nisam ali cu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi da ne ide...ladno...pa kako to....pa bas si me rastuzila...mozda je to pocetak vaseg kraja...obicno su to neki prvi predznaci....zao mi je...Maslachak:...znachi - ko shto bi rekao beli.... sredila sam dva zuba - i to je sex.
...a ovo-ono, klasika.... znachi - nikad gore. kao krenemo, pa ne ide.... pa krenemo... pa ne ide.... i tako pet puta... e onda sam reshila da se i ne *****. chemu? muchenje.
....Nikako to da se desi....Maslachak:...a dobra sarma se kuva samo zimi....
nayebala sam.

...cuti tu i ne zzali se.Zefirra:I tako se ja probudim juce vrela , vidim koliko je sati i zapalim kod njega.
I bude ekstra prvi put. Al morao je on drugi put mene da rasturi onako propisno da me sada svaki misic u telu boli. A onda je hteo i treci put....
....nezasito musko....Kako bre nemate mere?
![]()

Prvo javljanje pa odmah ovamo...i ispovest o sexu u kuci...bas se ovde dobija na publicitetu....ocekujemo nastavak kada si vec tako slavno pocelapegavapegavica:Ja sam se danas sexala. I to radim cesto. S muzem / ha ha ha. Zvuči šašavo ali deluje. Sexamo se više nego pre 20 godina. Imamo veliku decu - odu u život, a nas dvoje navalimo jedno na drugo. I naravno da uživamo. Šta reći nego Život je lep. (Ovo mi je prvo javljanje, pa koristim priliku da vas sve pozdravim).
E bas sam htela ovako nesto da procitampegavapegavica:Ja sam se danas sexala. I to radim cesto. S muzem / ha ha ha. Zvuči šašavo ali deluje. Sexamo se više nego pre 20 godina. Imamo veliku decu - odu u život, a nas dvoje navalimo jedno na drugo. I naravno da uživamo. Šta reći nego Život je lep. (Ovo mi je prvo javljanje, pa koristim priliku da vas sve pozdravim).