o cemu pise.
A ostatak komentara ti nije za citiranje, svakako poradi malo na komunikaciji i ponasanju.

За ЕУ, свакако, између осталог и зато што бисмо са већином осталих чланица ЕУ имали заједничку валуту, па би се спречило мешетарење ових наших домаћих ала. Дакле, чисто економски разлози ме вуку да подржим прикључење Србије ЕУ, није ту ријеч ни о каквим емоцијама, јер немам ниоједног разлога да ту ЕУ волим.
Наравно, уз еу интеграције задржавати и појачавати сарадњу са нашом браћом из Руске Федерације.

Рођен сам овде, где се верује у Христа, где се крсти са три прста, где се пише ћирилица и пече шљивовица, на 'леба се маже кајмак. Ко је рек'о да те мрзим зато што ти ниси такав?!to je moj odgovor,najbolje bi bilo da bude referendum,i da narod odluci,mada je ovaj narod izradjen 1000puta...

Da li ste za ulazak Srbije u EU ili niste?U pitanju je vazna anketa!!!Molim da se prikljuci sto veci broj ljudi,da bi mogli da odredimo procenat onih koji su za i onih koji nisu.Hvala.:)

pitanje je suvise komleksno sa premalo informacija za tako jednostavne odgovore
kao i pred bilo koji drugi poslovni korak treba prvo proracunati koje nam mogucnosti pruza EU, a koje su opasnosti
kod nas se ne razmislja na takav nacin, nego svi ko ovce su u dva stada za ili protiv EU, a od vlasti im sledi sisanje

Srbija je sada "ekonomska kolonija" i nema ama bas nikakva prava...
Clanstvom u EU bi pored stabilne valute, dobili i otvoreno trziste, bez granica, bez carina itd....
Zakoni koji vaze u EU bi vazili i u Srbiji i to bi korumpirane politicare onemogucilo da iste manjaju zarad "vecih ulaganja" nekih korporacija....

Jos gomila stvari je tu, ali ne da mi se pisati sada...

Vojnu i političku neutralnost je neophodno zadržati. Jedino takav status garantuje mir i zadovoljstvo u zemlji i korektne odnose sa svim relevantnim političkim faktorima. Varaju se oni koji misle da bi bili kažnjeni ako bi zauzeli baš ovakav stav i skinuli se sa grbače EU i Rusiji a istovremeno zadržali izuzetno srdačne i dobre odnose sa svima pa i tradicionalno prijateljskim zemljama 3.sveta koje su uprkos siromaštvu ogromna tržišta. Svestan sam da je to teško ali ja se i nisam nudio nikome sa gotovim rešenjem nego predlogom.Na političarima koji žele uspeti je da se prihvate upravo jedne ovakve ideje i pronađu put ka njenom ostvarenju.

Srbija je sada "ekonomska kolonija" i nema ama bas nikakva prava...
Clanstvom u EU bi pored stabilne valute, dobili i otvoreno trziste, bez granica, bez carina itd....
Zakoni koji vaze u EU bi vazili i u Srbiji i to bi korumpirane politicare onemogucilo da iste manjaju zarad "vecih ulaganja" nekih korporacija....

Jos gomila stvari je tu, ali ne da mi se pisati sada...

Ima i toga, slazem se ;)

Ja mislim da bi trebali da udjemo u EU.
1.Mocicemo lakse da odemo iz zemlje,kao sto to rade Rumuni.
2.Da skinemo prljavstinu sa naseg naroda i da dokazemo da smo i mi evropska zemlja.
3.Investicije,vise radnih mesta,malo veca plata i malo vece cene(to mora da ide jedno sa drugim)
4.Da se smanji korupcia u zdravstvu i prosfeti.
5.Da se udaljimo od Ruskog uticaja,i da pokazemo da smo mi SRBIJA a ne RUSIJA.
Pozz svima.... :D

Ja mislim da bi trebali da udjemo u EU.
1.Mocicemo lakse da odemo iz zemlje,kao sto to rade Rumuni.
2.Da skinemo prljavstinu sa naseg naroda i da dokazemo da smo i mi evropska zemlja.
3.Investicije,vise radnih mesta,malo veca plata i malo vece cene(to mora da ide jedno sa drugim)
4.Da se smanji korupcia u zdravstvu i prosfeti.
5.Da se udaljimo od Ruskog uticaja,i da pokazemo da smo mi SRBIJA a ne RUSIJA.
Pozz svima.... :D

Нов си, па ти се може опростити .....

Дизање тема из нафталина је бесмислено
поготово што има бар још две актуелне теме са истом проблематиком ....

Srbija u mongoliju treba da udje

26179734.gif

Back