Da li ste za bildovanje i da li volite nabildovane.

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da se vrcamo na temu..:)
cenim lepo telo i trud koji je ulozen..
i treba razlikovati profesionalne bildere kojima je to leba i koji zive od toga od amaterskog bildovanja.. po meni bodyweighbodybuilding je najbolji nacin bildovanja, jer je najzdraviji i po meni najlepsi oblik tela se dobija..ono sto mi je seljacki, jesu likovi koji idu u teretanu kljukaju se teskom hemijom i imaju biceps ko balvan dok im je ostatk tela apsolutno nerazvijen..
znaci pravilno i umereno razvijeno telo..pun pogodak..i kod zesnke i kod muske populacije..:)

sto je meni to gadno....
letos sam bila na moru u hotelu za jednim parom nabildovanih golupcica...ona je malo preterala,ali ubedjena kako je riba i po stalno je paradirala polugola,a s obzirom na zemlju u kojoj se nalazila to je bilo i degutantno i nevaspitano...a on....jao...njemu se od silnih misica nije video vrat,kretao se ko metlu da je progutao,a da nosi dva lonca ispod miske....
ljudi su ih zgranuto gledali,i smejali im se iza ledja...dal su to primetili...ne znam...pretpostavljam da su bili prezauzeti gledanjem sopstvenog odraza u ogledalu....

naravno treba brinuti o telu,voditi racuna o ishrani,vezbati...ali da rezultat svega toga bude lepo,zategnuto telo....a ne unakazeno i napumpano...

Back