Dionizija
Domaćin
- Poruka
- 3.534
imam te u vidu, ali te moram prvo snimiti, da mi se ne provučeš,...kao normalna
Ma nije frka doco snimaj koliko ti volja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam te u vidu, ali te moram prvo snimiti, da mi se ne provučeš,...kao normalna
Imate li neke blesave rituale za koje vam kažu: "E, ti si stvarno za psihijatra?!"
Npr. ja kad širim veš... štipaljke na jednom komadu odeće moraju da budu iste po obliku i boji, veš se širi po nekom redosledu... da bude po opadajućem ili rastućem redosledu .. što, ne znam, ali ako nije tako... nekako mi je neuredno i nervira me...
I za to mi redovno govore da bi psihijatar imao posla u mom slučaju![]()
Definitivno!
Zrela za psihijatriju jesam, vidim ja...
da,i bas sam se sinoc zapitala,na skali od jedan do deset koliko sam normalna!hmmmmm....![]()
I šta si zaključila?![]()
da,i bas sam se sinoc zapitala,na skali od jedan do deset koliko sam normalna!hmmmmm....![]()
pa hoces subjektivno gledano ili objektivno?![]()
...probilo gornju granicu,...?!![]()
Slobodno izloži oba gledišta, ovde imaš prostora i slobode za to.![]()
nisam luda...ko god kaze suprotno,u velikoj je zabludi,i ja cu njega licno da vodim kod psihica![]()
kad si ti video da ludi ljudi priznaju da imaju neki psihicki problem?oni zapravo i nemaju problema,to ljudi oko njih imaju...sa njima![]()
bez razloga paničiš,...da si to što misliš, već bi te teta Guja poslala na pregled,...pogledaj šta joj piše u potpisu,...![]()
terali su me neki u honduras,tako da slanje na pregled,dodje mi kao odlazak na godisnji odmor hahaha
Naša teta je nešto drugo, kod nje jednom dođeš,..uvek dolaziš,...retko fino dete,...retko pametno,...ma sto posto retko,...