Da li ste za podelu Kosova?

• Začetnik teme Začetnik teme SQUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li ste za podelu Kosova?

• DA

• NE

• Smrdim po ulici...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa Kosovo ste vi nama oteli, kakve veze sad ima to sa tvojim postom?
mislim malo se obuzdaj, ok da si srecan ali budi realan, reci ****** smo, oteli smo uz podrsku mocnih sila, ali sta nas briga, ko ih ****.,to bi bilo fer koliko toliko..
ovo je bas onako ...jadno

Ne draga moja Kosovo je samo smokvin list za goruce unutrasnje probleme u Srbiji koji vape za resavanjima tako je vazda bilo ! U ostalom po onoj narodnoj ''Ko ti je kriv kad imas Moravu a ne znas da plivas ? ''

Ne draga moja Kosovo je samo smokvin list za goruce unutrasnje probleme u Srbiji koji vape za resavanjima tako je vazda bilo ! U ostalom po onoj narodnoj ''Ko ti je kriv kad imas Moravu a ne znas da plivas ? ''

znam da je Kosovo oduvek bilo bure baruta zbog vasih snova o Velikoj Albaniji, koliko znam neka nalik OVK postoji u Grckoj, prete krijuci se po nekim pecinama, sa fantomkama,
sta vam dole smeta, nema grckog slobe ili ima...videcemo,,,sta ce se desiti ...ima vremena...;)

a Crnogorci? a Makedonci? demantovace te dogadjanja u bliskoj buducnosti....

Tacno.

Razgovarao sam sa mnogim ljudima, najrazlicitijih opcija (da da, i radikala), i 100% njih se slaze da je Kosovo zavrsena prica i da se tu nista vise ne moze uraditi, i da ga koriste samo politicari da zamajavaju narod.
Kosovo je odavno prestalo da bude Srbija, i mislim da smo samo 1% energije koju smo utrosili zamajavajuci narod o Kosovu utrosili na ekonomske teme, bilo bi zaista neuporedivo bolje

Tacno.

Razgovarao sam sa mnogim ljudima, najrazlicitijih opcija (da da, i radikala), i 100% njih se slaze da je Kosovo zavrsena prica i da se tu nista vise ne moze uraditi, i da ga koriste samo politicari da zamajavaju narod.
Kosovo je odavno prestalo da bude Srbija, i mislim da smo samo 1% energije koju smo utrosili zamajavajuci narod o Kosovu utrosili na ekonomske teme, bilo bi zaista neuporedivo bolje

naravno da je prestalo da bude odavno deo Srbije, i ja sam prva i da ne bude kad je vec tako, sta ce nam milion i po albanaca u Srbiji, da nas progutaju za 5 decenija.
ja mislim da mi treba da svu snagu usmerimo ka pripajanju Republike Srpske, to je 1,3 miliona Srba koji isto kao sto siptari nece da budu u Srbiji, nece da budu u Bosni :D

i jednako imaju onda prava da se odvoje. :worth:

ma da prevrci ti ocima iz Kanade..pa sta da radimo, ajde reci, mozda tako izdaleka sagledavas realnije stvari :dash:

da se kurchimo i izginemo ni za sta..siptari da se smeju, mi sahranimo te hiljade koliko da ih bude i gde smo stigli? sta smo uradili...popushili kao sto puta do sada..
ajde malo da se uozbiljimo Consi i da sagledamo realnost..
da nemjau podrsku najmocnijih sila i ja bih podrzala uletanje voljske, razbucas ih i svima nama lepo..ali nema vise od toga nista..
to je Sloba trebao da uradi jos tad, a ne da se ganja sa njima i mrcvari ..pobije za nedelju dana, primiri ih ko pse...mislim iskljucivo na teroriste ne normalne ljude civile
ovako....sanjaj, mastaj, fantaziraj.

Kad sam ja rekao da Srbija treba da ratuje.
Kao prvo Srbiju vode hajvani i lopovi i zato joj tako i ide.
Sto se tice Kosova, zjapi pola Srbije prazno, sve Srbe sa Kosova bi pozvao da predju u centralnu Srbiju, dao im napustena sela i kuce, zbrinuo koliko je moguce.
Sve i jednog siptara iz Srbije bi proterao, uveo sav moguci embargo prema Kosovu i Albaniji i obustavio sve pregovore do daljnjeg.
Radio na ekonomskom oporavku drzave, jacanju vojske i diplomatskih veza sa zemljama koje nisu priznale Kosovo cekajuci neko bolje vreme.
Kad to vreme dodje, yebati im i oca i majku, uzeti im i celu Albaniju.
U medjuvremenu razyebati BiH i pripojiti RS, a novcem i ekonomijom finansirati Srbe u CG i vratiti srpski zivalj i zemlju u granice Srbije.

znam da je Kosovo oduvek bilo bure baruta zbog vasih snova o Velikoj Albaniji, koliko znam neka nalik OVK postoji u Grckoj, prete krijuci se po nekim pecinama, sa fantomkama,
sta vam dole smeta, nema grckog slobe ili ima...videcemo,,,sta ce se desiti ...ima vremena...;)

a Crnogorci? a Makedonci? demantovace te dogadjanja u bliskoj buducnosti....

Sta je tebi veceras ? Kosovski Srbi su kec u rukavu Beograda nikako da ih pusti da sami odlucuju i to je problem ! Sadasna vladakuca koalicija ih je pozivala na bojkot svih izbora na Kosovu ovi sa juga se nisu odazvali i kud i kamo im je bolje imaju svoje predstavnike,decentralizirane opstine, svoj budzet itd. Dok je sever Beogradu sluzio kao neka vrsta tax-free zone jelte formalni izvoz od oko 300 mil.dolara a neformalni joj duplo vise nije mali ... E sada tu je podvucena crta !!!

Tacno.

Naravno umesto praznih trabunjanja i prodavanja Kosovske magle moglo se uraditi mnogo vise ...

A sto ne? Ti ces sve da das SIptarima!!!

Auuuu kakav si...

И, још једном - ништа им не дати.

Пошто ова просрпска влада није умела да се избори "свим дипломатским" средствима :roll:, онда макар нека не чини даљу штету поклањајући Шиптарима део српске територије.

Нека Шиптари отму Косово. А за отето увек имамо право да се боримо. И тачка.

И, још једном - ништа им не дати.

Пошто ова просрпска влада није умела да се избори "свим дипломатским" средствима :roll:, онда макар нека не чини даљу штету поклањајући Шиптарима део српске територије.

Нека Шиптари отму Косово. А за отето увек имамо право да се боримо. И тачка.

Ma jes i do sad su nas pitali.

A sto se tice borbe samo izvoli, putuj igumane, za manastir ne brini :D

У Европи и Свету има још на десетине горућих криза као Косово и Метохија!

Доста је ширења малодушности, треба прогласити окупацију над делом Србије, и сачекати једно време.
До тада интезивно помагати на све, али на све начине неалбански и шиптарски народ који је лојалан Србији!

Нема предаје нити продаје!

podela? nikako.
bolje čak i da nas nema nego da budemo toliki mazohisti i narod bez dostojanstva koji je spreman da se saglasi da se stvori šiptarska država makar i na jednom m2 srpske zemlje.
što se mene tiče, problem uopšte ne mora da se reši. kosovo je naše samo što je okupirano. nudimo im da vladaju njime ali u sastavu srbije i to je naša poslednja ponuda. obesmislili bismo i rat 1999, i naše žrtve koje su onda pale uzalud. a ono čime nas uslovljavaju da damo legitimitet otimačini je samo opsena. jer i tako i tako, mi u eu nikad ući nećemo....

logika - spasavajmo ostatak srbije, hiruški rezovi za spas organizma itd, je naopaka. jer upravo snaga jednog naroda leži u etici.... očuvaćemo se kao narod i kao teritorija jedino ako smo jaki na mentalnom planu i ako svetu definitivno stavimo do znanja šta može a šta ne.

Уставје јасан. Ко је лојалан и понаша се под стриктним прописима државе Србије нек остане, а касније ћемо лако!

Имамо пример како је вековима Енглеска и друге земље владале огромним пространствима удаљеним хиљада коилометара од њих, па су направили чудо, сви су поштовали емнглеске прописе, и дан данас је тако а земље су 100% са становништвом који нису Енглези!

Данас је примера доста, ево прост пример Кипра, тамо је и даље јак утицај Ук, возе кола левом страном, главне фирме енглеске, чак рже две Суверене базе на Кипру, итд.

Све се може кад се хоће! Марионете и квислинзи неће, у томе је привремен проблем!

Back