buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.101
I ja mu to kažem .
Bolje da se sam sebe preparira.
Al tedoh ti reći da ni vukovi nisu bezbedni.
Bolje da se sam sebe preparira.
Al tedoh ti reći da ni vukovi nisu bezbedni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O tome sam razmisljao 100puta,ali dolazim do onoga "sta ako" pa me to izludi i batalim ga,mada meni se uopste ne svidja sad kako zie ljudi a mogu da zamislim sta se jos krije...:\

Cutanje je zlato... A koliko moze da pomogne?

reci to onima u africi, na srednjem istoku, a mozes i onima na jugozapadu azije.![]()

Da li ste vi svesni cinjenice da covecanstvo zna samo do 5% ISTINE o svemu?
Sve drugo su MODIFIKOVANE ISTINE, jer to nekome ODGOVARA da tako bude!
Kada bi se stanovnistvu prikazala PRAVA ISTINA - vise nista ne bi bilo kao pre: ni drzave, ni religije ni ljudi...
I to bi bilo nesto NAJSKUPLJE u celoj ljudskoj istoriji.
Ni religija ni nauka NECE DA KAZU istne koje znaju jer bi to necijim INTERESIMA stetilo..
Najbolje je cutati.
I kriti.

Pod jedan ko to krije i zasto?! I pod dva, ako znas nesto prosvetli nas, nemoj samo ovako kako volim da kazem da "prospes i odes"...![]()

A mogao je autor teme da nam obznani neku veliku istinu (samo da nije iz Da Vincijevog koda ili one domace papazjanije gde Dzordz Bus pokazuje djavola rogonju) i da objasni kojom je racunicom stigao do onih 5%.
Teorije zavera nastaju zbog nesposobnosti pojedinaca da prihvate istinu, pa onda izmisljaju bajke k'o braca Grim.
Ok, pretpostavljam da se tu i tamo nesto doda i oduzme, malo nasminka, ali sustina je ista. Stvar je u tome sto postoji vise poimanja jednog te istog dogadjaja (STO LJUDI, STO CUDI), tesko da postoji nekakvo zataskavanje. Nije u nasoj prirodi da cuvamo tajne. Neko ti se poveri, ti to ''u poverenju'' kazes nekom drugom, on neko trecem... i tako zilion ljudi zna ''u poverenju''![]()
Ako je, na primer, Hitler hteo da pobegne svemirskim brodom, a onda se otvorilo nebo i vanzemaljci progutali isti, jer nisu zeleli da se firer nastani kod njih, ja cu da se popenjem na tu krusku sa koje sam navodno pao i necu silaziti odatle.
Veliku zaveru farmaceutske industrije, bolje da ne spominjem. Sta radis kad se razbolis? Ides kod lekara ili kuvas rep od crne macke?
Kada bi se stanovnistvu prikazala PRAVA ISTINA - vise nista ne bi bilo kao pre: ni drzave, ni religije ni ljudi...
Ni religija ni nauka NECE DA KAZU istne koje znaju jer bi to necijim INTERESIMA stetilo..
Najbolje je cutati.
I kriti.
Najbolje je cutati.
I kriti.
Najbolje je cutati.
I kriti.
Nisu svesni.

hoces reci kao ovaj novi grip i vakcina koja im se ukazala bas suradan od objave pandemije???Ma ne radi se to samo o ratu!
To se radi o svemu!
Narocito o nauci.
Mi milsimo da je ISTINA ono sto nam nauka servira kao istine...
Ma nije....Nauku uvek neko PLACA da NAPRAVI REZULTATE.

))Sve sto si rekla za katolicku crkvu mozes preneti i na naucnike,,,koji su prava pošast za ovu planetu i preneseno i bukvalno.
Sem sto im je primarna svrha proizvodnja oruzja..( sta mislis da li je ovaj internet bio namenjen tebi kada je nastao ili je bio vojna tajna pentagona.?) mnogo veca posast dolazi od njihovog mesanja u duhovnost i nametanja narodu materijalisiticko pozitivistickog apsurda kao istine.
Smisljenom zaverom i propagandom guse ljudsku mudrost. Vladaocima sveta ne odgovara da narod mudruje ...tupava masa se najlakse muze. Zato mu je servirao mehanizicam kao surogat duhovnosti i pricice teorije koje u nista ne dokazuju osim svoje problematicnosti .
Crkva ima svoje grehove i previse, ali niti ona niti naucna dogma ne treba da postoji. Dozvoliti filozofima da iskazu svoje misli sve je ono sto je potrebno ljudima . Ostale organizacije, sekte ...crkve, gurui i popovi..jesu pošast i višak koji treba da nestane .