Da li ste učestvovali u tuči na utakmicama?

white_warg

Iskusan
Poruka
5.889
Juče sam sa drugaricom bila na fudbalskoj utakmici. Igrali su naši prijatelji protiv nekih iz Beograda.
Prijateljska utakmica.

Sine....

Prvi žuti karton.

Kad je počela tuča...

Besna rulja....

Ja i drugarica jele kokice i navijale.
Drugari što su igrali seli da se odmore na tribine pored nas.

Da li ste učestvovali u nekoj tuči za vreme utakmice?
Da li je neko bio na večitom derbiju?

Juče sam sa drugaricom bila na fudbalskoj utakmici. Igrali su naši prijatelji protiv nekih iz Beograda.
Prijateljska utakmica.

Sine....

Prvi žuti karton.

Kad je počela tuča...

Besna rulja....

Jasno je da su te grupe organizovane i da tu nema sporta vec samo kriminal....vodje tih grupa su ljudi koje placaju da prave tucu i zbog toga nisu u zatvoru, gde bi im inace bilo mesto...

Malo nesto.

Navijaci protivnickog tima predju kod nas na tribinu i naravno bio je tu neki nas mrsav ali imao petlju i pocnu raspravu. Krene tuca i ja prvi skocim maj geri u papucama a ovaj bezao od onog mrsavog i pokupi me dok sam jos izvodio kick u vazduhu. Padnemo oboje. Skocili stariji likovi, poletele cigle i flase. Nekako mi se uvek smeju kada to prepricavamo a niko da kaze bravo prvi si skocio i primio na sebe najveci udar, uprkos papucama.

Prijateljska utakmica.

Sine....

Prvi žuti karton.

Kad je počela tuča...

Besna rulja....

Nisam.

Video sam nerede posle utakmice 2 lige kada su domaci navijaci gostujucoj ekipi polupali autobus.
Kasnije su preuredili stadion da domaci navijaci budu u kavezu dok gosti ne odu.
Na lokalu su gostujuci fudbaleri polupali celu svlacionicu posle utakmice, bili su pokradeni sto smo svi znali.

Na veciti derbi nemam nameru da idem dok nam bar prva liga ne bude regularna.

Back