Da li ste za podelu Kosova?

• Začetnik teme Začetnik teme SQUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li ste za podelu Kosova?

• DA

• NE

• Smrdim po ulici...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Reci mi kad ste dosli sa Karpata i tu ti je odgovor kad ste pocheli sa proterivanjem onih koje ste tu nasli.

Ja sam te pitao, ti treba meni da odgovoris, a ne da mi postavljas pitanja! Evo jos nekih pitanja, posto vidim da zastupas tezu da ste poreklom Iliri, kako je moguce da niste imali drzavu vise od 20 vekova, i da se u prvom turskom popisu oblasti Brankovica, 1480 i neke, spominje svega par Arnautskih porodica?

А сматраш да би, онда кад ојачају наши пријатељи, они наставили са политиком права јачег?

Мислиш да се у принципу ништа неће променити, да међународно право неће опет завладати?

Zavladace, ali TEK kad se isprave nepravde...

Ne mogu da verujem!!!! Pa koji to "srbin" moze da se zalaze za podelu Kosova? Pa mozes li ti da izvrsis transplataciju polovine srca i da ocekujes da ostanes ziv sa jednom polovinom srca? Kako bi to neki delili ono sto je njihovo? Zamisli sad da ja delim svou kucu sa nasilnikom, zato sto je on jaci.Dacu mu je celu...ali cu mu je.bati majku kad tad, cim ojacam!

Bolje išta, nego ništa...sjajna bi bila podela Kosova, mada kad bi moglo, Tači to neće...

Ma nema podele ... kad tad ce biti nase opet . A to da su divljaci , to stoji . Secam se da je ideja bila da se obrazuje narod na kosovu , pa ce to resiti probleme . Dok smo jos bili drugari i drugarice , gradili su se univerziteti , biblioteke , to je radila jedna kompanija iz Slovenije , pa je odustala posle kradje opreme i sirovina :lol: Ukrali su jedan kompjuter sa gradilista (tada to nisu bile jeftine stvari ) :roll: ali toliko o njima .

meni smeta sto opet sadasnjoj vlasti kao i onoj u proteklom veku kosovo sluzi u politicke svrhe...da je srpskoj politici bilo u interesu resavanje KIM u proteklim godinama ono bi bilo reseno....kako vreme prolazi prostora za resenje je sve manje sto se srbije tice...

Da vam kazem nesto, nisu sipci krivi sto jesu takvi kakvi jesu - a nikakvi!
Krivi su ovi sto nam iz obecane EU i smrdljive USA biraju najgore u regionu i takve promovisu.. isto kao sa pederbalovima,...

Neki 'beni interes imaju i to teraju... znaju oni dobro sta su strumfovi, ali i crnog djavola ima da promovisu za andjela - samo dok je njima u interesu...

Aj' nam ti kaži !
"Otvori" se....
Možda nešto i naučimo ?

Bela Srbija se nalazila u polablju, na podrucju oko reke Labe, delom na danasnjoj teritoriji Ceske, a delom na danasnjoj teritoriji Nemacke ( vidi Luzicki Srbi). Nekada se i deo Baltickog mora zvao Srpsko more! Na istoku su Srbi naseljavali prostor Slovacke, prakticno, do danasnje Ukrajinske granice. Tesko je reci tacno do toga i toga, jer su se tada desavale velike migracije.

Poslednja izmena:
Za vreme !
Da kupimo vreme....
'El sad shvataš.
Nama su neprijatelji pokvarili časovnik
i sada k'o lud ide unapred.
Budilnik samo što ne zazvrči.
A,onda,piši - propalo.
Pa,neka i privremeno.
I koliko će potrajati to -privremeno ?

Можеш ти да купујеш веремена колико хоћеш, једном кад се одрекнеш нечега - ГОТОВО ЈЕ!

Не знам на шта ћеш онда да потрошиш то купљено време... :roll:

Ma tebi zena nikakva ili zelis da je se otarasis, pa tako zboris... dao bi i pola kuce uz nju samo da je ne gledas :mrgreen:

Šta si mi navalio na ženu koju nemam...:dontunderstand:

Gledaj...to ti je ono, uzmi šta se daje, najmenje loše rešenje, bolje išta nego ništa, ne treba se zamajavati, mi smo jadna zemlja, a iza njih stoje Ameri i EU...a iza nas niko, a sami smo jadni...čime da povratimo Kosovo? Kako sa onolikim šiptarima? 'Ajde objasni kako to zamišljaš ili samo lupetaš...

AMA! Kosovo ce biti nase opet kad tad, a ovo bi bila samo privremena podela!!!!

Koliko da nas ne diraju!!!

:lol::lol:

Ко - западни "пријатељи" или Шиптари?

Ни једни ни други неће стати, ваљда је то очигледно?

Чини ми се да је та наива ових који би да га поделе, уствари само изговор. :think:

Šta si mi navalio na ženu koju nemam...:dontunderstand:

Gledaj...to ti je ono, uzmi šta se daje, najmenje loše rešenje, bolje išta nego ništa, ne treba se zamajavati, mi smo jadna zemlja, a iza njih stoje Ameri i EU...a iza nas niko, a sami smo jadni...čime da povratimo Kosovo? Kako sa onolikim šiptarima? 'Ajde objasni kako to zamišljaš ili samo lupetaš...

lepo brate...ima nacina izaci na kraj sa siptarima...samo da nam niko ne staje na put...

Back