Sančo Panča
Domaćin
- Poruka
- 3.453
Одједном два пута без вађење или...?Da x 2![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Одједном два пута без вађење или...?Da x 2![]()
To se pomaze samo na jedan nacinkako mogu da ti pomognem?![]()
O da castis.Da x 2![]()
Jadna ta nesrećnicaKad se na kraju upisem na ovu temu ima da proglasim happy week
Nedelju dana niko nece biti brisan i banovan![]()
Eee do sad nisam primao reklamacijeJadna ta nesrećnica
Pa ne daju ih.Eee do sad nisam primao reklamacije![]()
Neka se nastaviKad se na kraju upisem na ovu temu ima da proglasim happy week
Eeee ovo je bio klizeci sa ledja.Pa ne daju ih.
Odu. Zato su ti bivse
Nije li ovo vredjanje moje inteligencije?Eeee ovo je bio klizeci sa ledja.
![]()
Sigurno si upotrebi sve mentalne kapacitete da smislis..Cestitam
![]()
Nije tebi ništa došlo u glavuA ti milanče samo lajkuj. I Dalje ces izgledati kako izgledas
Jbt ja da sam na tvom mestu pojebao bih pola ovih moderatorkiKad se na kraju upisem na ovu temu ima da proglasim happy week
Ja sam fin i nesikusan i sramezljiv.Jbt ja da sam na tvom mestu pojebao bih pola ovih moderatorki![]()
Ma sta sramezljiv, samo kazes skidaj gace ocu rezultate, sta mi tu glumite neku finocuJa sam fin i nesikusan i sramezljiv.![]()
E, onda uzmi u obzir iKad se na kraju upisem na ovu temu ima da proglasim happy week
I one ce stvarno da skinu gace...samo jos strogo da ih pogleda...Ma sta sramezljiv, samo kazes skidaj gace ocu rezultate, sta mi tu glumite neku finocu![]()
i kakav je procenat uspeha sa tom metodom?Ma sta sramezljiv, samo kazes skidaj gace ocu rezultate, sta mi tu glumite neku finocu![]()
Nema veze, onda sledece godine...
Zato je Sredoje pametan.I one ce stvarno da skinu gace...samo jos strogo da ih pogleda...![]()
i kakav je procenat uspeha sa tom metodom?![]()