divilac
Buduća legenda
- Poruka
- 44.462
Meni keva kazhe da sam za psihijatra,jer nosim patike po ovoj vrucjini![]()
..nije to za psihijatra,..nije za nas, a nije ni za tebe,..molim te,....zamisli, kad se izuješ,....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni keva kazhe da sam za psihijatra,jer nosim patike po ovoj vrucjini![]()
..nije to za psihijatra,..nije za nas, a nije ni za tebe,..molim te,....zamisli, kad se izuješ,....![]()
Nijeeee...
ja imam tike da se u njima ne znoji noga...![]()
dobro, daj da ti vidim noge,...
Nijeeee...
ja imam tike da se u njima ne znoji noga...![]()
Ahaaa
al neko mi je reko da su ruzhne![]()
Izgleda da ovde nema ljudi koji su zreli za psihica![]()
Pa... sad... preko slike necjesh nishta da osetish...![]()
Imate li neke blesave rituale za koje vam kažu: "E, ti si stvarno za psihijatra?!"
Npr. ja kad širim veš... štipaljke na jednom komadu odeće moraju da budu iste po obliku i boji, veš se širi po nekom redosledu... da bude po opadajućem ili rastućem redosledu .. što, ne znam, ali ako nije tako... nekako mi je neuredno i nervira me...
I za to mi redovno govore da bi psihijatar imao posla u mom slučaju![]()
Ah, kako suptilan nacin da za sebe kazes kako si naime jedna vrlo pedantna osoba![]()
Da, moram nekako da udarim selfpromotion...![]()
Definitivno si za psihijatra![]()
U potpisu: medicinski radnik![]()
Imate li neke blesave rituale za koje vam kažu: "E, ti si stvarno za psihijatra?!"
Npr. ja kad širim veš... štipaljke na jednom komadu odeće moraju da budu iste po obliku i boji, veš se širi po nekom redosledu... da bude po opadajućem ili rastućem redosledu .. što, ne znam, ali ako nije tako... nekako mi je neuredno i nervira me...
I za to mi redovno govore da bi psihijatar imao posla u mom slučaju![]()
Pitanje je, da li je psihijatar za mene?
a znam jednog, mnogo je zgodan![]()
![]()
Ne, ne, sad sam povređena... tugu utapam u alkoholu, u separeu u ćošku... eh, živote...propadoh zbog štipaljki
Ali dobro, od čega bi i oni jadni ljudi, psihići, živeli da nemaju nas pacijenata![]()