Da li ste za podelu Kosova?

• Začetnik teme Začetnik teme SQUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li ste za podelu Kosova?

• DA

• NE

• Smrdim po ulici...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
tako je sta ce nam albanci, fuuuuuuuuj
e, da su verovali vizionarima na vreme, mogli smo da dobijemo deo kosova, sad cemo dobiti dupee samoo

iskopacemo postove posle gde nas zbog podele o kojoj smo pricali krvnicki vredjaju ...
eto im sad, nema ni podele kako stvari stoje a oni sad hoce..dok njima dodje iz dupeta u glavu ostade Srbija bez icega.
za sve su oni krivi dragi drugaru.:)

Jes kad bi se Srbija pitala ne bi stala do Tokija...
images

iskopacemo postove posle gde nas zbog podele o kojoj smo pricali krvnicki vredjaju ...
eto im sad, nema ni podele kako stvari stoje a oni sad hoce..dok njima dodje iz dupeta u glavu ostade Srbija bez icega.
za sve su oni krivi dragi drugaru.:)

upravo tako, drugarice moja lepaa...to je strasno, ali, tako je sa svim ljudima i idejama koje su ispred svog vremana i gledaju u buducnost...tako se samo napravi steta...

Protivim se podeli drzava koje su susedi mojoj drzavi. Zalazem se za princip nepovredivosti granica, odnosno da Srbija pomogne kosovskim Srbima da se integrisu u kosovsko drustvo :)

Mislim da je dosta bilo da se ova zemlja petlja u unutrasnje stvari susednih drzava, i seje etnicke podele u njima. :)

pa Kosovo ste vi nama oteli, kakve veze sad ima to sa tvojim postom?
mislim malo se obuzdaj, ok da si srecan ali budi realan, reci ****** smo, oteli smo uz podrsku mocnih sila, ali sta nas briga, ko ih ****.,to bi bilo fer koliko toliko..
ovo je bas onako ...jadno

:roll: ... to govori Srbija koja mirno gleda po drugi put kako joj proteruju i ubijaju stotine hiljada sunarodnika :ok:

:roll: ... to govori Srbija koja mirno gleda po drugi put kako joj proteruju i ubijaju stotine hiljada sunarodnika :ok:
ma da prevrci ti ocima iz Kanade..pa sta da radimo, ajde reci, mozda tako izdaleka sagledavas realnije stvari :dash:

da se kurchimo i izginemo ni za sta..siptari da se smeju, mi sahranimo te hiljade koliko da ih bude i gde smo stigli? sta smo uradili...popushili kao sto puta do sada..
ajde malo da se uozbiljimo Consi i da sagledamo realnost..
da nemjau podrsku najmocnijih sila i ja bih podrzala uletanje voljske, razbucas ih i svima nama lepo..ali nema vise od toga nista..
to je Sloba trebao da uradi jos tad, a ne da se ganja sa njima i mrcvari ..pobije za nedelju dana, primiri ih ko pse...mislim iskljucivo na teroriste ne normalne ljude civile
ovako....sanjaj, mastaj, fantaziraj.

Poslednja izmena:
pa Kosovo ste vi nama oteli, kakve veze sad ima to sa tvojim postom?
Samo neko ko nema blage veze sa kosovskim pitanjem moze govoriti da je Kosovo neko nekom oteo. Na ovom forumu sam od 2003. procitao sam mnoge gluposti, ali ovaj citat je zaista najveca.

Kosovo pre svega pripada ljudima koji na njemu zive. TACKA! Ni meni, ni tebi, ni Tadicu, ni Kostunici, NIKOM! Kosovo je kosovsko, odnosno KOSOVARSKO!
Beograd (Jugoslavija-Srbija) je izgubio Kosovo tako sto se kasno setio da resava taj problem, a onda kad je hteo da ga resi - resavao ga je na pogresan nacin.

Dopustli smo (KS, SHS, KJ, SFRJ, Srbija) da Kosovo postane crna rupa balkana. Nismo vezali to stanovnistvo za nase drustvo, vec smo ga non-stop ignorisali. Celo to Kosovo smo ignorisali, a pogotovo u ekonomskom smislu. Niko me ne moze ubediti da smo od Kosovara mogli da napravimo stanovnistvo lojalno Beogradu. Kao sto smo uradili od Vlaha u Timockoj Krajini ili Madjara u Vojvodini.
A onda greska koja je zauvek odsekla Kosovo od Beograda: etnicko ciscenje nad Albancima 1999. - NATO bombardovanje - rezolucija 1244

Samo neko ko nema blage veze sa kosovskim pitanjem moze govoriti da je Kosovo neko nekom oteo. Na ovom forumu sam od 2003. procitao sam mnoge gluposti, ali ovaj citat je zaista najveca.

Kosovo pre svega pripada ljudima koji na njemu zive. TACKA! Ni meni, ni tebi, ni Tadicu, ni Kostunici, NIKOM! Kosovo je kosovsko, odnosno KOSOVARSKO!
Beograd (Jugoslavija-Srbija) je izgubio Kosovo tako sto se kasno setio da resava taj problem, a onda kad je hteo da ga resi - resavao ga je na pogresan nacin.

Dopustli smo (KS, SHS, KJ, SFRJ, Srbija) da Kosovo postane crna rupa balkana. Nismo vezali to stanovnistvo za nase drustvo, vec smo ga non-stop ignorisali. Celo to Kosovo smo ignorisali, a pogotovo u ekonomskom smislu. Niko me ne moze ubediti da smo od Kosovara mogli da napravimo stanovnistvo lojalno Beogradu. Kao sto smo uradili od Vlaha u Timockoj Krajini ili Madjara u Vojvodini.
A onda greska koja je zauvek odsekla Kosovo od Beograda: etnicko ciscenje nad Albancima 1999. - NATO bombardovanje - rezolucija 1244

kosovo je i pre Slobe mnogo pre njega bilo strasna zelja siptara i deo snova o velikoj Albaniji, o nasim greskama sam pisala ovde milion puta, tako da ne bih opet,
podstakao me je njegov cinican post da napisem to sta sam napisala
najveca glupost je predstavljati njih kao potencijalno lojalne i da smo mogli da smo hteli, sve smo mi krivi iskljucivo, ima tu milion nasih gresaka ali tesko prolazi i tvoja prica, istina je negde na sredini...i vise naginje ka tome da oni ostvaruju svoj san o velikoj Albaniji i da bi tome tezili taman i da si im ljubio dupe

Back