Ae mala, laku noc... sto izbrisa godiste iz profila
...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aleksej_BASO:Nema na cemu, samo javi kada ti treba. Kada vec nece niko da te iztandarimozemo i mi ovako preko foruma
![]()
Profimare:Ae mala, laku noc... sto izbrisa godiste iz profila...
BIONDA:volim ja te muske provokacije pogotovo kad oce da me predstave da sam neka bez morala ali samo ja znam istinu i niko drugi....![]()
Enfroz2891.:Pa koje si godishte?
88.?
Pa nisi ti toliko mala....missim kazesh chovek od 30 matorac ko da imash 10![]()
BIONDA:vazi javicu ti se i mozda ti nabacim jos koju musterijuako ti ne smeta eto posto sam legalna a ti si mogao bi da mi budes privatni profesor iz srpskog posto sam mnogo jbt propustila baveci se wc-om reci?!
![]()
kučka:Sada znamo i mi..Izdrkavanja na pp a ovo je tema jeste li ili niste..juce ,danas ili sutra..
BIONDA:pa nije vazno sad vise jednom sm se opeka za svoje godine vise necu ali ocigledno jesam za vas mala![]()
Aleksej_BASO:A tii??
Jesi se iztandarila danas ili nisi?![]()
BIONDA:to sto sam legalna po godinama ocigledno po iskustvu sam vam nedorasla jbg nisam se mnogo bavila time u mladostizato sad nadoknadjujem izguljeno vreme i pih mora da sam nervozna jer nisam od juce nista
![]()
kučka:Veceras si na nivou..skoro da bih te poljubila :-D ali ne citas ..Ne citasssss....ccccc
Aleksej_BASO:Ne verujem da si zbog toga nervoznaNisi se mogla bas navici na "to" da bi ti nedostajalo, nego vise iz fazona, ali ajde....
pa znas kako svaki dan dve godine nije puno ali nije ni malo...a ti mesto sto me tu cackas nece se ponudis u pomoc pih smrade
![]()
BIONDA:pa znas kako svaki dan dve godine nije puno ali nije ni malo...a ti mesto sto me tu cackas nece se ponudis u pomoc pih smrade
![]()
Profimare:Ne citas basho... rece nesto, more, sunce, plaza, mi goli... ovooo onooo![]()
Aleksej_BASO:Pa jel automatski (garant) ili ga ubacis? U sestu...
Aleksej_BASO:Spermutacija
Aj nek ti bude.
Idem i ja da spavam...
BIONDA:kao ovi matorci od tridesetak godinai stvarno ne kapiram koja je fora da uvek maltretiraju mladje?!
kučka:Ja bas volim te "matorce" od tridesetak godina koji "maltretiraju" bar 3 x dnevno..:-D
BIONDA:idi leci se ako volis to....![]()