Da li ste vi svesni?

I ja mu to kažem .
Bolje da se sam sebe preparira.
pijani_Rosjanie-s.jpg

Al tedoh ti reći da ni vukovi nisu bezbedni.

Da li ste vi svesni cinjenice da covecanstvo zna samo do 5% ISTINE o svemu?

Sve drugo su MODIFIKOVANE ISTINE, jer to nekome ODGOVARA da tako bude!

Kada bi se stanovnistvu prikazala PRAVA ISTINA - vise nista ne bi bilo kao pre: ni drzave, ni religije ni ljudi...

I to bi bilo nesto NAJSKUPLJE u celoj ljudskoj istoriji.

Ni religija ni nauka NECE DA KAZU istne koje znaju jer bi to necijim INTERESIMA stetilo..

Najbolje je cutati.

I kriti.

Pod jedan ko to krije i zasto?! I pod dva, ako znas nesto prosvetli nas, nemoj samo ovako kako volim da kazem da "prospes i odes"... :cool:

A mogao je autor teme da nam obznani neku veliku istinu (samo da nije iz Da Vincijevog koda ili one domace papazjanije gde Dzordz Bus pokazuje djavola rogonju) i da objasni kojom je racunicom stigao do onih 5%.
Teorije zavera nastaju zbog nesposobnosti pojedinaca da prihvate istinu, pa onda izmisljaju bajke k'o braca Grim.
Ok, pretpostavljam da se tu i tamo nesto doda i oduzme, malo nasminka, ali sustina je ista. Stvar je u tome sto postoji vise poimanja jednog te istog dogadjaja (STO LJUDI, STO CUDI), tesko da postoji nekakvo zataskavanje. Nije u nasoj prirodi da cuvamo tajne. Neko ti se poveri, ti to ''u poverenju'' kazes nekom drugom, on neko trecem... i tako zilion ljudi zna ''u poverenju'' :)

A mogao je autor teme da nam obznani neku veliku istinu (samo da nije iz Da Vincijevog koda ili one domace papazjanije gde Dzordz Bus pokazuje djavola rogonju) i da objasni kojom je racunicom stigao do onih 5%.
Teorije zavera nastaju zbog nesposobnosti pojedinaca da prihvate istinu, pa onda izmisljaju bajke k'o braca Grim.
Ok, pretpostavljam da se tu i tamo nesto doda i oduzme, malo nasminka, ali sustina je ista. Stvar je u tome sto postoji vise poimanja jednog te istog dogadjaja (STO LJUDI, STO CUDI), tesko da postoji nekakvo zataskavanje. Nije u nasoj prirodi da cuvamo tajne. Neko ti se poveri, ti to ''u poverenju'' kazes nekom drugom, on neko trecem... i tako zilion ljudi zna ''u poverenju'' :)

Ti si pao sa kruske pa ne znas da postoje zavere izgleda.. Kako znas istinu, sta si ti, svevideci?

Ako je, na primer, Hitler hteo da pobegne svemirskim brodom, a onda se otvorilo nebo i vanzemaljci progutali isti, jer nisu zeleli da se firer nastani kod njih, ja cu da se popenjem na tu krusku sa koje sam navodno pao i necu silaziti odatle.
Veliku zaveru farmaceutske industrije, bolje da ne spominjem. Sta radis kad se razbolis? Ides kod lekara ili kuvas rep od crne macke?

Ako je, na primer, Hitler hteo da pobegne svemirskim brodom, a onda se otvorilo nebo i vanzemaljci progutali isti, jer nisu zeleli da se firer nastani kod njih, ja cu da se popenjem na tu krusku sa koje sam navodno pao i necu silaziti odatle.
Veliku zaveru farmaceutske industrije, bolje da ne spominjem. Sta radis kad se razbolis? Ides kod lekara ili kuvas rep od crne macke?

Ma ti nemas pojma o cemu pricas. Isti si ko kolega pirox koji uporedjuje zavere sa nekakvim ritualima, betmenima i supermenima. Nauka nije protivnik ali zato jesu zavere a ti nemas pojma gde zivis cim odmah odbacis zaveru kao mogucnost a pritom niko nije spomenuo koja zavera je u pitanju.

Kada bi se stanovnistvu prikazala PRAVA ISTINA - vise nista ne bi bilo kao pre: ni drzave, ni religije ni ljudi...

Ni religija ni nauka NECE DA KAZU istne koje znaju jer bi to necijim INTERESIMA stetilo..

Najbolje je cutati.

I kriti.

Podsecas me na ovog gospodina.

Najbolje je cutati.

I kriti.

Zasto cutati i kriti?

Pa dosta ljudi se je vec osvestilo ili se svesti.

Sve te price o mitologiji itd... na kraju i jesu mozda istinite.
Mesopotamija, Babylon, Sumeri etc...

Rotchilds, Rockeffeler etc od 13 familija 'ELITA", Novi svedski poredak.
Nemam vremena da pisem puno o ovome ali pocnite da istrazujete i da
sami pronalazite informacije. Nema sta da se zna, cuti i krije. To je zalosno. Da znas i cutis?
Wake up People.
Nemam vremena s posla da o tome pisem ali kada dodjem kuci.

TIME TO WAKE UP!

Najbolje je cutati.

I kriti.

Nisu svesni.

Ma ne radi se to samo o ratu!

To se radi o svemu!

Narocito o nauci.

Mi milsimo da je ISTINA ono sto nam nauka servira kao istine...

Ma nije....Nauku uvek neko PLACA da NAPRAVI REZULTATE.
hoces reci kao ovaj novi grip i vakcina koja im se ukazala bas suradan od objave pandemije???:mrgreen:
kakva je to zgodna "slucajnost" bila....
takve su sve "slucajnosti" u nasem svetu, na kojima neko zaradjuje ogromne pare i moc...

Citala sam o Oktobarskoj revoluciji, i o tome kako je ruski Car u tom trenutku bio najbogatiji covek na svetu, a Rusija najprosperitetnija zemlja, jer je bas u povoju i porastu bila potreba za naftom itd.. Kako je neznatno pre ubistva( njegovog i cele porodice) savetovan da prebaci novac u americke banke sto je i uradi. Da je zapravo sproveden drzavni udar, finansiran od strane istih tih americkih magnata, i da oni (komunisti) nisu imali vecinu glasova, tj.za preuzimanje vlasti. Poenta je bila da Car i svi naslednici moraju biti mrtvi, da niko ne bi ikada mogao da potrezuje bogatstvo...

A takva neka sudbina je zadesila i Kubu, jer nema tog ko ne zna da je Kuba bila raj na zemlji....vrlo bogata zemlja, pre "revolucije"...

Sto se Kine tice, citala sam da su nju "lomili" opijumom, ali hajde da sada ne smaram vise :)))

sto se tice antickih vremena, i mozda jos dalje, verujem da puno toga kriju...sigurno...
mislim, ako se uzme u obzir koliko Vatikan samo ima opljackanih, a sakrivenih artefekata...to ne mozemo ni da sanjamo...
iskreno mislim da su oni najvece stetocine i posast koja je snasla ovu planetu...

ako je i Perikle i drugi grcki filozofi imao znanje o suncevom sistemu, makra bilo kakvu teoriju o tome, a imali su, a katolicka crkva sve to sroza i spaljuje ljude jer bi bas da budu naucnici, ne mogu da zamislim nesto gore...

osim toga svi znaju kako su i koliko dugo potplacivali da se dezavuisu svi kji su radili na prevodjenju hijeroglifskog pisma, a sve to da se ne bi saznalo da je postojalo nesto pre datuma koji njima odgovara....ma hajde , njihovoj vuci u nazad se ne vidi kraj..

evo sad su napali kao film "Avatar" propagipa prirodu kao bozanstvo, elem oni su se bas pokazali do sada na delu, pa bi konacno neko trebalo da ih ucutka, jer ako se nastavi u smeru coveka kao bozanstva uskoro nece biti prirode...
mislim toliko mi je od njih muka, da bi da je moguce ih zabranila za sva vremena i svaku agresivnu religiju na svetu...za nih bi trebala jedna posebna planeta pa neka se tamo dele kolju i resavaju koliko toga je pametno za ljude (ove obicne, mrave pesadince) da znaju....i ne znaju, i kolko bi sad trebalo pobiti jer hoce da citaju Sveto Pismo da maternjem a ne na latinskom i slicne stvari...tako vrlo bliske sa Bogom....da bice....

Poslednja izmena:
Sve sto si rekla za katolicku crkvu mozes preneti i na naucnike,,,koji su prava pošast za ovu planetu i preneseno i bukvalno.
Sem sto im je primarna svrha proizvodnja oruzja..( sta mislis da li je ovaj internet bio namenjen tebi kada je nastao ili je bio vojna tajna pentagona.?) mnogo veca posast dolazi od njihovog mesanja u duhovnost i nametanja narodu materijalisiticko pozitivistickog apsurda kao istine.
Smisljenom zaverom i propagandom guse ljudsku mudrost. Vladaocima sveta ne odgovara da narod mudruje ...tupava masa se najlakse muze. Zato mu je servirao mehanizicam kao surogat duhovnosti i pricice teorije koje u nista ne dokazuju osim svoje problematicnosti .

Crkva ima svoje grehove i previse, ali niti ona niti naucna dogma ne treba da postoji. Dozvoliti filozofima da iskazu svoje misli sve je ono sto je potrebno ljudima . Ostale organizacije, sekte ...crkve, gurui i popovi..jesu pošast i višak koji treba da nestane .

Sve sto si rekla za katolicku crkvu mozes preneti i na naucnike,,,koji su prava pošast za ovu planetu i preneseno i bukvalno.
Sem sto im je primarna svrha proizvodnja oruzja..( sta mislis da li je ovaj internet bio namenjen tebi kada je nastao ili je bio vojna tajna pentagona.?) mnogo veca posast dolazi od njihovog mesanja u duhovnost i nametanja narodu materijalisiticko pozitivistickog apsurda kao istine.
Smisljenom zaverom i propagandom guse ljudsku mudrost. Vladaocima sveta ne odgovara da narod mudruje ...tupava masa se najlakse muze. Zato mu je servirao mehanizicam kao surogat duhovnosti i pricice teorije koje u nista ne dokazuju osim svoje problematicnosti .

Crkva ima svoje grehove i previse, ali niti ona niti naucna dogma ne treba da postoji. Dozvoliti filozofima da iskazu svoje misli sve je ono sto je potrebno ljudima . Ostale organizacije, sekte ...crkve, gurui i popovi..jesu pošast i višak koji treba da nestane .

Sa ovim se slazem ali ne u potpunosti. Treba ljudima reci da postoji mogucnost mada to i ne bi donelo bas dobre stvari. Nauka tezi da iskoreni to sto neki afrikanac misli da ce da ozdravi ako neko izgovori magicne reci a sve to dokazom da to nije moguce kao i objasnjavajuci pojave u prirodi. Filozofija je tu da brise, kako one naucne tako i one religijske dogme.U religijama je to drugacije definisano nego u nauci jer tamo postoji vera u nesto koja sama po sebi nema dokaz i mislim da filozofija nema pravo da se u to mesa. S druge strane nauka pokusava da dokaze nesto njenom metodom za koju tvrdi da je apsolutno tacna, bar za vecinu stvari. Stvar je u tome da treba reci da nauka ne zna sve a samim tim dosta toga je moguce u onom delu za koji se za koji se otvara prostor. Istovremeno treba ljudima objasniti da ne mogu sve price biti istina.

Mozda je budocnost u sva ova tri, nauci, filozofiji i uopsteno o religiji. Moja je predpostavka da ce se ovo sve objediniti u buducnosti u kojoj ce pravila igre biti otkrivena i tada ljudi vise nece lutati za odgovorima ali predstoji naravno veliki rad covevanstva pre toga. Pitam se samo ima li stvari koja veze ova tri danas u ovom momentu vremena i prostora?

Back