Da li ste se danas seksali ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Maslachak:
...znachi - ko shto bi rekao beli.... sredila sam dva zuba - i to je sex.

...a ovo-ono, klasika.... znachi - nikad gore. kao krenemo, pa ne ide.... pa krenemo... pa ne ide.... i tako pet puta... e onda sam reshila da se i ne *****. chemu? muchenje.
Tebi da ne ide...ladno...pa kako to....pa bas si me rastuzila...mozda je to pocetak vaseg kraja...obicno su to neki prvi predznaci....zao mi je...

I tako se ja probudim juce vrela , vidim koliko je sati i zapalim kod njega.

I bude ekstra prvi put. Al morao je on drugi put mene da rasturi onako propisno da me sada svaki misic u telu boli. A onda je hteo i treci put....
....nezasito musko....:roll: Kako bre nemate mere? :roll:

Ja sam se danas sexala. I to radim cesto. S muzem / ha ha ha. Zvuči šašavo ali deluje. Sexamo se više nego pre 20 godina. Imamo veliku decu - odu u život, a nas dvoje navalimo jedno na drugo. I naravno da uživamo. Šta reći nego Život je lep. (Ovo mi je prvo javljanje, pa koristim priliku da vas sve pozdravim).

pegavapegavica:
Ja sam se danas sexala. I to radim cesto. S muzem / ha ha ha. Zvuči šašavo ali deluje. Sexamo se više nego pre 20 godina. Imamo veliku decu - odu u život, a nas dvoje navalimo jedno na drugo. I naravno da uživamo. Šta reći nego Život je lep. (Ovo mi je prvo javljanje, pa koristim priliku da vas sve pozdravim).
Prvo javljanje pa odmah ovamo...i ispovest o sexu u kuci...bas se ovde dobija na publicitetu....ocekujemo nastavak kada si vec tako slavno pocela

pegavapegavica:
E bas sam htela ovako nesto da procitam :D Svaka ti cast!!! Uzivaj u zivotu ;)

Back